توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال هاست به هاست از طریق ftp
dataman
October 25th, 2010, 21:53
با سلام
من یه مشکلی دارم که نمی تونم از هاست اصلیم بک آپ بگیرم(مشکل نبود فضای کافی جهت بک آپ هست)
حالی شنیدم راهای دیگه ای هم هست تا بتونم فایل ها رو انتقال بدم
مثل ftp
لطفا دوستان یه راهنمایی بفرمایند.
روش دیگه ای هم بود که نیاز به بک آپ نداشت لطف بفرمایید بگید.
با تشکر
mohsen1
October 25th, 2010, 22:05
به ادمین سرور بگید بهتون فول بک آپ بده.
فکر نمی کنم راه دیگه ای باشه مگه اینکه فایل هاتون رو تیکه تیکه زیپ کنید و دانلود ، آپلود کنید...
dataman
October 25th, 2010, 22:25
یعنی با ftp هم نمی شه؟
اگه میشه لطف کنید مختصر توضیح بدید چه جوری.
ممنون
mohsen1
October 25th, 2010, 22:37
اگه بخواهید از طریق remote ftp انتقال رو انجام بدی باز هم باید ابتدا بصورت خودکار در هاستتون فول بک آپ ایجاد بشه ، به هاست جدید منتقل بشه ، بعد از هاست مبدا پاک بشه.
چون شما فضای لازم رو ندارید پس remote ftp عملا ممکن نیست.
کار دیگه درخواست فول بک آپ از ادمین سرور هست.
اینم اگه نشد کار آخر اینه که اگه مثلا 50 مگ فضای خالی دارید همین حدود فایل انتخاب کنید ، بعد فشرده کنید و بصورت دستی فایل رو دانلود و سپس رو سرور جدید آپلود کنید و این کار رو تا زمان اینکه همه فایل ها منتقل بشن ادامه بده.
اگه روی هاست جدید به شما اجازه لیچ می دن می تونی اسکریپت لیج در هاست جدید نصب کنی و لینک فایل زیپ شده در هاست فعلی رو بهش بدی تا بصورت مستقیم از هاست فعلی به هاست جدید منتقل بشه.
این کار رو حتما با مدیر سرور جدید مطرح کن چون اکثر هاستینگ ها با این کار میونه ی خوبی ندارند.
mr.he3am
October 25th, 2010, 23:00
یا به مدیر هاست جدید بگید از طریق اف تی پی انتقال بده
یا خودتون با اف تی پی به هاست وصل بشید و همه فایل ها رو دانلود کنید و روی هاست جدید آپلود کنید
kingoftehran
October 25th, 2010, 23:27
سلام
تنها فایل های شما که نیست بانک اطلاعاتی و .... هم مهمند بهتره بگید سرور بهتون فول بک آپ بدهد.
mr.he3am
October 25th, 2010, 23:46
سلام
تنها فایل های شما که نیست بانک اطلاعاتی و .... هم مهمند بهتره بگید سرور بهتون فول بک آپ بدهد.
از دیتابیس میتونن به شکل دستی بک آپ بگیرند
info_dlsong
October 26th, 2010, 00:22
سلام
اگه هیچ راهی برای انتقال وجود نداشت
یک سری فایل هستن که باعث میشن حجم بک آپ شما زیاد شه
شما میتونید اونا رو جدا دانلود کنید بعد از رو هاست کنید و فول بک آپ بگیرید
بعد از انتقال هم دوباره آپ کنید
موفق باشید