ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسش در مورد کار باسروهای wmware

ali215215
March 27th, 2016, 22:28
سلام
بعد از نصب وی ام توسط دیتا سنتر و یا توسط خود ما
می رسیم به کافیگ ان
الان چند سوال اساسی
1- هر سروری ، یک ای پی دارد، خوب در مراحل اخر نصب wmware
باید تنظیمات ای پی و ... انجام شود
حالا باید در کانفیگ wmware ، از چه همان ای پی سرور استفاده نمود یا که نه هر ای پی را می توان وارد کرد؟
------------
سوال 2
برای نصب و راه اندازی و کار با نرم افزار
vsphere client (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=161985)حتما باید از ویندوز سرور متصل شد یا که با ویندوز های معمولی هم می شود متصل شد؟
الان ورژن 5.5 به بالا در xp نصب نمی شود، حالا اگر اب ورژنهای پایین کار کرد، بعدا با ابدیت در ورژن های بالاتر،مشکلی در مدیریت پیش می اید
ممنون از سایر کاربران در این انجمن

Z.eus
March 27th, 2016, 22:32
1. مشکلی نیست
2. باز هم مشکلی نیست اگر مایل باشید آموزش رفع این مشکل را بر روی بلاگ سایت خواهم گذاشت.

ali215215
March 27th, 2016, 22:34
ضمن تشکر
الان باید ای پی را چی گذاشت؟ در کانفیگ
در ضمن با ویندوز های معمولی هم می توان ممتصل شد؟
ممنون

Z.eus
March 27th, 2016, 22:38
ببینید ممکنه تک آیپی داده باشند که از همان برای سرور اصلی استفاده کنید و اگر نیست یک آیپی به دلخواه در رنج استفاده کنید. معمولا اولین آیپی انتخاب میشود. سلیقه‌ایست.

ببینید vSphere یک نرم افزار است جهت اتصال به سرور esxi و ارتباطی با سیستم عاملی که روی ان برنامه را اجرا میکنید ندارد. در ارتباط با ویندوز سرور ۲۰۰۳ و xp که گفتید مشکل داره، بزودی آموزش رفعش رو برای دوستان قرار میدهیم.

بدرود.

ali215215
March 27th, 2016, 22:41
من می خواهم تا 24 تا وی پی اس ایجاد کنم
الان خود دیتا سنتر همه 24 ای پی اضافه را می کند یا نه من باید خودم اضافه کنم؟
شما کار کانفیگ را انجام نمی دهید؟
الان خود شما ، در سایت انلاین هستید تا چت کنیم؟
ممنون

Z.eus
March 27th, 2016, 22:46
بله عزیز. پشتیبانی انلاین سایت جهت سوالات پیش از خرید هست.
شما برای این موارد میتوانید با آیدی تلگرام بنده مستقیما ارتباط برقرار کنید و تا جایی که وقت و فرصتی باشد کارتان پیگیری میشود.

ali215215
March 27th, 2016, 22:49
سرور من ایران است و اختصاصی
همکار شما پاسخ داد ، اصلا سرور اختصاصی ایران ندارید، فعلا
شما کار کانفیگ و ... وی ام ویر را چند انجام می دهید/؟
ممنون

Z.eus
March 27th, 2016, 22:53
سرور من ایران است و اختصاصی
همکار شما پاسخ داد ، اصلا سرور اختصاصی ایران ندارید، فعلا
شما کار کانفیگ و ... وی ام ویر را چند انجام می دهید/؟
ممنون
درسته، لطفا از یک جا پیگیری کنید.
بله، تا جایی که فرصتش رو داشته باشیم رایگان انجام میدهیم همانطور که تا الآن بدین گونه بوده است.
و هر مطلبی نیاز داشته باشید میتوانید بصورت شخصی با ما درارتباط بگذارید تا بصورت اموزش روی بلاگ قرار دهیم تا در دسترس همگان باشد.

بدرود.