PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا با حساب وبمانی "فرمال" ایرلند، میشه حساب ریسلرکلاب که سال 2007 از امریکا باز شده رو شارژ کرد؟

Adrien
March 30th, 2016, 14:10
سلام به همه دوستانِ عزیزم .o:-)سال نو بر شما مبارک. امیدوارم سالی شاد، همراه با سلامتی و پیروزیه روزافزون در پیش رو داشته باشید. ;)

و اما سؤال

آیا با حساب وبمانی "فرمال" ایرلند، میشه حساب ریسلر کلاب (کاستومر) رو که قدیم در سال 2007 از آمریکا ساختم و با مستر کارد شارژش کردم رو شارژ کرد؟

تفاوت نام صاحبان حساب مستر کارد با وبمانی و تفاوت آدرس محل حضورشون و اینکه وبمانی "فرمال" هست (نه پرسونال) مشکلی ایجاد نمیکنه؟

اگر این راه نشه آیا میتونم توسط وبسایت "پیمنت 24" انجام بدم. یا حتماً باید با همون کردیت کارد دارای اسم یکسان با پنل رسیلرکلاب از آمریکا شارژ کنم؟

بهترین راه حل رو ممنون میشم بهم پیشنهاد بدید. :D

با سپاس فراوان

sarvar
March 30th, 2016, 14:42
سلام
بله ميشه
فقط به گرديت كارت حساس هستن و مدارك درخواست ميكنن
اما با وب ماني و پي پال خيلي راحت ميتوانيد حساب را شارژ نماييد و تاييد هم نيازي ندارد
نيازي هم به هم نام بودن نيست و از هر كشوري هم باشه مشكلي نداره فقط از ايران نباشه

Adrien
March 30th, 2016, 19:57
سرور جان بسیار از جوابی که دادی ممنون و سپاسگزارم عزیزم. خیالم راحت شد. مونده بودم حالا اون کردیت 9 سال پیش رو از کجا بیارمش. دو روز دغدغه فکریم بود که نکنه یکوقت 33 تا از دومینهام بپرن. اون موقع پنل از یک شرکتی داشتم به اسم "است دامین" که یهو محو شد و مستقیم پنلم به پنل کاستومر و زیر نظر مستقیم خود ریسلر کلاب رفت. فکرکنم چون کلا زیاد کار نکردم پنل ریسلریم به کاستومر تبدیل شده. لامصب خیلی گرون میگیره. هر دومین دات کام حدود 12 دلار برام تموم میشه در پنل کاستومر. و دومین دات یو.اس هم حدود 8 دلار. اگر برگشتم امریکا دوباره یه پنل ریسلری مستقیم از ریسلر کلاب میگیرم. اما نمیدونم واسه 33 تا دومین ریسلری بهم میدن یا نه. چون کار فروش دومین انجام نمیدم فکر نکنم پنل ریسلری به 33 تا بدن و همون کاستومر باز میشم از نو.

iwpanel
March 30th, 2016, 20:56
سری اول همیشه مدارک صاحب حساب میخوان سری های بعدش چیزی نیاز نیست

sarvar
March 30th, 2016, 21:49
سرور جان بسیار از جوابی که دادی ممنون و سپاسگزارم عزیزم. خیالم راحت شد. مونده بودم حالا اون کردیت 9 سال پیش رو از کجا بیارمش. دو روز دغدغه فکریم بود که نکنه یکوقت 33 تا از دومینهام بپرن. اون موقع پنل از یک شرکتی داشتم به اسم "است دامین" که یهو محو شد و مستقیم پنلم به پنل کاستومر و زیر نظر مستقیم خود ریسلر کلاب رفت. فکرکنم چون کلا زیاد کار نکردم پنل ریسلریم به کاستومر تبدیل شده. لامصب خیلی گرون میگیره. هر دومین دات کام حدود 12 دلار برام تموم میشه در پنل کاستومر. و دومین دات یو.اس هم حدود 8 دلار. اگر برگشتم امریکا دوباره یه پنل ریسلری مستقیم از ریسلر کلاب میگیرم. اما نمیدونم واسه 33 تا دومین ریسلری بهم میدن یا نه. چون کار فروش دومین انجام نمیدم فکر نکنم پنل ریسلری به 33 تا بدن و همون کاستومر باز میشم از نو.
خواهش میکنم
کاری به تعداد دامنه های شما نداره بدون دامنه هم میتوانید پنل ریسلری بگیرید.