ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال کاربر از دایرکت ادمین به whmcs

ehsan-68
April 6th, 2016, 21:38
با سلام و تبریک سال نو

من قبل از نصب whmcs در دایرکت ادمین یکسری اکانت بصورت دستی ایجاد کردم و دارای سایت میباشن ...

حالا که whmcs رو نصب کردم میخوام اونارو بیارم در بخش client پنل whmcs چطوری باید اینکارو انجام بدم ؟؟؟؟

(با تمام جزئیاتشون ... میزان فضای مصرفی و ... )

با تشکر

nimafire
April 6th, 2016, 21:51
سلام
متاسفاه اسکریپتی موجود نیست
باید پکیج هار ا در whmcs ایجاد کنید و manual کاربران و هاستینگ را اضافه کنید
پس از اضافه کردن خود سیستم یمزان مصرف را شناسایی میکند

kool
April 6th, 2016, 21:58
سلام و تبریک سال نو
بنده نیز اسکریپتی در این رابطه ندیده ام.
باید کاربران را دستی ایجاد کنید و یا اگه بتونن بگید خودشون ثبت نام رو انجام بدن. و بعد سرویس هر کاربر رو در اکانتش اضافه کنید و برای هر سرویس باید نام کاربری و پسورد اش را وارد کنید و سرور مربوطه را به درستی ایجاد و انتخاب کنید. سمت سرور کار خاصی نیاز به انجام نیست.

soheil869
April 6th, 2016, 22:03
بنده ولی دیده ام
https://forum.directadmin.com/showthread.php?t=49721
اسمشم هست
ModulesGarden Advanced Synchronization Between DirectAdmin & WHMCS

ehsan-68
April 6th, 2016, 22:08
باتشکر از پاسخ دوستان

این افزونه رایگانشم هست ؟؟؟

اگه تریالشو بگیرم و کارمو راه بندازم بعدش پاکش بکنم مشکل که نمیخورم ؟؟؟

nimafire
April 6th, 2016, 22:09
بنده ولی دیده ام
https://forum.directadmin.com/showthread.php?t=49721
اسمشم هست
ModulesGarden Advanced Synchronization Between DirectAdmin & WHMCS

دوست عزیز
اسکریپت رایگانی که کار بازکننده تاپیک را انجام دهد، متاسفانه هنوز نوشته نشده است
موردی که لینک کردید نسخه پولی هست که افزودن کاربران به صورت دستی شاید کمتر از 15 دقیقه زمان نیاز داشته باشد و این روش بهتر است تا استفاده از این ماژول ها

soheil869
April 6th, 2016, 22:14
دوست عزیز
اسکریپت رایگانی که کار بازکننده تاپیک را انجام دهد، متاسفانه هنوز نوشته نشده است
موردی که لینک کردید نسخه پولی هست که افزودن کاربران به صورت دستی شاید کمتر از 15 دقیقه زمان نیاز داشته باشد و این روش بهتر است تا استفاده از این ماژول ها
دوست عزیز همین مازول را رایگان میدن برای مدت کوتاه
وقتی استفاده نکردید چرا میگید نه؟!!
سوال بعدی
چرا انتظار دارید برنامه نویس ها مفت کار کنند و همش نال بگیرید
واقعا کی میخواد قانون کپی رایت تو ایران رعایت شه
...

nimafire
April 6th, 2016, 22:37
دوست عزیز همین مازول را رایگان میدن برای مدت کوتاه
وقتی استفاده نکردید چرا میگید نه؟!!
سوال بعدی
چرا انتظار دارید برنامه نویس ها مفت کار کنند و همش نال بگیرید
واقعا کی میخواد قانون کپی رایت تو ایران رعایت شه
...

یاد بگیرید نسبت به فردی که صحبتش را نقل قول میکنید و رفتارش را مورد خطاب قرار میدهید شناخت داشته باشید نه اینکه هر چیزی به ذهنتان آمد بفرمایید !
خجالت بکشید و کمی به افرادی که قبل از شما در این سیستم بوده اند احترام بگذارید و یاد بگیرید احترام بگذارید.

امثال شما که نسخه رایگان را استفاده میکنند برای استفاده و تا کارتان راه افتاد نسخه را حذف میکنید همان استفاده به شکل نال است. مثلا زرنگی های ایرانی هایی مثل شما هست.
هر زمان نسخه فوتوشاپ یا ویندوز و ... را با لایسنس خرید کردید از ابتدای آشناییتان با کامپیوتر ... . همه برای ما منبر میروند !

======
whmcs هیچ اسکریپت رایگانی ارایه نکرده است. برای cpanel ارایه کرده است اما برای دایرکت ادمین خیر. منظور بنده و جناب kool این بوده است.

یاد بگیرید احترام بگذارید نه اینکه تازه از گرد راه رسیده اید ...

soheil869
April 6th, 2016, 22:46
یاد بگیرید نسبت به فردی که صحبتش را نقل قول میکنید و رفتارش را مورد خطاب قرار میدهید شناخت داشته باشید نه اینکه هر چیزی به ذهنتان آمد بفرمایید !
خجالت بکشید و کمی به افرادی که قبل از شما در این سیستم بوده اند احترام بگذارید و یاد بگیرید احترام بگذارید.

امثال شما که نسخه رایگان را استفاده میکنند برای استفاده و تا کارتان راه افتاد نسخه را حذف میکنید همان استفاده به شکل نال است. مثلا زرنگی های ایرانی هایی مثل شما هست.
هر زمان نسخه فوتوشاپ یا ویندوز و ... را با لایسنس خرید کردید از ابتدای آشناییتان با کامپیوتر ... . همه برای ما منبر میروند !

======
whmcs هیچ اسکریپت رایگانی ارایه نکرده است. برای cpanel ارایه کرده است اما برای دایرکت ادمین خیر. منظور بنده و جناب kool این بوده است.

یاد بگیرید احترام بگذارید نه اینکه تازه از گرد راه رسیده اید ...
احترام؟
متوجه شدم
دیگران می خوانند و می دانند که چه کسی احترام می گذارد و چه کسی خیر!

کسی هم به شما بی احترامی نکرد شما دارید به قول خودتون 2008 اومدین و قدیمی هستین و جد بزرگی هستید برای خودتون
شما یاد بگیرید احترام بگذارید که متاسفانه به وضوح مشخصه که تا به امروز با این کلمه حتی سلام علیک هم نداشتید

بحث منبر نیست شما نظری می دهید که نمی دانید چرا می دهید؟ هنوز از برنامه استفاده نکرده نظر می دهید
استارتر هم حرفی از رایگان نزد

من نیازی به شنخت از شما ندارم تمام دوستان هم میدانند اکانت اصلی من خیلی قدیمی تر از این حرف ها هست و از سال 2016 آن اکانت را کلا کنار گذاشتم آقای بشناس!!

اگر ایران خیلی کارش خوب بود الان این نبود

شما دیدید من نسخه رایگان استفاده کنم حرف نفهمیده و نسنجیده می زنید؟ نکند علم غیب دارید؟ ما شا الله
این زرنگی ها هم در کار خودتان جستجو کنید آقای بشناس بعد حرف بزن :))

ما تازه از راه رسیده شما قدیمی ها بالای منبر بروید
هنوز زوده که حرف از احترام بزنید

downloaddl
April 6th, 2016, 22:49
با سلام و تبریک سال نو

من قبل از نصب whmcs در دایرکت ادمین یکسری اکانت بصورت دستی ایجاد کردم و دارای سایت میباشن ...

حالا که whmcs رو نصب کردم میخوام اونارو بیارم در بخش client پنل whmcs چطوری باید اینکارو انجام بدم ؟؟؟؟

(با تمام جزئیاتشون ... میزان فضای مصرفی و ... )

با تشکر

با سلام

سرور ها رو اضافه کنید به whmcs اضافه کنید ( تمام مراحل تحویل اکانت و ... )

بعد از داخل whmcs سفارش به کاربر مورد نظر اضافه کنید
خودش سر وقت کار هایی که باید انجام بده ( مثله ساسپند و آن ساسپند و... ) انجام میده

قبلا که whmcs داشتم با این مشکل رو به رو شدم همه رو باید دستی اضافه کنید .