توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : داشتن دو شبکه همزمان؟؟؟
ashr
April 5th, 2016, 18:13
با سلام و احترام
بنده یک کلاس دارم که چند لپ تاپ رو باهم با یک مودم وایرلس شبکه کردم و مودم بدون اینترنت هست فقط جهت شبکه شدن لپ تاپ ها بهم و بعد نصب نرم افزار netsupport.school است که هر انجام میدم رو تمام لپ تاپ ها میبینن ...
حالا چون امکان اینکه در اون مکان اینترنت داشته باشیم نیست بنده میخوام فقط جهت تدریس از اینترنت سیم کارت گوشیم نت بدم به لپ تاپ خودم فقط ...ولی باید از اون یکی اتصال به مودم خارج بشم تا بتونم به گوشیم رو که یک مودم همراه کردم برای خودم متصل بشم...
راهی هست بتونم هم به مودم گوشیم به صورت وایرلس متصل بشم و هم به همون مودم وایرلسی که نقش روتر رو داره برای شبکه کردن لپ تاپ ها بهم؟
viasky
April 5th, 2016, 18:24
با کابل اینترنت بدید به لپ تاپ
Bridge کنید
لپ تاپ میزبان میشه
موفق باشید
farhadhelix
April 5th, 2016, 18:24
هر کارت شبکه فقط میتونه یک اتصال داشته باشه.
شما گوشیتون رو با کابل به سیستم وصل کنید و از نتش استفاده کنید
ashr
April 5th, 2016, 18:33
هر کارت شبکه فقط میتونه یک اتصال داشته باشه.
شما گوشیتون رو با کابل به سیستم وصل کنید و از نتش استفاده کنید
چطوری میتونم گوشیمو مودمی کنم که با کابل بشه از نتش استفاده کرد؟ هیچی بلد نیستم صفرم تو شبکه
farhadhelix
April 5th, 2016, 18:34
شما گوشی رو که وصل میکنید به سیستم دز داخل تنظیمات
more
tathering
usb tathering رو فعال کنید خودش مودم میکنه براتون نیازی نیست کاری انجام بدید
ashr
April 5th, 2016, 18:53
شما گوشی رو که وصل میکنید به سیستم دز داخل تنظیمات
more
tathering
usb tathering رو فعال کنید خودش مودم میکنه براتون نیازی نیست کاری انجام بدید
کاری که گفتین کردم ولی به صورت وایرلس قشنگ با اینکه سرعت پایین بود ولی انجام شد ولی کابلی یک صفحه هم باز نشد...متصل شد ولی باز نشد..
farhadhelix
April 5th, 2016, 18:58
۱ دقیقه ای زمان میبره تا سیستمتون نصب کنه کارت شبکه مجازی رو
چند دقیقه ای واستید بعد تست کنید
Sent from my MediaPad M1 8.0 using Tapatalk
ipsat
April 5th, 2016, 19:01
رو کانکشن وصل به مودم چه وایرلس چه لن آی پی استاتیک بدون گذاشتن گت وی بدید ( گت وی خالی باشه ).
در این صورت می تونید 2 شبکه همزمان داشته باشید.
ashr
April 6th, 2016, 14:45
رو کانکشن وصل به مودم چه وایرلس چه لن آی پی استاتیک بدون گذاشتن گت وی بدید ( گت وی خالی باشه ).
در این صورت می تونید 2 شبکه همزمان داشته باشید.
بنده اصلا متوجه نشدم باید چیکار کنم چون خیلی بلد نیستم و صفرم...
راستی میشه با کابل به مودم وایرلس بنده وصل باشم و باقی لپ تاپ ها وایرلس وصل باشن و بنده به صورت وایرلس به گوشیم که با هات اسپات مودم شده وصل بشم؟
cacodemon
April 6th, 2016, 15:12
برای تترینگ از بلو توس هم میتونید استفاده کنید که کابلی هم نباشه
persiancoder
April 6th, 2016, 15:16
با توجه به مشکلتون اگر مودمتون پورت lan داره سیستم خودتون تنها رو با کابل به مودم وصل کنید و wifi رو بذازید برای نت
اما همانطور که دوستان گفتن اتصال موبایل با کابل پیشنهاد میشه
ashr
April 6th, 2016, 15:29
برای تترینگ از بلو توس هم میتونید استفاده کنید که کابلی هم نباشه
نتونستم ارتباط بگیرم
- - - Updated - - -
با توجه به مشکلتون اگر مودمتون پورت lan داره سیستم خودتون تنها رو با کابل به مودم وصل کنید و wifi رو بذازید برای نت
بنده با کابل به مودم وصل باشم و باقی لپ تاپ ها وایرلس به مودم وصل باشن دچار مشکل نمیشه در شبکه شدن که؟
با کابل هم به گوشیم وصل شدم خیلی صبر کردم تا یک صفحه رو باز کنه و باز نکرد آخرم ولی با وایرلس سرعت خوبه
persiancoder
April 6th, 2016, 15:45
بنده با کابل به مودم وصل باشم و باقی لپ تاپ ها وایرلس به مودم وصل باشن دچار مشکل نمیشه در شبکه شدن که؟
خیر هیچ مشکلی نداره همانند همان wifi هست.
xwoman2
April 14th, 2016, 02:05
البته بعضی از مودم ها این قابلیت رو ندارند مثل 2730u
یعنی قسمت لن و وایرلس جدا از هم عمل میکنند هرچند که از یک رنج ایپی میگیرند.