PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست ایران میخواستم

mr.jabbari
March 28th, 2016, 04:42
سلام خدمت دوستان عزیز
هاستی میخواستم از سرور های ایران با مشخصات زیر:
فضا : در حد نصب وردپرس
پهنای باند نامحدود
.......................
توجه : من سایتم فیلتــــــــــره میخام بیارمش سرور ایران که صفحه اصلیش باز بشه و بعد از ایندکس شدن در گوگل ریدایرکت بزنمش به روی یه سایت دیگ
اگر کسی با این شرایط میزبانی میکنه اعلام کنه یا اینجا یا در پ.خ
ممنون

iHSG
March 28th, 2016, 13:01
سلام
بیارید رو سرور ایران که بدتر دیگه نمی تونید فعالیت کنید.
کی گفته سایت فیـلتر بیاد رو سرور ایران از فیـلتر در میاد؟
سرور های ایران بدتر خیلی سختگیرتر هستن در این جور مسائل و برای یه سایت فیـلتر اصلاً ابدا پیشنهاد نمیشه.

alimoein
March 28th, 2016, 16:22
سلام خدمت دوستان عزیز
هاستی میخواستم از سرور های ایران با مشخصات زیر:
فضا : در حد نصب وردپرس
پهنای باند نامحدود
.......................
توجه : من سایتم فیلتــــــــــره میخام بیارمش سرور ایران که صفحه اصلیش باز بشه و بعد از ایندکس شدن در گوگل ریدایرکت بزنمش به روی یه سایت دیگ
اگر کسی با این شرایط میزبانی میکنه اعلام کنه یا اینجا یا در پ.خ
ممنون

دوست عزیز چون طبق گفته های شما سایتتون *****ه به هیچ عنوان رو سرور ایران نیاین. چون خیلی اذیت میشین

soheil869
March 28th, 2016, 16:42
حق با ایشون هست
حتی کلمات ف...ی...ل...ت...ر شده هم میتونید روی هاست های ایران داشته باشید
چون اصلا از *****ینگ عبور نمی کنند
اما کسی هم حاضر به انجام اینکار نمی باشد
ما میتوانیم میزبانی کنیم
اما برای ثبت نام باید اسکن کارا ملی شما با اکانت شما مطابقت داشته باشد
البته نه برای شما برای تمام مشترکین ما این امر صدق می کند
موفق باشید

mr.jabbari
March 28th, 2016, 17:30
دوست عزیز شما یک دامین رو روی سرور های لوکس بلاگ . میهن بلاگ بندازین ک *****ه بعد از ست شدن میبینین ک صفحه اصلی این سایت ها باز میشه برای کاربر ها :|
من هاست ایران میخام ک بشه روش ست کرد اگر جایی میشناسین یا اگر میتونین کمک کنید و حرفایی رو نزنین ک خودم تست کردم
دنبال هاست خوبم نه پیشنهادات درباره کارم !

- - - Updated - - -

اگر کسی هاست ایران داره
با فضای : درحد نصب وردپرس استاتیک
پهنای باند نامحدود
لطفا اعلام کنه مچکر

iHSG
March 28th, 2016, 17:45
دوست عزیز شما یک دامین رو روی سرور های لوکس بلاگ . میهن بلاگ بندازین ک *****ه بعد از ست شدن میبینین ک صفحه اصلی این سایت ها باز میشه برای کاربر ها :|
من هاست ایران میخام ک بشه روش ست کرد اگر جایی میشناسین یا اگر میتونین کمک کنید و حرفایی رو نزنین ک خودم تست کردم

- - - Updated - - -

اگر کسی هاست ایران داره
پهنای باند نامحدود
لطفا اعلام کنه مچکر

جداً؟ پس چرا ما اطلاع نداشتیم؟
شما از کجا به این موضوع پی بردید؟
اما فکر کنم میزبانی سایت های فیـلتر شده در دیتاسنتر های ایرانی غیرمجاز باشه اینطور نیست؟

Hi Data
March 28th, 2016, 17:48
سلام.

من هر طور پست شما رو خوندم، فقط فکرم به این روش رفت که فکر کنم شما میخواین انجام بدین!

یه دامین رو هاست ایران تعریف کنید که وقتی کاربر زد، ریدایرکت بشه به سایت اصلی، که باز اینطور ***** میشه...

soheil869
March 28th, 2016, 17:55

- - - Updated - - -

اگر کسی هاست ایران داره
پهنای باند نامحدود
لطفا اعلام کنه مچکر

دایرکت ادمین SSD ایران حرفه ای 200 مگابایت - SSD

فضای دیسک 200 MB - پهنای باند 20GB/ month - سایر امکانات نا محدود

پشتیبانگیری منظم دارد - گارانتی آپتایم 99% دارد - فعالسازی و راه اندازی خودکار دارد - پورت 1Gb دارد
30.000 تومان سالانه

matador3
March 28th, 2016, 18:07
اقای جباری من هاست ایران ب شما می دم
شرطش اینه اول اموزش بدید ک چطوری من دامین ***** رو ریدایرکت کنم ب دامین دیگه
همچنین چطوری ست کنیم دامین ***** رو روی هاست ایران
کلا میشه ی اموزش بدی من خودم منبع هاست ایرانم و خیلیم دامین ***** دارم اگه میدونستم اینطور حل میسه عالیه

mr.jabbari
March 29th, 2016, 02:53
ایدی یاهو بنده :
seomytarh
پیام بدین توضیح میدم بهتون

se7en-host
March 29th, 2016, 10:58
با سلام
هاست ایران دیتاسنتر پارس انلاین با کنترول پنل محبوب سیپنل
http://www.shopingserver.com/%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D9%BE%D9%86%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/
برای خرید در تماس باشید
------------------------------------------------------------------------------------------------------
شرکت پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه (سهامی خاص) شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور (http://shopingserver.com/) ) با 6 سال سابقه
دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزرات صنعت ، معدن و تجارت

با ما در تماس باشد :
ارسال تیکت به بخش فروش (http://shopingserver.com/clients/submitticket.php?step=2&deptid=1)
آدرس : خوزستان اهواز ،خیابان طالقانی ، خیابان خوانساری ، ساختمان ۲۹۲ واحد ۵ کد پستی : ۶۱۹۳۸۸۴۴۶۱
شماره تماس فروش و مشاوره ( 42869221-061 ) (۳۲۹۲۶۸۸۲ – ۰۶۱)
اسماعیل فعال : ۳۸۴۶۱۸۰ – ۰۹۳۵
مجتبی آل کثیر : ۹۳۴۵۶۵۴ – ۰۹۱۲
ایمیل :alka30r@gmail.com
se7enhost یاهو :