ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا کسی مایل به همکاری برای راه اندازی هاستینگ هست؟

jahanweb
April 3rd, 2016, 21:03
درود
آیا کسی مایل به همکاری برای راه اندازی هاستینگ هست؟
( سایت ساخته و آماده شده و هزینه ها برعهده بنده هست)
بیاد تلگرام.. ای دی تلگرام در امضا موجود هست

iHSG
April 3rd, 2016, 21:22
سلام
می تونم آدرس دامنه ای که برای هاستینگ تخصیص دادید رو بدونم؟ منم خودم خیلی دنبال راه اندازی هاستینگ بودم اما هر بار به دلایلی نشده.

bandarit
April 3rd, 2016, 21:25
سلام
می تونم آدرس دامنه ای که برای هاستینگ تخصیص دادید رو بدونم؟ منم خودم خیلی دنبال راه اندازی هاستینگ بودم اما هر بار به دلایلی نشده.

درود با بنده در ارتباط باشید

persiancoder
April 3rd, 2016, 21:55
اگر کار قوی و تضمینی باشه من هم هستم.
ای دی تلگرام @redgraphic

jahanweb
April 4th, 2016, 11:12
اگر کار قوی و تضمینی باشه من هم هستم.
ای دی تلگرام @redgraphic

درود با بنده در ارتباط باشید

سلام
بیاد تلگرام صحبت کنیم و توضیحات رو بدم خدمتتون
ای دی تلگرام در امضا موجود هست

peym@n
April 4th, 2016, 13:32
درود
هاستینگ شوخی بردار نیست
همیشه به فکر بک اپ باشید
و دنبال فردی باشید که تجربه داره
موفق باشد

sitetheme
April 4th, 2016, 15:19
درود
هاستینگ شوخی بردار نیست
همیشه به فکر بک اپ باشید
موفق باشد
به نظر نمیرسه شوخی داشته باشن،

برترین شرکت هاستینگ کشور|میهن وب هاست (http://my.mihanwebhost.com/aff.php?aff=3633)
...
Telegram.me/MRazarM |Mail: jahanweb76

همونطور که مشاهده میکنید برترین شرکت هاستینگ کشور رو دارن:)

bandarit
April 4th, 2016, 16:24
درود
هاستینگ شوخی بردار نیست
همیشه به فکر بک اپ باشید
موفق باشد

پیمان خان همه مثل شما نیستن دوست عزیز

پس لطف کنید اسپم کده نکنید پست رو

شما خوبه به قوانینی که خودتون گذاشتین احترام بزارید ;-)

- - - Updated - - -

به نظر نمیرسه شوخی داشته باشن،

همونطور که مشاهده میکنید برترین شرکت هاستینگ کشور رو دارن:)

شمام پست رو اسپم کده نکنید با به حاشیه کشیدن مرسی

persiancoder
April 4th, 2016, 16:38
درود
هاستینگ شوخی بردار نیست
همیشه به فکر بک اپ باشید
موفق باشد

هاستینگ خیلی هم شوخی بردار هست وقتی یه بچه ۱۵ ساله با یه ریسلر هم قیمت سنش به تومان هاستینگ میزنه

Obka
April 5th, 2016, 11:44
سلام و درود
بنده هم با خرید سرورهای dell استارت کار رو زدم استارتر عزیز اگر شما مایل به همکاری با تیم ما بودید در خدمتیم
همچنین دوستانی هم که تمایل به همکاری با ما رو دارند خوشحال میشیم در کنارشون باشیم .
استارتر محترم جهت هماهنگی لطفا اطلاعات رو به صورت خصوصی ارسال کنید بنده تلگرام ندارم متاسافانه

gharibion
April 5th, 2016, 13:05
سلام و درود
بنده هم با خرید سرورهای dell استارت کار رو زدم استارتر عزیز اگر شما مایل به همکاری با تیم ما بودید در خدمتیم
همچنین دوستانی هم که تمایل به همکاری با ما رو دارند خوشحال میشیم در کنارشون باشیم .
استارتر محترم جهت هماهنگی لطفا اطلاعات رو به صورت خصوصی ارسال کنید بنده تلگرام ندارم متاسافانه

ادرس سایتتون ؟

Obka
April 5th, 2016, 13:07
ادرس سایتتون ؟
اسبق روی persian-hosting.com و حالا در حال اماده سازی و پیاده سازی روی سایت جدید هستیم
Webmasterhost.net

iHSG
April 5th, 2016, 13:47
اسبق روی persian-hosting.com و حالا در حال اماده سازی و پیاده سازی روی سایت جدید هستیم
Webmasterhost.net

پیشنهاد میکنم برای شروع کار از دامنه بهتری استفاده کنید.
بعدشم هیچ شکی در ارزش بالای پسوند net و org نیست اما من شخصاً به عنوان یه کاربر ساده به پسوند com بیشتر اعتماد میکنم.
مثلاً اگه بخوام بین دو سایت با پسوند com و net انتخاب کنم مطمئناً اونی که پسوند com داره رو انتخاب میکنم.
این فقط برای من نیست برید از اکثر کاربران ساده کامپیوتر (منظورم اونایی هست که حداقل خودشون تا حالا دامنه org یا net نداشتن) بپرسید ببینید چی میگن.

Obka
April 5th, 2016, 18:25
پیشنهاد میکنم برای شروع کار از دامنه بهتری استفاده کنید.
بعدشم هیچ شکی در ارزش بالای پسوند net و org نیست اما من شخصاً به عنوان یه کاربر ساده به پسوند com بیشتر اعتماد میکنم.
مثلاً اگه بخوام بین دو سایت با پسوند com و net انتخاب کنم مطمئناً اونی که پسوند com داره رو انتخاب میکنم.
این فقط برای من نیست برید از اکثر کاربران ساده کامپیوتر (منظورم اونایی هست که حداقل خودشون تا حالا دامنه org یا net نداشتن) بپرسید ببینید چی میگن.
عرض ادب
ممنون از وقتی که گذاشتین ، حرف شما متین اما این نوع دیدگاه بیشتر به این دلیل هست که دامنه com به مراتب عمومی تر و بیشتر شنیده شده اما دامنه net دارای اعتبار بین المللی بالا در ضمینه تخصصی مباحث شبکه و اینترنت هست و از نظر اعتبار و اعتماد با com یک سان هست بلکه تخصصی تر ! اما دیدگاه شما از دید یک کار به دلایلی که بالا توضیح دادم کاملا صحیح هست .

اما در مورد دامنه ای که تهیه شده ، با فکر و بررسی زیاد تهیه شد و به نظر جمعی از دوستان اینده مناسب و تخصصی خواهد داشت در این زمینه متاسفانه پسوندهای دیگه هم قبلا ثبت شده بود .
فی الحیث المجموع اگر دامنه بهتر و ازادی سراغ دارین تو پیغام خصوصی بفرمایین در ابتدای کار که هنوز راه نیافتاده میتونیم در صورت صلاحدید تغییر بدیم .
از نظر شما صمیمانه سپاسگذارم .

M_Piyer
April 5th, 2016, 18:28
سلام من مایلم
m_piyer
تلگرام