توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی برای تورنت با سرعت بالا.
friday13th
October 25th, 2010, 17:32
من برام سرعت اپلود خیلی مهمه چون بعد از دانلود فایلها میخوام فایلها رو اپلود کنم روی اپلود سنتر که ترجیها دیتا سنتر توی امریکا باشه که به سرورهای هات فایل نزدیک باشه سرعت دانلود هم بالا باشه و سرور از اپتایم بالا برخودار باشه توری باشه که اگر برای 1 ماه گرفتم برای ماه بعد خواستم تمدید کنم کیفیت تغییری نکنه قیمت هم زیره 15 تومن باشه
با تشکر
LordVPS
October 25th, 2010, 18:55
به سایت ما مراجعه کنید، تعرفه ها و امکانات سرویس ها رو ببینید. (سفارش > سرورهای مجازی آمریکا)
HugeServer
October 25th, 2010, 18:59
من برام سرعت اپلود خیلی مهمه چون بعد از دانلود فایلها میخوام فایلها رو اپلود کنم روی اپلود سنتر که ترجیها دیتا سنتر توی امریکا باشه که به سرورهای هات فایل نزدیک باشه سرعت دانلود هم بالا باشه و سرور از اپتایم بالا برخودار باشه توری باشه که اگر برای 1 ماه گرفتم برای ماه بعد خواستم تمدید کنم کیفیت تغییری نکنه قیمت هم زیره 15 تومن باشه
با تشکر
http://www.webhostingtalk.ir/f15/15886/
AftabHosting
October 25th, 2010, 19:16
سلام در خدمت هستیم : http://www.webhostingtalk.ir/f15/15669/
TukaNet
October 25th, 2010, 20:18
دوستان توجه کردید که ایشون برای تورنت می خوان ؟!
تورنت = 99% نقض کپی رایت !
کدوم دیتاسنتر آمریکا همچین اجازه ای داده ؟!
Aria
October 25th, 2010, 20:23
سلام.
بعضی از فروشنده ها و بعضی از خریدار ها هنوز نمی دونند که قوانین کشور ها کشک نیست و باید رعایت بشه.
فروشنده ها: بعد از اینکه آبروشون رفت و با یک لگد محترمانه از دیتاسنتر اخراج شدند متوجه میشند که هیچ جا مثل ایران شناور نیست!
خریدارها: بعد از اینکه سرویسشون بسته شد و کارشون لنگ موند و درگیر پس گرفتن پول شدند و ... متوجه میشن که هر چی که خواستن شدنی نیست و هر چیز که می شنوند راست نیست!
با تشکر.
HugeServer
October 25th, 2010, 20:24
دوست عزیز در مورد این حرف شما چندین بر در انجمن صحبت شده. لطفآ جستجو کنید تا به جوابتون برسید.
TukaNet
October 25th, 2010, 21:06
خوب شما جواب رو بفرمایید تا هم ما روشن بشیم و هم دوستان خریدار !
در مورد تورنت خصوصی و ... هم نگید چون فکر نمی کنم 99% افراد اطلاعی در این مورد داشته باشند !
همه استفاده می کنند و بعد از این که abuse گرفتند تازه به چه کنم چه کنم می افتند ....
friday13th
October 25th, 2010, 21:11
دوستان بالاخره من چکار کنم اومدم هزینه اشتراک رو پرداخت کردم بعد سرویس روی من قطع شد اون موقع باید چکار کرد خواهشا راهنمایی کنید من برای تورنت میخوام تورنت هم که کله کپی رایت رو دور میزنه و از اپلود سنتر بدتر هست
vPsPersia.COM
October 25th, 2010, 21:44
تنها راه شما این هست که SEEDER رو ببندید !!
به این معنی که 1 کیلوبایت هم نباید SENT کنید (
راه حل هم اینه که :
1- در برنامه هایی نظیر uTorrent و BitTorrent سرعت آپلود رو به حداقل برسانید و بعد از دانلود فایل ، آن را STOP کنید که SEED نکنه
2- در لینوکس هم از TorrentFlux استفاده کنید و در تنظیماتش عبارت DIE WHEN DONE رو انتخاب کنید
friday13th
October 25th, 2010, 22:14
دوستان پیشنهاد شما برای هات فایل چیه دیتا سنتر توی امریکا باشه چون هات فایل برای لیچ اگر خارج از امریکا باشه کند عمل میکنه در ضمن ایا ای پی سرور شما توسط هات فایل بن شده چون من روی هر هاستی امتحان کردم هات فایل اصلا با اکانت کار نداد
TukaNet
October 25th, 2010, 23:26
Doost Aziz,
Yek Topic dar WHT .COM Va ya Hamin WHT.IR baz kon, va beporsid ke az nazar ghanooni Torrent moshkeli dare ya kheyr. Albate agar ham yekam be English vared bashi too Google Search koni Motevajeh Eshtebahetoon mishid.
Nemikham Too post javabetoon Ro bedam Chon ke Midoonam In harfa baratoon Bozorg Hast Va Yek Moghe bar mikhore behetoon
Ghazie Hamoon Topic forooshetoon hast ke bedoone ettela mizani, ghablesh tahghigh kon bad post bedid ke kasi ham be eshtebah nandazid.
Torre...8d8c3b30f09b32 - Google Search (http://www.google.com/search?q=Torre...8d8c3b30f09b32)