PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست پربازدید

vatan3da
April 6th, 2016, 00:30
باسلام.ما یک سرور مجازی ازالمان داریم.باکنترل پنل دایرکت ادمین.سایتم موزیکه.مبلغی به سایت7seo.irداده شده ودرحال سو وبهینه سازی سایت هستن.تا1ماه دیگه به10000ورودی در روز وبیشتر میرسیم.سرور ما چون توان این سایت رو نداره زیاد جالب نیست واینکه امنیت خیلی مهمه برام.الان سرور زیر اتک هست وسرعت لود خیلی اومده پایین.رتبه سایت از7000اومده به10000الان.تمام فایل :اهنگ ها.فیلم ها.ویدیو.عکس ها در یک ساب دامین نگهداری میشه.در یک هاست.ینی همه ی سایت روی یک هاست.خلاصه الان حجم هاست 2گیگ هست.یک هاست نیاز هست 5گیگ با پهنای باند نامحدود.یه جوری باشه که به مشکل نخوریم.یا اینکه یه هاست دانلود بدین که ساب دامینdlروش میزبانی کنم.کنترل پنل دایرکت باشه.کشور میزبان المان نباشه.هارد کاملاssd بقیه چیز ها هم خودتون بگین ممنون(مشتری همیشگی میشم)

mhiizadi
April 6th, 2016, 00:34
ماه اول با 90. درصد تخفيف خدمتتون ميدم تا تست كنيد :

https://asiasazan.org/cpanel-hosting/

farssub
April 6th, 2016, 00:36
درود خدمت شما دوست عزیز و گرامی از فرانسه با هارد ssd قابل ارائه هست
کنترل پنل دایرکت ادمین
خوشحال میشیم میزبان شما باشیم.
با بهترین کیفیت آپتایم سرعت بالا در خدمتیم
میزان بودجتون ماهانه برای این سرویس؟

vatan3da
April 6th, 2016, 00:38
ممنون کنترل پنل دایرکت نیاز هست

farssub
April 6th, 2016, 00:43
ممنون کنترل پنل دایرکت نیاز هست
پارسا جان بنده کنترل پنل دایرکت اعلام کردم خدمتت!!
دیتاسنتر او وی اچ فرانسه و رد استیشن انگلیس.

vatan3da
April 6th, 2016, 00:47
ممنون. منظورم شما نبودی

Hi Data
April 6th, 2016, 01:22
با سلام. از تاپیک 90 درصد تخفیف ما دیدن فرمائید:

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=163269

vatan3da
April 6th, 2016, 12:37
دوستان گرامی.هنوز منتظر یه سرویس خوب هستم.لطفا افر بدین امشب انتقال بدیم

smhnw
April 6th, 2016, 12:52
در صورتی که cPanel مورد نیازتون هست در خدمتیم .

با آنتی شلر تضمینی و عدم بایپس !

سرویس ها : http://www.yekmizban.com

موفق باشید .

host-net
April 6th, 2016, 12:56
درود و احترام

بهترین گزینه برای شما استفاده از سرور مجازی هست
باید کانفیگ مناسب با سایت شما انجام شود
بهتر هست از کلود سرور استفاده کنید
درصورتی که نیاز به این نوع سرور دارید امکان ارائه میباشد همراه با کانفیگ

پیروز باشید

shetabanhost
April 6th, 2016, 13:03
باسلام.ما یک سرور مجازی ازالمان داریم.باکنترل پنل دایرکت ادمین.سایتم موزیکه.مبلغی به سایت7seo.irداده شده ودرحال سو وبهینه سازی سایت هستن.تا1ماه دیگه به10000ورودی در روز وبیشتر میرسیم.سرور ما چون توان این سایت رو نداره زیاد جالب نیست واینکه امنیت خیلی مهمه برام.الان سرور زیر اتک هست وسرعت لود خیلی اومده پایین.رتبه سایت از7000اومده به10000الان.تمام فایل :اهنگ ها.فیلم ها.ویدیو.عکس ها در یک ساب دامین نگهداری میشه.در یک هاست.ینی همه ی سایت روی یک هاست.خلاصه الان حجم هاست 2گیگ هست.یک هاست نیاز هست 5گیگ با پهنای باند نامحدود.یه جوری باشه که به مشکل نخوریم.یا اینکه یه هاست دانلود بدین که ساب دامینdlروش میزبانی کنم.کنترل پنل دایرکت باشه.کشور میزبان المان نباشه.هارد کاملاssd بقیه چیز ها هم خودتون بگین ممنون(مشتری همیشگی میشم)

با سلام

اگر به سرعت، امنیت و کیفیت همراه با پشتیبانی خوب نیاز دارید پلن های مارا مشاهده کنید:

http://shetabanhost.com/vip-service.php

استفاده از هارد SSD
استفاده از وبسرور لایت اسپید

اگر نیاز به اطلاعات بیشتر دارید از طریق تیکت یا شماره 09205150578 در تلگرام تماس بگیرید

supportvps
April 6th, 2016, 15:38

سلام

هاست سی پنل و دایرکت ادمین از ایران و فرانسه هارد اس اس دی ترافیک و پهنای باند نامحدود

برای دریافت اطلاعات بیشتر در تماس باشید

تضمين برگشت وجه تا 24 ساعت

براي دريافت مشاوره وانتخاب سرويس مناسب با توجه به هزينه ونياز شما با ما در تماس باشيد

8 سال سابقه

اگر سوالي در مورد سرويس داريد و امکان برقراري تماس نداريد مشکلي نيست ما با شما تماس خواهيم گرفت

ID Y: info_leadervps

Tell support: 021-2591 7339

www.leadervps.ir

Telegram whatsapp: 09384602362 & 09128345663

DjMohsen
April 6th, 2016, 17:28
می توانید تیکت کنید برای انتقال بک آپ
قطعا بهترین قیمت را به شما می دهیم
MYVDS.ir

vatan3da
April 6th, 2016, 22:53
ممنون ار افر ها بشتر افر ها هاست سیپنل بود.من دایرکت نیاز دارم

soheil869
April 6th, 2016, 23:05
دایرکت ادمین SSD ایران حرفه ای 5 گیگابایت پر بازدید - SSD

فضای دیسک 5 GB- پهنای باند 250GB/ month - سایر امکانات نا محدود

پشتیبانگیری منظم دارد - گارانتی آپتایم 99% دارد - فعالسازی و راه اندازی خودکار دارد - پورت 1Gb دارد
این پهنای باند ماهانه بدونه محدودیت سرعت خوبه؟

ماهانه 30.000 تومان

- - - Updated - - -

اگر پهنای باند بیشتر میخوای تو تلگرام پیام بده یا یاهو cinohee
دایرکت ادمین SSD ایران حرفه ای 20 گیگابایت پر بازدید - SSD

فضای دیسک 20 GB- پهنای باند 500GB/ month - سایر امکانات نا محدود

پشتیبانگیری منظم دارد - گارانتی آپتایم 99% دارد - فعالسازی و راه اندازی خودکار دارد - پورت 1Gb دارد
100.000 تومان ماهانه

pardishosting
April 6th, 2016, 23:10
چرا دایرکت ؟

vatan3da
April 6th, 2016, 23:18
چرا دایرکت ؟

چون عادت کردم.چرا سیپنل؟

pardishosting
April 6th, 2016, 23:21
سی پنل متداول تر است.
از ایسلند می تونیم ارائه بدیم. سرور 32 + 24 هسته (دیتابیس)

vatan3da
April 6th, 2016, 23:23
سی پنل متداول تر است.
از ایسلند می تونیم ارائه بدیم. سرور 32 + 24 هسته (دیتابیس)

راه ارتباطی بدین

supportvps
April 6th, 2016, 23:23
دایرکت ادمین انعطاف پذیری بیشتری داره تا سی پنل تو نصب بعضی اسکریپت ها و..

alexa_host
April 6th, 2016, 23:29

سی پنل واسه انعطاف وردپرس مشکلی نداره

rastindata
April 6th, 2016, 23:52

چه جالب !
یادم باشه مقاله ی phd بنویسم از این نظر ارزشمندتون جناب !

از نظر نصب اسکریپت؟!
هیچ فرقی ندارن !

از هر نظر سی پنل استیبل تر هستش !
میتونم بهتون ثابت کنم ...

ahmad19
April 7th, 2016, 00:02
تهیه کردید سرویس رو ؟

supportvps
April 7th, 2016, 00:19
سی پنل واسه انعطاف وردپرس مشکلی نداره

با افرادی که کار میکنیم طی این چند سال بیشتر برای فروشگاه ها دایرکت ادمین مناسب تر بوده با توجه به نصب بعضی توابع بازم ممکنه به نیاز و علایق هر فرد متفاوت باشه استفاده از سی پنل یا دایرکت ادمین

alexa_host
April 7th, 2016, 00:31
با افرادی که کار میکنیم طی این چند سال بیشتر برای فروشگاه ها دایرکت ادمین مناسب تر بوده با توجه به نصب بعضی توابع بازم ممکنه به نیاز و علایق هر فرد متفاوت باشه استفاده از سی پنل یا دایرکت ادمین
دوست عزیز نمیخوام تاپیک منحرف بشه
ولی بحث درباره سایت ایشون هست که وردپرسه و فروشگاه هم نیست
منم صرفا خواستم بهتون اینو بگم که اون دوستی که گفت چرا دایرکت ادمین
منظورش احتمالا این بوده سایت که روش بحثه وردپرس هست و با سی پنلم مشکلی نداره

masterphp
April 7th, 2016, 01:31
با سلام دوست عزیز
در تماس باشید
با بهترین کیفیت قابل ارائه است
http://my.masterhosting.ir
09197243104
02634521407
Telegram : m_kamangari
ID : masterphp_com

miladtnt
April 7th, 2016, 14:40
من فروشنده نیستم و یه توصیه خالصانه بهتون میکنم ! از دوستانی که اینجا بهتون افر دادند میشناسم تقریبا همرو !:) هاست نگرفتم ولی سرور مجازی تقریبا از همه داشتم ...

بهتون ایشون رو توصیه میکنم z.eus (نام کاربری تو انجمن) پشتیبانی بالا دارن سوالات غیر مربوط به پشتیبانی هم جواب میدن... درسته از کانادا سرور مجازی میدن منم اول فکر میکردم مشکل پینگ باشه اما بعدا متوجه شدم کیفیتی که میدن خیلی بالاس و میشه از پینگ خیلی راحت چشم پوشی کرد ... ازشون سرور مجازی دارم راضیم ...

درمورد هاستتونم میتونم در خدمت باشم پنلم دایرکت ادمینه فضا هم زیاد خالی دارم :) فروشنده نیستم اما برا خرج سرور گاهی وقتا یکی دوتا هاست اراعه میدم خرج سرور دربیاد و خالی نمونه ...

vatan3da
April 8th, 2016, 01:11
ممنون از شما دوستان.از پردیس هاستینگ تهیه شد ممنون

hegza
April 8th, 2016, 01:44

عجب!!!