ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قطعی در سرور Vps

jfp
April 6th, 2016, 14:37
با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم می خواستم ببینم راهی هست تا ما بتونیم سرور رو اینترنتش رو قطع کنیم در حدود 9 ثانیه سپس دوباره اون رو وصل کنیم ؟
می خواستم ببینم ایا با قطع کردن اینترنت سرور ما رو از ریموت دسکتاب خارج میکنه یا نه ؟
با تشکر

farssub
April 6th, 2016, 14:39
با قطع کردن نت سرور مجازی ریموت از کار خواهد افتاد
سرور بر روی ای پی ست شده
زمانی که ای پی فعال نباشد ریموت فعال نخواهد بود

Hi Data
April 6th, 2016, 14:43
سلام.

اگر اینترنت سرور قطع بشه طبیعتا شما هم نمیتونید از طریق ریموت به سرور متصل بشید.

اگر بخاطر برنامه ای میخواهید اینترنت رو قطع کنید، بهتره از طریق فایروال اقدامات لازم رو انجام بدید.

jfp
April 6th, 2016, 14:45
سلام.

اگر اینترنت سرور قطع بشه طبیعتا شما هم نمیتونید از طریق ریموت به سرور متصل بشید.

اگر بخاطر برنامه ای میخواهید اینترنت رو قطع کنید، بهتره از طریق فایروال اقدامات لازم رو انجام بدید.

من می خوام به یه دلیلی مک ادرس رو هر 4 دقیقه یکبار عوض کنم(برای ه-ک و اسپم هم نیست) تا یک مک جدید داشته باشم اگه راهی دارید لطفا بفرمایید

- - - Updated - - -

با قطع کردن نت سرور مجازی ریموت از کار خواهد افتاد
سرور بر روی ای پی ست شده
زمانی که ای پی فعال نباشد ریموت فعال نخواهد بود

من می خوام به یه دلیلی مک ادرس رو هر 4 دقیقه یکبار عوض کنم(برای ه-ک و اسپم هم نیست) تا یک مک جدید داشته باشم اگه راهی دارید لطفا بفرمایید

Hi Data
April 6th, 2016, 14:45

توی گوگل جستجو کنید برنامه هایی در این رابط وجود داره.

jfp
April 6th, 2016, 14:47
توی گوگل جستجو کنید برنامه هایی در این رابط وجود داره.

سرچ کردم ولی تمامی برنامه ها اینترنت رو قطع می کنه یعنی اصلا تا اینترنت قطع نشه نمیشه چون مک باید رفرش بشه