ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب یک اسکریپت و کلود لینوکس

saeid1346
April 1st, 2016, 18:33
سلام خسته نباشید

اسکریپت اوپن کارت رو میخوام نصبش کنم موقع نصب یک بخشش گیر داده میشه zip فعال نیست روی هاست ، این رو چطوری میتونم فعالش کنم ؟ سرور سایت اختصاصیه و دسترسی کامل دارم

بخش تغییر نسخه PHP هم در سی پنل فعال نیست اون رو چطوری فعالش کنم در WHM ?

مورد دوم بخش LVE Manager در WHM که وارد میشم این ارور میاد

No Valid CloudLinux License Found
We couldn't validate your CloudLinux License since Mar 27, 16. Please, make sure your license correct.

بنده دو لایسنس فقط تهیه کرده بودم ازش سی پنل و لایت اسپید اطلاعی نداشتم درمورد این لایسنس ، ماه اولش رایگان بوده ؟

live
April 1st, 2016, 18:47
سلام خسته نباشید

اسکریپت اوپن کارت رو میخوام نصبش کنم موقع نصب یک بخشش گیر داده میشه zip فعال نیست روی هاست ، این رو چطوری میتونم فعالش کنم ؟ سرور سایت اختصاصیه و دسترسی کامل دارم

بخش تغییر نسخه PHP هم در سی پنل فعال نیست اون رو چطوری فعالش کنم در WHM ?

مورد دوم بخش LVE Manager در WHM که وارد میشم این ارور میاد

No Valid CloudLinux License Found
We couldn't validate your CloudLinux License since Mar 27, 16. Please, make sure your license correct.

بنده دو لایسنس فقط تهیه کرده بودم ازش سی پنل و لایت اسپید اطلاعی نداشتم درمورد این لایسنس ، ماه اولش رایگان بوده ؟
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=89410

saeid1346
April 1st, 2016, 23:24
با تشکر از دوستان که کمک فراوانی کردن

تنظیمات easyapach پروفایلش مجدد ساخته شد و تیک زیپ زده شد ، برای کلود لینوکسم یک لایسنس خریداری شد ،

فقط سوال اول هنوز باقی مونده ، اگر کلود لینوکس حذف بشه برای اشتراک گذاری منابع بین چند اکانت چه کاری باید انجام بدم ؟

dark_7qe
April 1st, 2016, 23:54
سلام
بدون کلود نمی تونید منابع رو محدود و تقسیم بندی کنید

saeid1346
April 2nd, 2016, 00:22
پس اینطور ، یعنی کلود نباشه منابع نامحدوده یا محدوده شده است برای تمامی اکانت ها ؟

dark_7qe
April 2nd, 2016, 00:23
مواردی مانند سی پی یو و رم نا محدود هستش