توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هتزنر تا چه حد وارز است؟
innocent
March 27th, 2016, 12:05
با سلام
میخوام یک سایت دانلود آهنگ به زبان انگلیسی راه اندازی کنم و برای سرور دانلود و میزبانی هتزنر رو انتخاب کردم.... میخواستم بدونم دربرابر کپی رایت چقدر حساس هستند و آیا دردسر ساز نمیشه؟
websazha
March 27th, 2016, 12:21
با سلام
ببنید هر دیتاسنتر و هر کمپانی باید طبق قوانین کشور خودش فعالیت کنید حال این دیتاسنتر در کشور آلمان هست و ملزم به رعایت قوانین کپی رایت موجود در این کشور. یعنی تصمیم گیرنده دیتاسنتر نیست.
بهتر هست به سمت کشور های بروید که قانون های کپی رایت نداشته باشند . بعد از اینکه تعدد شکایت ها زیاد شود مشکل ساز خواهد شد برای سایت های خارجی.
موفق باشید.
innocent
March 27th, 2016, 13:18
با سلام
ببنید هر دیتاسنتر و هر کمپانی باید طبق قوانین کشور خودش فعالیت کنید حال این دیتاسنتر در کشور آلمان هست و ملزم به رعایت قوانین کپی رایت موجود در این کشور. یعنی تصمیم گیرنده دیتاسنتر نیست.
بهتر هست به سمت کشور های بروید که قانون های کپی رایت نداشته باشند . بعد از اینکه تعدد شکایت ها زیاد شود مشکل ساز خواهد شد برای سایت های خارجی.
موفق باشید.
پس اگه شکایتی تنظیم بشه ممکنه دردسر بشه؟
ابیوز ها به چه شکله؟ساپند؟پاک کردن اکانت؟حذف فایل؟
viasky
March 27th, 2016, 13:20
کپی رایت مشکلی نیست
ولی اتک و پورت اسکن و اینجور موارد.... سختگیر هستند
Edwin
March 27th, 2016, 13:46
تجربه موارد بسیاری داشتیم.
در صورت ریپورت، ابیوز ارسال می شود و ملزم به پاک کردن اسکریپت/فایل می باشید در غیر اینصورت ip بلاک می شود.
persiancoder
March 27th, 2016, 14:33
دقیقا به همین صورت که دوستان گفتند
تا وقتی که ریپورت نشید هیچ کاری ندارند باهاتون ، بعد از ریپورت باید از سرور خدافظی کنید
Z.eus
March 27th, 2016, 15:29
درود؛
به کپی رایت حساس هست عزیز. اگر از اسکریپت های نال شده و.. استفاده کنید بشرطی که شکایتی بشود، برای شما ابیوز ارسال میگردد که باید سریعا مشکل را حل نمایید.
بدرود.
mhiizadi
March 27th, 2016, 16:07
با سلام
میخوام یک سایت دانلود آهنگ به زبان انگلیسی راه اندازی کنم و برای سرور دانلود و میزبانی هتزنر رو انتخاب کردم.... میخواستم بدونم دربرابر کپی رایت چقدر حساس هستند و آیا دردسر ساز نمیشه؟
هتزنر وارز نیست .
برای وارز باید سمت هلند بروید .
live
March 31st, 2016, 00:50
هتزنر وارز نیست .
برای وارز باید سمت هلند بروید .
جناب من تجربه دوسال استفاده از اسکریئتهای نال رو در سرورهای دوستان داشتم ، همونطور که میدونید بیشتر تو ایران از سرورهای هتزنر استفاده میشد که دوستان میگفتن ابیوز اومده ولی نمیدونستن تو سی پنل با اون همه کلاینت کدومشون این مشکلو بوجود آورده در آخر هم جریمه پرداخت میکردن و موضوع ختم بخیر میشد.
لطفاً یک دیتاسنتر از هلند و سایر کشورهای اروپایی وارز معرفی کنید
ممنون
sadecohost
March 31st, 2016, 01:02
جناب من تجربه دوسال استفاده از اسکریئتهای نال رو در سرورهای دوستان داشتم ، همونطور که میدونید بیشتر تو ایران از سرورهای هتزنر استفاده میشد که دوستان میگفتن ابیوز اومده ولی نمیدونستن تو سی پنل با اون همه کلاینت کدومشون این مشکلو بوجود آورده در آخر هم جریمه پرداخت میکردن و موضوع ختم بخیر میشد.
لطفاً یک دیتاسنتر از هلند و سایر کشورهای اروپایی وارز معرفی کنید
ممنون
با سلام,
دیتاسنتر Ecatel هلند تاحالا که مشکلی نداشتیم. پیشنهاد میشه.
m_dg_farari
March 31st, 2016, 01:24
سلام
از هلند ، میتونید از
worldstream.nl استفاده کنید در مورد ابیوس هم دوستمون توضیح دادن:
در صورت ریپورت، ابیوز ارسال می شود و ملزم به پاک کردن اسکریپت/فایل می باشید در غیر اینصورت ip بلاک می شود.
live
March 31st, 2016, 01:39
سلام
از هلند ، میتونید از
worldstream.nl استفاده کنید در مورد ابیوس هم دوستمون توضیح دادن:
دوست عزیز ممنون میشم اگه بگید زمانی که ابیوز میفرسته میگه این اسکریپت از کدوم دامنه در سی پنل هست یا نه ؟ ( سی پنل مثال بود )
مزایا و معایب Ecatel با worldstream که هردو از هلند هستن چی هست ؟
مرسی
با سلام,
دیتاسنتر Ecatel هلند تاحالا که مشکلی نداشتیم. پیشنهاد میشه.
منظور شما این بود ؟
http://ecatel.co.uk/
OmidX
March 31st, 2016, 01:42
با سلام
برای این مورد هتزنر پیشنهاد نمیشه ، اکاتل هلند یا دیتاسنتر های روسیه ، چین و ایران برای کار شما مناسب اند ...
live
March 31st, 2016, 01:45
برای این مورد هتزنر پیشنهاد نمیشه ، اکاتل هلند یا دیتاسنتر های روسیه ، چین و ایران برای کار شما مناسب اند ...
روسیه و چین drop all iranian ندارن که ؟
فکر کنم استفاده از این دیتاسنترا بهتر باشه بدون درد سر
OmidX
March 31st, 2016, 01:49
روسیه و چین drop all iranian ندارن که ؟
فکر کنم استفاده از این دیتاسنترا بهتر باشه بدون درد سر
مشکلی با ایران ندارن ، ولی از نظر هزینه ای یک مقدار هزینه هاشون بالاست ، برای همین هم اول اکاتل رو پیشنهاد کردم .
M_Piyer
March 31st, 2016, 02:08
سلام یکی از دوستای من سایت خارجی داشت که هلند بود و راضی بود به شما هم پیشنهاد میکنم
live
March 31st, 2016, 02:12
مشکلی با ایران ندارن ، ولی از نظر هزینه ای یک مقدار هزینه هاشون بالاست ، برای همین هم اول اکاتل رو پیشنهاد کردم .
پس بهترین راه اینه که توسط farhadexchange از اکاتل خرید کرد فقط نمیدونم کیفیتش برای حدمات هاستینگ و مجازی سازی و قوانینشون چطور هست اگر ممکنه توضیح بدید
- - - Updated - - -
سلام یکی از دوستای من سایت خارجی داشت که هلند بود و راضی بود به شما هم پیشنهاد میکنم
شاید برای کارهای سنگین مناسب نباشه
websazha
March 31st, 2016, 02:20
پس اگه شکایتی تنظیم بشه ممکنه دردسر بشه؟
ابیوز ها به چه شکله؟ساپند؟پاک کردن اکانت؟حذف فایل؟
بله 100% زمانی که از سایت یا لینک دانلود یا ... شکایتی بشه دیتاسنتر اخطار میده و درجه اهمیت داره اون اخطار 24 ساعت زمان رفع دارد یا پاسخ گویی و رفع داربد.
که اگر مهم باشد درجه اهمیت شکایت به خاموش مسدود شدن کل سرور از خارج از شبکه دیتاسنتر منجر میشه.
و خیلی هم مهم تر باشه اون شرکت میتواند از شما بر اساس اطلاعاتی که در پنل دیتاسنتر دارید شکایت کند و به دادگاه بکشاند فردی که صاحب پنل هست اگر واقعی و در کشوری باشد که بتوان به محاکمه کشانده شود.
تا الان وب مستری های ایرانی چنین اتفاقانی نیفتاده واسشون خوشبختانه چون ایرانه :)
live
March 31st, 2016, 02:31
بله 100% زمانی که از سایت یا لینک دانلود یا ... شکایتی بشه دیتاسنتر اخطار میده و درجه اهمیت داره اون اخطار 24 ساعت زمان رفع دارد یا پاسخ گویی و رفع داربد.
که اگر مهم باشد درجه اهمیت شکایت به خاموش مسدود شدن کل سرور از خارج از شبکه دیتاسنتر منجر میشه.
و خیلی هم مهم تر باشه اون شرکت میتواند از شما بر اساس اطلاعاتی که در پنل دیتاسنتر دارید شکایت کند و به دادگاه بکشاند فردی که صاحب پنل هست اگر واقعی و در کشوری باشد که بتوان به محاکمه کشانده شود.
تا الان وب مستری های ایرانی چنین اتفاقانی نیفتاده واسشون خوشبختانه چون ایرانه :)
ینی بعد از 24 ساعت اگه مشکل رفع نشه دیگه سرور روشن نمیشه ؟ هیچی دیگه پس اعتبار میره زیر سئوال