توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی
quickie
April 2nd, 2016, 12:11
با سلام .
من برای خرید از سایتهای خارجی با پیپل نیاز به ای پی دالاس -تگزاس دارم .حدود یه ساله ک از وی پی اس استفاده میکردم .الان میخام اپن وی ان یا پراکسی با ای پی تگزاس رو امتحان کنم .سوالم اینه ک ای پی ک ب من داده میشه مختص خودمه یا بقیه هم با اون لاگ این میشن و همین طور ایا این ای پی سابت میمونه .برای خرید از پیپل مشکلی برام درست نمیکنه .
اگه این سرویسو ارایه میدین ممنون میشم افر بدین با ذکر قیمت و مشخصات .
یا علی
OnlineServer
April 2nd, 2016, 12:30
مسلما اگر سرور مجازی تهیه کنید و روش این مواردی که فرمودیدی و نصب کنید ایپی فقط در اختیار خودتون خواهد بود
ولی اگر اکانت تهیه کنید ایپی اشتراکی هست
supportvps
April 2nd, 2016, 12:40
با سلام .
من برای خرید از سایتهای خارجی با پیپل نیاز به ای پی دالاس -تگزاس دارم .حدود یه ساله ک از وی پی اس استفاده میکردم .الان میخام اپن وی ان یا پراکسی با ای پی تگزاس رو امتحان کنم .سوالم اینه ک ای پی ک ب من داده میشه مختص خودمه یا بقیه هم با اون لاگ این میشن و همین طور ایا این ای پی سابت میمونه .برای خرید از پیپل مشکلی برام درست نمیکنه .
اگه این سرویسو ارایه میدین ممنون میشم افر بدین با ذکر قیمت و مشخصات .
یا علی
سلام
سرویسی که در نظر دارید با آی پی اختصاصی موجود میباشد
تضمین کیفیت پورت و آپتایم
تضمین برگشت وجه تا 24 ساعت
برای دریافت مشاوره وانتخاب سرویس مناسب با توجه به هزینه ونیاز شما با ما در تماس باشید
ارسال تصویر از سرور برای تایید اورسل نبودن
8 سال سابقه
اگر سوالی در مورد سرویس دارید و امکان برقراری تماس ندارید مشکلی نیست ما با شما تماس خواهیم گرفت
ID Y: info_leadervps
Tell support: 09384602362
www.leadervps.ir
Telegram whatsapp: 09384602362 & 09128345663
novin-web
April 2nd, 2016, 12:57
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
با پنل تحت وب جهت نصب انواع سیستم عامل به تعداد نامحدود
پلن های سرور مجازی
(http://www.novinhost.org/vps/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7.html)
فروش ویژه :
ارسال تیکت به بخش فروش (http://my.mobinhost.com/submitticket.php?step=2&deptid=6)
سلام .از امریکا فقطط تگزاس مد نظرم هست .قیمت رو لطفا همین جا اعلام کنید.یک گیگ رم بیست هارد.
- - - Updated - - -
د؟
رم 1 گیگ 30 گیگ هارد 15000 تومان راه اندازی و انواع کانفیگ رایگان میباشد
State/Region:
Delaware
City:
Wilmington
و لاس وگاس موجود است
برای ارتباط سریع تر از طریق سایت تیکت تلگرام در تماس باشید
من نوشتم فقط تگزاس .برای خرید ای پی باید یکی باشه با ادرس .نرم افزار تغییر ای پی جواب میده مسلا برای تغییر لاس وگاس به تگزاس؟برای خرید مشکلی پیش میا