PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست طراحی سایت لیچ فایل و تورنت

LFC
March 28th, 2016, 14:38
سلام دوستان سال نو مبارک . امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشید .

قبل از عرایضم ابتدا یک انتقاد به این انجمن دارم که اجازه نداد در جایی که درست هست تاپیکم رو بزنم . هر چه تلاش کردم نتونستم تو انجمن " درخواست پروژه برنامه نویسی " تاپیک ارسال کنم . لطفا مدیران محترم علت رو بررسی کنن .

ما به دنبال شخص یا شرکتی حرفه و با تجربه در زمینه طراحی لیچر هستیم .

سایت ها تقریبا مانند اکثر لیچر ها باید باشند مثل filegir.com و 4leech.com

متاسفانه در زیر اکثر سایت های لیچر نام طراح ذکر نشده و بنده موفق نشدم شخصی که تجربه کار رو داشته باشه پیدا کنم .

نکته مهم برای ما این هست که اسکریپت ما اختصاصی باشه و تمامی امکاناتی که ما مد نظرمون هست برامون پیاده بشه .

این یک طرح مبتدی نیست و برای کار فقط به افراد با سابقه و حرفه ای نیازمندیم . ترجیحا دارای سابقه در زمینه طراحی سیستم های مستقیم سازی .

لطفا افرادی که خودشون توانایی دارن در همین تاپیک اعلام کنن و در صورت امکان قیمت حدودی و پایه پروژه رو ذکر کنن .

اگر خودتون هم نمیتونید ولی کسی رو میشناسید معرفی کنید .

Metalik
March 28th, 2016, 15:55
سلام برای 4leech.com که نوشته http://cyber-coders.com

LFC
March 29th, 2016, 00:50
سلام متاسفانه نوشتن پروژه جدید قبول نمیکنن . به دنبال افراد دیگه ای هستم . لطفا مدیران انجمن این تاپیک رو به انجمن پروژه برنامه نویسی انتقال دهند . تشکر . همچنان منتظر راهنمایی عزیزان هستم