توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل دارند؟...
mohammad933
March 27th, 2016, 21:03
سلام
دوستان دیتاسنتر ovh انگلیس و فرانسه با اسکریپت های نال شده مشکل دارند؟اگه بله در صورتی که بفهمند نال شده نصب کردیم چی کار میکنند؟
company_hosting
March 27th, 2016, 21:24
سلام
بستگی به شکایت که از سایت یا دامنه ... شده باشد
در تمام دیتاسنترها قوانین کپیرایت باید رعایت شود
با تشکر
Z.eus
March 27th, 2016, 22:07
سلام
دوستان دیتاسنتر ovh انگلیس و فرانسه با اسکریپت های نال شده مشکل دارند؟اگه بله در صورتی که بفهمند نال شده نصب کردیم چی کار میکنند؟
بله. اگر شکایت براشون ارسال شود برای شما ابیوز میفرستند که باید رسیدگی کنید. اینکه چکار میکنند بستگی به سیاست های کاری خودشون دارد و معمولا آیپی را می بندند و از این قبیل کار ها.
ابیوز ها زیاد شود احتمال اینکه سرور ترمینیت شود، هست.
mohammad933
March 27th, 2016, 22:40
بله. اگر شکایت براشون ارسال شود برای شما ابیوز میفرستند که باید رسیدگی کنید. اینکه چکار میکنند بستگی به سیاست های کاری خودشون دارد و معمولا آیپی را می بندند و از این قبیل کار ها.
ابیوز ها زیاد شود احتمال اینکه سرور ترمینیت شود، هست.
ایبوز چیه دیگه؟
Z.eus
March 27th, 2016, 22:44
ایبوز چیه دیگه؟
بصورت خلاصه؛ اخطار هایی که دیتاسنتر برای شما ارسال میکند که باید آن ها را پیگیری و رفع نمایید
mohammad933
March 28th, 2016, 00:40
خب میشه بگید از کجا میفهمند که نال شده؟
راهی هست که نفهمند نال شده نصب کردم؟
سرور وارز ماله کدوم دیتاسنتر ها است؟
taksis
March 28th, 2016, 00:43
شرکتی که اون سیستم رو طراحی کرده وقتی آدرس شما رو وارد سیستمش کنه و نباشه،یعنی دارید غیر مجاز استفاده میکنید
به دیتاسنتر اعلام میکنه
دیتاسنتر هم برای شما اخطار ارسال میکنه
Z.eus
March 28th, 2016, 00:45
به این خاطر که شکایت برای دیتاسنتر ارسال میشود و سپس ابیوز برای شما.
اسکریپت هایی که بصورت نال استفاده میکنید فاقد لایسنس هستند و شرکت های سازندشان متوجه این موضوع میشوند.