توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریدایرکت کردن ساب دامنه به ساب دامین دیگر
sarnahost
April 3rd, 2016, 09:28
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان و تبریک سال نوی خورشیدی
دوستان من میخوام هاست جدا برای سایتم گرفتم. که یه ساب دامین به این شکل game.dadebaran.ir روی این وصله. همینو بزنی بالا میاد... خب بعد میخوام اینو تغییرش بدم متاسفانه هاستینگ جواب نمیده که تغییر بده حالا باید خودم دست به کار بشم ...
حالا میخوام هر موقع کاربر زد game.dadebaran.ir به آدرس demo.dadebaran.ir بره و یا هر موقع زد demo.dadebaran.ir دیگه game.dadebaran.ir نیاد
خودم متوجه نشدم :)
در هر صورت میخوام از game.dadebaran.ir استفاده نشه و به صورت demo.dadebaran.ir بیاد. الان باید چیکار کنم
هاست game.dadebaran.ir جدا از سرور اصلیه.
با تشکر
webhosts
April 3rd, 2016, 10:37
سلام
بهترین راه اینه که مدیر هاست از پنل خودش دامین رو عوض کنه.
اگر ایشون جواب نمیدند این کار را بکنید:
درون Public_html یک فایل .htaccess بسازید و کد زیر را درونش قرار بدید:
RewriteEngine On
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
RewriteRule ^(.*)$ http://domain/$1 [R,L]
به جای domain آدرس demo.dadebaran.ir را قرار بدید.
البته شاید این روش جواب نده! بهترین راه و مطمئن ترین راه اینه که مدیر هاست دامین را تغییر بده.
موفق باشید
iranhostcom
April 8th, 2016, 23:20
سلام دوست عزیز
برای مورد شما از کد زیر نیز می توانید استفاده نمایید:
کد .htaccess ریدایرکت یک ساب دامین بر روی ساب دامین دیگر
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان و تبریک سال نوی خورشیدی
دوستان من میخوام هاست جدا برای سایتم گرفتم. که یه ساب دامین به این شکل game.dadebaran.ir روی این وصله. همینو بزنی بالا میاد... خب بعد میخوام اینو تغییرش بدم متاسفانه هاستینگ جواب نمیده که تغییر بده حالا باید خودم دست به کار بشم ...
حالا میخوام هر موقع کاربر زد game.dadebaran.ir به آدرس demo.dadebaran.ir بره و یا هر موقع زد demo.dadebaran.ir دیگه game.dadebaran.ir نیاد
خودم متوجه نشدم :)
در هر صورت میخوام از game.dadebaran.ir استفاده نشه و به صورت demo.dadebaran.ir بیاد. الان باید چیکار کنم
هاست game.dadebaran.ir جدا از سرور اصلیه.
با تشکر
اگر دو هاست جدا از یک سرور هستن باید از advanced dns editor
برید و آی.پی اون سرور جدید رو برای ساب دامنه ست کنید.
wp-Ammar
April 15th, 2016, 01:36
<?php
header('HTTP/1.1 301 Moved Permanently');
header('Location: http://www.newdomain.ir');
die();
?>