PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هزینه یک کمک پشتیبان هاستینگ

3245
March 26th, 2016, 19:15
سلام و عرض خسته نباشید

الان دقیقا حقوق ماهیانه همکار پشتیبان برای پاسخگویی به تیکت ها (در سطح اولیه و انتقال تیکت های تخصصی به پشتیبان حرفه ای) و کمک دست بودن بصورت ریموت، چقدر هست؟

آیا از دوستان کسی اعتماد کرده و دسترسی داده؟

ممنون میشم دوستان تجربشون رو اعلام کنند.

با تشکر

Santourio
March 26th, 2016, 19:20
وقت بخیر

اگر میخواید دسترسی رو به پشتیبان بدید حتما مدارکشو بگیرید تا در صورت هر گونه مشکل بتونید به راحتی پیگیری کنید.

هزینه یک پشتیبان هم به صورت تیکتی محابسه میشه مثلا هر تیکتی 100 تومن یا کمتر یا بیشتر این بستگی به قیمت توافقی خودتون داره.

farssub
March 26th, 2016, 19:25
وقت بخیر

اگر میخواید دسترسی رو به پشتیبان بدید حتما مدارکشو بگیرید تا در صورت هر گونه مشکل بتونید به راحتی پیگیری کنید.

هزینه یک پشتیبان هم به صورت تیکتی محابسه میشه مثلا هر تیکتی 100 تومن یا کمتر یا بیشتر این بستگی به قیمت توافقی خودتون داره.
دوست عزیز مگه فیلم سریاله تیکتی حساب میکنید؟

mha1368
March 26th, 2016, 19:39
تایپیک خوبیه...چون سواله من هم بودم
ساعت 9 صبح تا 9 شب سر کار نت دارم و کارم جوریه که وقتم آزاده..می تونم که با هاستینگی همکاری کنم...
همیشه سوالم بوده چه جوری حساب میشه...
ولی تیکتی صد تومن چیه؟ :| ...طرف پست بذاره...پستی 400-500 میگیره!!

farssub
March 26th, 2016, 20:00
تایپیک خوبیه...چون سواله من هم بودم
ساعت 9 صبح تا 9 شب سر کار نت دارم و کارم جوریه که وقتم آزاده..می تونم که با هاستینگی همکاری کنم...
همیشه سوالم بوده چه جوری حساب میشه...
ولی تیکتی صد تومن چیه؟ :| ...طرف پست بذاره...پستی 400-500 میگیره!!
درود دوست عزیز این مورد با توجه ب توانایی فرد قابل قیمت گذاری هست و ساعات کاری مشخص
ریموت یا حضوری
دارای بیمه یا خیر
کارمند رسمی یا اینکه یک ماهه
همه جوانب باید در نظر گرفته بشه
توان فرد کانفیگ ، راه اندازی ، روابط عمومی بالا ، و...

Santourio
March 26th, 2016, 20:22
دوست عزیز مگه فیلم سریاله تیکتی حساب میکنید؟
4 ساله این روند رو دارم انجام میدم و روی سایت های زیادی هم این روند رو دیدم و پیاده کردم که نرخ ها به صورت هر تیکت حساب میشود. قرار نیست یک پشتیبان 24 ساعت روی سایت باشه.
هر 20 دقیقه یک رفرش میکنه و تیکت هارو جواب میده که سر جمع شاید 10 دقیقه وقت نگیره.
البته این کار برای سایت هایی هست که چند پشتیبان دارن و حرفه ای کار میکنن نه سایت هایی که هر سال یک تیکت بهشون زده میشه.

yourhosting
March 26th, 2016, 20:26
سلام
اکثرا به صورت حقوق ثابت هستند بر مبنای حجم و میزان تیکت در روز/ماه و ساعتی که نیاز هست برای سایت صرف کنند.
دوست عزیز که فرمودند تیکتی حساب میکنند؛مطمئنا هاستینگ فقط بحث جواب داده به تیکت نیست و ممکنه یک تیکت چندین ساعت وقت پشتیبان رو بگیره بنابراین مبنای درستی نیست

Santourio
March 26th, 2016, 20:29
سلام
اکثرا به صورت حقوق ثابت هستند بر مبنای حجم و میزان تیکت در روز/ماه و ساعتی که نیاز هست برای سایت صرف کنند.
دوست عزیز که فرمودند تیکتی حساب میکنند؛مطمئنا هاستینگ فقط بحث جواب داده به تیکت نیست و ممکنه یک تیکت چندین ساعت وقت پشتیبان رو بگیره بنابراین مبنای درستی نیست
درست نیست پشتیبانی که قراره برای بار اول روی سایتی کار میکنه از همون اول حقوق ثابت بگیره و پیشنهاد حقوق ثابت داده بشه.

mha1368
March 26th, 2016, 21:11
درود دوست عزیز این مورد با توجه ب توانایی فرد قابل قیمت گذاری هست و ساعات کاری مشخص
ریموت یا حضوری
دارای بیمه یا خیر
کارمند رسمی یا اینکه یک ماهه
همه جوانب باید در نظر گرفته بشه
توان فرد کانفیگ ، راه اندازی ، روابط عمومی بالا ، و...

من نه بیمه می خوام نه کارمند رسمی و نه ....
کارمو دارم...فقط برای اینکه خرج بنزین و رفت و آمد و پولِ مای بیبی در یباد :d
ولی از اون طرف 9 صبح تا 9 شب هستم...
کارم مشتری محوره و روابط عمومی بالاست..
با سی پنل و دایرکت هم کار کردم...کارای عمومی رو می تونم انجام بدم...

اگه قرار باشه کانفیگ و ... رو هم شخصی مثله بنده انجام بده...اون موقع باید رسمی باشه و بیمه بشه و حقوق مکفی داشته باشه...

محمد محمدیی
March 27th, 2016, 01:20
سلام بنظر من کار متوسط باشه ماهی 300 هزار کافی است

TakCloud
March 27th, 2016, 02:29
وقت بخیر

هر تیکتی ۱۰۰ تومان ؟‌!!!! این هزینه فکر کنم برای تغییر وضعیت تیکت هم نباشه چه برسه پاسخ به اون
به این شکل که شما حساب کردید اگر یک اپراتور روزی ۱۰۰ تیکت پاسخ دهد روزی میشود ۱۰ هزارتومان و ماهی ۳۰۰ هزارتومان
واقعا نمیدونم چه فکری پیش خودتون کردید
به حقوق پایه اداره کار هم نمیرسد
حقوق بستگی به تخصص اپراتور و همچنین کار هایی که انجام میدهد دارد از ۱.۵ میلیون تا ۴الی ۵ میلیون میتواند متغیر باشد

vatan3da
March 27th, 2016, 03:46
سلام.الان شما نیازبه یک فردبرای پشتیبانی دارین؟
ولی به نظر من ماهانه حساب کنید بهتره

renjo
March 27th, 2016, 06:51
درود
اگر خواستید بنده در خدمتم
تلگرام : 09354722525

Santourio
March 27th, 2016, 14:22
هر تیکتی ۱۰۰ تومان ؟‌!!!! این هزینه فکر کنم برای تغییر وضعیت تیکت هم نباشه چه برسه پاسخ به اون
به این شکل که شما حساب کردید اگر یک اپراتور روزی ۱۰۰ تیکت پاسخ دهد روزی میشود ۱۰ هزارتومان و ماهی ۳۰۰ هزارتومان
واقعا نمیدونم چه فکری پیش خودتون کردید
به حقوق پایه اداره کار هم نمیرسد
حقوق بستگی به تخصص اپراتور و همچنین کار هایی که انجام میدهد دارد از ۱.۵ میلیون تا ۴الی ۵ میلیون میتواند متغیر باشد
!!!
قیمت به صورت مثال زده شده شما مو رو ندیدی پیچ مو رو دیدی؟ جالبه :)

Democratic
March 27th, 2016, 15:32
هیچوقت نمیشه همینجوری قیمت گذاری کرد چون بستگی به تخصص پشتیبان و مدت زمانی که صرف کار میکنه داره.
بنظر من حقوق پایه باید 300 باشه.
چون هم ریموته و هم به عنوان کارشناس فنی نیست بلکه یک اپراتور آنلاینه که فقط چند دقیقه یا چند ساعت یکبار یه تیکت رو ارجاع میده.
البته در کمترجایی تو دنیا این قیمت رو میدن و خیلی مسخرست اما اینجا ایرانه و طبق شرایط میتونه 300 تومن عادلانه !!!!!! باشه البته به نسبت بقیه جاها.
اما اگر نظر من رو میخوای بدونی هیچوقت این کار رو نکن
دو نفر آدم درست و حسابی و یا یه نفر که اکثرا آنلاین باشه و متخصص هم باشه استخدام کن که حقوقش حداقل یه تومن باشه که اگر خواست با جون و دل کار کنه دلش رضایت بده و همچنین حقوق خوب و یک پشتیبان خوب در کنار هم ریسک دادن اطلاعات به پشتیبان رو کمتر میکنه.

alimoein
March 27th, 2016, 16:53
سلام و عرض خسته نباشید

الان دقیقا حقوق ماهیانه همکار پشتیبان برای پاسخگویی به تیکت ها (در سطح اولیه و انتقال تیکت های تخصصی به پشتیبان حرفه ای) و کمک دست بودن بصورت ریموت، چقدر هست؟

آیا از دوستان کسی اعتماد کرده و دسترسی داده؟

ممنون میشم دوستان تجربشون رو اعلام کنند.

با تشکر

اول اینکه باید عرض کنم خدمتتون که اعتماد کردن بخصوص در زمینه هاستینگ ریسکش خیلی بالاست ...
دوم اینکه حتما مدارک معتبر شناسایی ازشون بگیرید و حتما یه قرار ملاقات با اون فرد بزارید تا مدارک شناسایی رو مطابقت بدید
به هیچ عنوان کپی و فکس شده مدارک رو قبول نکنید
اگه یک قرار داد دستنویس هم باهاشون بنویسید بد نیست
تا در صورتی که اگر مشکلی پیش اومد بتوانید از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید
در خصوص حقوق پرداختی به عنوان پشتیبان اول باید ببینید که طرق واقعا پشتیبانه یا اسمش پشتیبانه بعدشم اگه توافقی مبلغ رو تعیین کنید بهتره
وگرنه پاسخگویی به هرتیکت رو 100 تا 200 هزینش میشه
موفق باشید .. .

mha1368
March 27th, 2016, 17:10
در خصوص حقوق پرداختی به عنوان پشتیبان اول باید ببینید که طرق واقعا پشتیبانه یا اسمش پشتیبانه بعدشم اگه توافقی مبلغ رو تعیین کنید بهتره
موفق باشید .. .

اگر بگیریم در روز ده تا تیکت جواب بده ، در ماه میشه 300
یعنی ماهی 30 ؟!!!
اگر کسی گیر 30 هزارتومن هم باشه...همچین چیزی رو قبول نمی کنه!
مگر اینکه تعداد تیکت ها بالای 1000 باشه!

persiancoder
March 27th, 2016, 17:36
این دوستانی که دارند میگن هر تیکت 100 - 200 ت
من با همین شرایط خودتون رو استخدام میکنم.
البته سایت فعالی ندارما ، فقط یه سیستم تیکتینگ روی یه دامنه بالا میارم هر کسی کاری باهام داشت بهش میگم بره توی سایت تیکت بده. شما هم ملزم به پاسخگویی هستید روزی یکی دو تا تاپیک هم بیشتر نیست.

اما خب اگه دوستان پشتیبان حرفه ای و با تجربه کافی میخوان من میتونم با حقوق ثابت توافقی در خدمتشون باشم
در شیف شب ( 12 شب تا 6 صبح ) هم قادر به همکاری هستم ... از طریق پ،خ در ارتباط باشید لطفا

Democratic
March 27th, 2016, 17:56
اول اینکه باید عرض کنم خدمتتون که اعتماد کردن بخصوص در زمینه هاستینگ ریسکش خیلی بالاست ...
دوم اینکه حتما مدارک معتبر شناسایی ازشون بگیرید و حتما یه قرار ملاقات با اون فرد بزارید تا مدارک شناسایی رو مطابقت بدید
به هیچ عنوان کپی و فکس شده مدارک رو قبول نکنید
اگه یک قرار داد دستنویس هم باهاشون بنویسید بد نیست
تا در صورتی که اگر مشکلی پیش اومد بتوانید از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید
موفق باشید .. .

http://servertak.ir/468-60.gif (http://servertak.ir)
مهندس
گرفتن مدارک خودش غیر قانونیه
باید قرارداد معتبر عقد بشه
اگر شرکت هستید خب بدون شک خیلی قراردادش محکم تره هر چند که کاملا محکم نیست اما اگر شرکت نباشید خب قراردادتون هم باید اندازه خودتون معتبر باشه
باگرفتن مدارک مثل شناسنامه یا.... دقیقا چه اعتبار قانونی داره؟ چکار میخواید باهاشون کنین؟
و اینکه هر تیکت 100 یا 200 قیمتشه؟ !!!! بر چه اساسی اینو گفتید؟