توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتخاب بین هارد Sata Enterprise و SSD
drxox
March 30th, 2016, 14:45
دوستان من برای خرید سرور برای هاست اشتراکی بین دو هارد می خواستم نظر دوستان رو بدونم، از تمام مزایا و معایب هر دو هارد مطلع هستم ولی می خواستم بدونم با افزایش تعداد کاربران تا چه حد اگر هارد enterprise باشه سرعت میاد پایین و در حدی هست که مشکل ساز بشه؟ و یا کاربران شاکی بشن و من پشیمون بشم که چرا از SSD استفاده نکردم!
هارد های SSD حجم پایین و قید Raid1 رو هم بزنیم ریسک، خواهشمندم راهنمایی کنید.
همینطور در مورد فضا برای هازد SSD اگر 500 گیگ باشه چند درصد سیپنل و لاگ سایت ها اشغال میکنه و فضای مفید حدوداً چقدر؟
OnlineServer
March 30th, 2016, 14:56
درایو ssd تاثیر خودشو در سایتهای سنگین با دیتابیس های بزرگ نشون میده .
soheil869
March 30th, 2016, 15:06
دوستان من برای خرید سرور برای هاست اشتراکی بین دو هارد می خواستم نظر دوستان رو بدونم، از تمام مزایا و معایب هر دو هارد مطلع هستم ولی می خواستم بدونم با افزایش تعداد کاربران تا چه حد اگر هارد enterprise باشه سرعت میاد پایین و در حدی هست که مشکل ساز بشه؟ و یا کاربران شاکی بشن و من پشیمون بشم که چرا از ssd استفاده نکردم!
هارد های ssd حجم پایین و قید raid1 رو هم بزنیم ریسک، خواهشمندم راهنمایی کنید.
همینطور در مورد فضا برای هازد ssd اگر 500 گیگ باشه چند درصد سیپنل و لاگ سایت ها اشغال میکنه و فضای مفید حدوداً چقدر؟
دوست عزیز استاندارد جهانی برای هاست ها raid10 هست که 99% در ایران انجام نمیشه
هارد ssd الان تا 4 ترابایت موجود است که در سایز 2 اینچی 4 ترا هارد ارایه می دهد
drxox
March 30th, 2016, 15:10
درایو ssd تاثیر خودشو در سایتهای سنگین با دیتابیس های بزرگ نشون میده .
ضمن تشکر از پاسخ شما، بنا به تجربه ای که دارید به فرض برای حداقل 300 سایت اگر هارد Enterprise با Raid1 باشه کاهش سرعت محسوس؟
company_hosting
March 30th, 2016, 15:12
دوستان من برای خرید سرور برای هاست اشتراکی بین دو هارد می خواستم نظر دوستان رو بدونم، از تمام مزایا و معایب هر دو هارد مطلع هستم ولی می خواستم بدونم با افزایش تعداد کاربران تا چه حد اگر هارد enterprise باشه سرعت میاد پایین و در حدی هست که مشکل ساز بشه؟ و یا کاربران شاکی بشن و من پشیمون بشم که چرا از SSD استفاده نکردم!
هارد های SSD حجم پایین و قید Raid1 رو هم بزنیم ریسک، خواهشمندم راهنمایی کنید.
همینطور در مورد فضا برای هازد SSD اگر 500 گیگ باشه چند درصد سیپنل و لاگ سایت ها اشغال میکنه و فضای مفید حدوداً چقدر؟
سلام
با توجه به هزینه ها ...
بهترین شرکت های دنیا استفاده از هارد ها بصورت ترکیبی انجام میدهند
مثلا 4ترا رید با هارد اینترپرایز ... و 1 ترا برای قسمت دیتابیس ها ...
این عداد مثال هست ... اما ترکیبی بهترین روش برای کم کردن هزینه ها و داشتن بالاترین کیفیت میباشد