توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترتیب دلخواه در نتایج جستجو
mtkzz
March 31st, 2016, 14:30
سلام
من میخوام در نتایج جستجو برخی پست های دلخواه را در صدر جستجو ها داشته باشم (در صورتی که در نتایج جستجو باشند)
مثل کسی جستجو کرد "گوشی موبایل سامسونگ" اول پست "گوشی موبایل سامسونگ not4" باشد و بعد باقی پست های مرتبط.
===
راهی که به ذهنم رسید استفاده از زمینه های دلخواه است. مثل پست های مورد نظرم رو با زمینه "ویژه" متمایز کنم و بعد در نتایج ترتیب را بر اساس زمینه دلخواه مورد نظر قرار دهم و ...
سایت های خارجی زیادی رو خوندم اما موفق به جواب گرفتن نشدم.
ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه تا به جواب برسم.
alimoein
April 1st, 2016, 21:02
سلام
من میخوام در نتایج جستجو برخی پست های دلخواه را در صدر جستجو ها داشته باشم (در صورتی که در نتایج جستجو باشند)
مثل کسی جستجو کرد "گوشی موبایل سامسونگ" اول پست "گوشی موبایل سامسونگ not4" باشد و بعد باقی پست های مرتبط.
===
راهی که به ذهنم رسید استفاده از زمینه های دلخواه است. مثل پست های مورد نظرم رو با زمینه "ویژه" متمایز کنم و بعد در نتایج ترتیب را بر اساس زمینه دلخواه مورد نظر قرار دهم و ...
خوب دوست عزیز وقتی شما میگین به دنبال این هستین که وقتی کسی به طور مثال کلمه
گوشی موبایل سامسونگ را جستجو میکنه در موتورهای جستجو شما رو نمایش بده باید سایت شما سئو
و بهینه سازی بشه تا سایت شما هم با کلمه کلیدی دلخواه بالا بیاد
موفق باشید
davood1156
April 1st, 2016, 21:22
سلام
===
درود
پیشنهاد بنده اول از همه با یه سئو کار در ارتباط باشی که دقیقا متوجه منظورتون بشه.
الان میخوای لینکتون تو نتایج گوگل اول باشه یا میخوای لینک یک کالای بخصوصی تو نتایج گوگل جای لینک اصلیتون بالا بیاد؟
در هر دو صورت باید لینکتون طوری سئو بشه(سئو داخلی و خارجی) که نسبت به لینک خودتون یا رقیباتون از نظر گوگل ارجح تر باشه .بصورت کلی گفتم براتون امیدوارم متوجه حرفم شده باشی.
soheil869
April 1st, 2016, 21:30
سلام
===
سلام دوست عزیز
اگر دارید ماژول جستجو می نویسید
یک فیلد به اطلاعات اضافه کنید به نام ارزش جستجو مثلا و به پست های مهم تر عدد بالاتری بدهید سپس موقع چینش بر اساس این عدد چینش کنید
موفق باشید
mtkzz
April 1st, 2016, 22:44
از پاسخ دوستان ممنونم. منظورم موتورهای جستجو نبود. جستجو در خود سایت بود.
نمایش نتایج جستجو بر اساس "پست های ویژه" سپس پست های معمولی.
سلام دوست عزیز
اگر دارید ماژول جستجو می نویسید
یک فیلد به اطلاعات اضافه کنید به نام ارزش جستجو مثلا و به پست های مهم تر عدد بالاتری بدهید سپس موقع چینش بر اساس این عدد چینش کنید
موفق باشید
من این فیلد را ایجاد کردم و چنین کاری کردم اما مشکلم کوئری مد نظر است. هر کاری کردم نتونستم ...
soheil869
April 1st, 2016, 22:51
از پاسخ دوستان ممنونم. منظورم موتورهای جستجو نبود. جستجو در خود سایت بود.
نمایش نتایج جستجو بر اساس "پست های ویژه" سپس پست های معمولی.
من این فیلد را ایجاد کردم و چنین کاری کردم اما مشکلم کوئری مد نظر است. هر کاری کردم نتونستم ...
در پایان کوری یک اوردربای بگذارید درست می شود
mtkzz
April 2nd, 2016, 01:44
در پایان کوری یک اوردربای بگذارید درست می شود
اوردر بای چی ؟
یکسری چیزها تعریف شده است . اما حالتی که من میخوام اختصاصی هست. مثلا تاریخ. عنوان پست سعودی و نزولی و ...
مسئله همینه که چطور دستی تنظیم بشه .
اگه برای دسته ها هم مشخص بشه برای جستجو هم میشه قرار داد.
مثلا پست هایی ویژه در صفحه دسته در ابتدا قرار گیرند و سپس باقی پست ها.