توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ای پی ایران
arman021
March 29th, 2016, 17:40
سلام دوستان
یک سوال داشتم من یک ای پی اینترنت واسه سرور مجازیم داشتم گفتم acesse ایرانش کنن که از خارج کشور دسترسی نداشته باشه حالا یک سوال دارم مثلا اگه بخوام یک ای پی دسترسی داشته باشه از خارج دیتا سنتر فقط میتونه اون یک ای پی رو باز کنه یا خیر؟
- - - Updated - - -
یعنی هیچکس بلد نیست؟
rastindata
March 29th, 2016, 17:49
اگر آی پی اینترنت باشه و Iran access باشه میتونید آی پی مورد نظرتونو بدید براتون allow کنن
IRGIG
March 29th, 2016, 18:11
سلام دوستان
یک سوال داشتم من یک ای پی اینترنت واسه سرور مجازیم داشتم گفتم acesse ایرانش کنن که از خارج کشور دسترسی نداشته باشه حالا یک سوال دارم مثلا اگه بخوام یک ای پی دسترسی داشته باشه از خارج دیتا سنتر فقط میتونه اون یک ای پی رو باز کنه یا خیر؟
- - - Updated - - -
یعنی هیچکس بلد نیست؟
شما میتونید برای راحتی کار و افزایش امنیت دو ای پی یکی ایران اکسس و دیگری فول اکسس خریداری کنید
در نظر داشته باشید که فاکتور اکسس سرور صرفا" ای پی آن است، یعنی محدودیت ها بر روی ای پی سرور اعمال خواهد شد،
بعد از سفارش دو ای پی، میتوانید هر زمان که خواستید اکسس کامل داشته باشید ای پی سرور را تغییر دهید،
باز کردن دسترسی یک ای پی به سروری که ایران اکسس است مشکلات امنیتی در بر خواهد داشت،بدین صورت که فرد حمله کننده میتواند بررسی کند که دسترسی کدام ای پی باز است، با تغییر ای پی خود به همان ای پی، به سرور حمله کند
بهترین راهکار
سفارش دو ای پی یکی ایران اکسس و دیگری فول اکسس است
arman021
March 31st, 2016, 02:11
من به دیتا سنتر گفتم میگه نمیشه یا باید کلا" ایران اکسس باشه یا فول اکسس
نمیشه ایران اکسس باشه و دسترسی به یک آی پی باز باشه نمیدونم چرا انجام میدن.
farhadhelix
April 1st, 2016, 01:37
شدنی نیست این کار از نظر دیتا سنتر
بنده هم نیاز به همچین سیستمی داشتم ولی انجام ندادند و یا شاید هم شدنی نیست
راه حل دیگری براش بزارید
2 ای پی بگیرید همونطور که دوستمون گفت
iranhostcom
April 6th, 2016, 01:56
همانطور که دوستان اشاره کردند در دسترس ترین راه حل استفاده از دو ip می باشد.