توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک مشکل پس از ویرایش php.ini
shafiei7
October 24th, 2010, 21:47
سلام دوستان
سرور هیچ مشکلی نداشت سپس از php.ini مموری رو افزایش دادم بعد از ریست کردن آپاچی دیگه زند آپتیمایزر یا سایر لودرها از کار افتاند هر چی هم آپاچی آپ دیت میکنم و با اینکه فعاله بازم سایتها کار نمیکنن. تنظیمات php.ini مثل قبل کردم بازم آپاچی آپ دیت کردم ولی متاسفانه لودرهایی مثل زند آپ تیمایز با اینکه فعال هست ولی کار نمیکند.
کسی میتونه مشکل رو برطرف کنه
October 24th, 2010, 22:31
لاگ ارور های آپاچی رو باز کنید ببینید خطایی ثبت شده یا نه؟
shafiei7
October 24th, 2010, 22:39
لاگ ایرور ها کجا ثبت میشه؟
mohsen1
October 24th, 2010, 22:47
اگه اشتباه نکنم در این مسیر :
/usr/local/apache/logs/error_log
shafiei7
October 24th, 2010, 22:52
نه ایروری ثبت نشده. یک مورد بگم قبلا وقتی php.ini ویرایش میکردم و تنظیمات امنیتی رو مثلا انجام میدادم همین مشکل پیش میومد که بعد از آپ دیت آپاچی درست میشد ولی الان دیگه درست نمیشه چندین مرتبه آپ دیت کردم.
iNicz.Com
October 24th, 2010, 23:35
اطلاعات بفرست سریع حل کنم.
shafiei7
October 24th, 2010, 23:43
با تشکر از iNicz.Com عزیز که مشکل را برطرف نمودند.
IFACO.Net
October 25th, 2010, 00:34
اطلاعات بفرست سریع حل کنم.
با تشکر از iNicz.Com عزیز که مشکل را برطرف نمودند.
بهتره علت و راه حل رو در ادامه همین تاپیک توضیح بدهید تا اگر کسی در آینده به این مشکل برخورد کرد بتواند از تجربه شما استفاده نکد و مجددا تاپیک مشابه نزند.
باتشکر
iNicz.Com
October 25th, 2010, 01:23
lشکال اینجا بود که دوست عزیزمون زیادی php.ini رو دستکاری کرده بود . و من پیدا کردم و حلش کردم.
iranserver.com
October 25th, 2010, 06:52
اگر از Cpanel استفاده میکنید و نمیتونید مشکلی php.ini رو پیدا کنید کافی هست که اونرو حذف کنید و دوباره easyapache رو اجرا کنید.