PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی درموردهاست سایت دانلود

vegas1
April 1st, 2016, 20:22
سلام
من یه سایتی داشتم که قالبشو عوض کردم وشد یه سایت دانلود وروش یک هاستcpanelهست
حالا میخوام کلا از نظر هاستینگ هم تبدیل به یه سایت واسه دانلود بشه ووقتی کاربر دانلود میکنه لینک دانلودش که مثل همه سایتهای دانلود مثلابا dl.exampell.com شروع بشه
1-ایا به غیر از سی پنل باید هاست دانلود داشته باشم
2-ایا به دامنه دیگری نیاز دارم یا یکی کافیه
3-طریقه قراردادن لینکش به صورت dl.exampell.com چجوری هست؟؟

iHSG
April 1st, 2016, 20:36
سلام
اگر در هاست فعلی هم فضای زیادی در دسترس دارید می تونید براحتی یک ساب دامین با آدرس dl.example.com بسازید اما اگر فضای هاست فعلی کم است یا هاستینگی که ازش خریداری کردید اجازه استفاده به عنوان دانلود رو نمیدن می تونید هاست دانلود تهیه کنید و در هنگام خرید هاست دانلود آدرس را به صورت dl.example.com از روی دامنه فعلی خودتون قرار بدید تا هاست دانلود با این آدرس درست بشه بعدش در هاست فعلی تون که گفتید cPanel هم هست باید به بخش DNS Editor برید و یک A Record با آدرس dl.example.com از روی دامنه خودتون و آدرس آی پی هاست دانلود که مطمئناً در ایمیل مشخصات هاست دانلود که پس از خرید برای شما ارسال میشه هست بسازید.بعدش به صورت خودکار هاست دانلود شما به آدرس dl.example.com دامنه شما متصل میشه.
نیازی به خرید دامنه دیگه ای هم نیست.

alimoein
April 1st, 2016, 20:38
سلام
حالا میخوام کلا از نظر هاستینگ هم تبدیل به یه سایت واسه دانلود بشه ووقتی کاربر دانلود میکنه لینک دانلودش که مثل همه سایتهای دانلود مثلابا dl.exampell.com شروع بشه

بله باید هاست دانلود داشته باشید
از طریق ساب دامنه اقدام به ساخت یک ساب کنید
مثال کلمه dl رو اول قرار دهید تا بشه همون کلمه مد نظر شما
dl.exampell.com
آدرس آی پی هاست میزبانی رو هم به هاست دانلود معرفی کنید تا با هم مچ بشوند
به همین راحتی

emperatoor73
April 1st, 2016, 20:46
سلام
دوست عزیز میتونی یک هاست دانلود دایرکت ادمین یا یک سرور مجازی تهیه کنی
اگر خاستی من میتونم یک هاست دانلود دایرکت ادمین با فضای یک ترابایت بدم ماهی 65 هزار تومن
یا یک سرور مجازی آلمان با هارد 3 ترا و رم 6 گیگ بدم ماهی 85 هزار تومان. .
هر دو را هم تا 7 روز تضمین بازگشت وجه میدم

در مورد سوال دوم و سوم :
برای ساخت لینک نیازی به دامنه جدید نیست و کافیه یک ساب دامنه ایجاد کنید و از طریف رکورد a به هاست دانلود یا سرور متصل کنید

kool
April 1st, 2016, 20:52
سلام

سلام
1- بله یک هاست دانلود باید تهیه کنید. هم از نظر اینکه معمولا توسط ارائه دهنده سرویس به دلیل حجم بالا از هاست دانلود بکاپ تهیه نمیشه و نیز اصولا نباید از هاست اشترای به عنوان هاست دانلود استفاده کنید!
2- خیر
3- یک رکورد a در قسمت dns هاست اصلی برای این ساب دامنه با آی پی سرور هاست دانلود اضافه می کنید. کار خاصی نداره.

vegas1
April 2nd, 2016, 14:05
مرسی عزیزان چون اول کارهست وخودمم زیادبلد نیستم پس فضای زیادی نمیخوام
یعنی یک هاست دانلود کافیه برای سایت نیازی به هاست دیگه ای نیست
وبه نظرشما دایرکت ادمین برای من بهتره دراین مورد یا سی پنل(تاحدی درمورد امنیت سی پنل یه چیزایی میدونم ولی بادایرکت کارنکردم)

gharibion
April 2nd, 2016, 14:49
مرسی عزیزان چون اول کارهست وخودمم زیادبلد نیستم پس فضای زیادی نمیخوام
وبه نظرشما دایرکت ادمین برای من بهتره دراین مورد یا سی پنل(تاحدی درمورد امنیت سی پنل یه چیزایی میدونم ولی بادایرکت کارنکردم)

سی پنل کاربر پسند تر هست.
امنیت هم ربطی به کنترل پنل نداره به سرورتون مربوط هست.

kool
April 2nd, 2016, 15:04

چرا برای سایت اصلی باید هاست اشتراکی تهیه کنید.
و برای فایل ها نیز هاست دانلود باید مجزا تهیه شود.
(در ابتدا با حجم کم تهیه خواهید کرد و هزینه بالایی ندارن!)
کنترل پنل برای هاست دانلود معمولا دایرکت ادمین استفاده میشه و سبک و مورد استفاده بسیاری از کاربران است.

Majiiid
April 2nd, 2016, 21:44
برای راحتی کار بهتره یک سرور مجازی بگیرین که روی اون ویندوز نصب بشه و iis کانفیگ بشه
هم در محیط ویندوز راحت خواهید بود و هر نرم افزاری که خواستید میتونید نصب کنید هم دانلود و آپلود فایل های آرشیو رو به راحتی میتونید روی همون سرور انجام بدین

alexahost
April 2nd, 2016, 22:46
سایت خودتون که روی هاست اشتراکی باشه که هست سی پنل انتخاب بهتریه برای دانلود فایل هم میتونین یه سرور مجازی با قیمت مناسب یا هاست دانلود بگیرین

Mr.STAR
May 17th, 2016, 09:19
باید رکورد dl رو به آیپی سرور دانلود point کنید. این سرور دانلود میتونه یک سرور مجازی با IIS باشه یا یک هاست دانلود با کنترل پنلی مثل دایرکت ادمین.

sadmusic
May 19th, 2016, 06:06
اینکار رو با یه vpsمیشه انجام داد هاست دانلود هم نمیخواد.
درضمن vpsخیلی بهتر از هاست دانلوده.
اگه میتونی کمی هزینه کنی vpsبگیر اموزش های اتصالش به هاست هم توی نت زیاده حتی به صورت تصویری
در ضمن هاستی که شما سایتت روش هست احتمال زیاد اشتراکی هست پس بهتره بیخیالش بشی و فقط سایتت رو روش بیاری بالا
موفق باشی

salar123-user8
May 19th, 2016, 09:38
یه vps میخواید حالا بسته به مصرفتون رم و سی پی یو و هارد خریداری میکنید. یا اگه بوجتون میکشه سرور اختصاصی.
کانفیگ های لازم حالا windows (iis و در linux (nginx کانفیگ میکنید.
وارد cpanel میشید . dns zone و ای پی وارد میکنید.
اگه حجم اطلاعاتتون زیاد نیست میتونید هاست دانلود خریداری کنید.

amirjalili72
May 19th, 2016, 11:34
سلام

روی همین هاست میتونید به راحتی از قسمت sub domain یک زیر دامنه بسازید .

البته توصیه می کنم یک هاست دانلود تهیه کنید و این ساب دامین رو روی هاست دانلود ست کنید .

موفق باشید

melismspanel
June 27th, 2016, 14:50
یه سرور مجازی یا هاست دانلود تهیه نمایید. بعد در قسمت dns a record رو بر روی دامنه و ایپی مورد نظر ست میکنید.

dl.domain.com ip : 10.20.30.40