توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد آی پی های ایران
MihanTech
March 25th, 2016, 23:54
سلام دوستان
امیدوارم سال خوبی داشته باشید .
بنده میخوام بازدید کننده های وبسایتم رو محدود به ایران کنم و برای اینکار از سرویس http://api.wipmania.com/ استفاده میکنم .
مساله ای که هست اینه که آی پی خود بنده اصلا برای ایران نیست . برای رومانی هست . میخواستم ببینم این مساله رایج هست ؟ یعنی ممکنه برای سایر اشخاص یا ISP ها هم به این شکل باشه ؟
چون ببینید بنده الان اگر محدود کنم ، افرادی مثل من که داخل ایران هستند ولی آی پی اون ها لوکیشن دیگه ای رو مشخص میکنه ، نمیتونند از سایت استفاده کنند .
حالا :
۱ - برای حل این مشکل چه پیشنهادی دارید ؟
۲ - چرا آی پی من برای ایران نیست ؟ در حالی که وقتی آی پی رو whois میگیرم اطلاعات درستی از شهر و استان و آی اس پی بنده میده .
پ ن : لطفا اگر جوری توضیح بدید که جدای از حل مشکل ، به علم ناچیز بنده هم ذره ای اضافه بشه ممنونتون میشم .
City: Zanjan
Region: Zanjan
Country: Iran
Lat: ****
Long: ***
ISP: Sepehr Ava Data Processing Company (LTD)
bahra
March 26th, 2016, 00:27
مشکل از آی پی نیست برخی آی پی خونا مشکل نمایش کشور دارن مثلا وب گذر بعضی آی پی ها رو آمریکا نشون می ده ولی وقتی هویزش رو می گیری ایران می گه
مهم نیست فکر نکنم آی پی شما رو ایران نشناسه و بن کنه
امتحان کنید
farhadhelix
March 26th, 2016, 02:16
ای پی ها داخل ایران روت شدند و داخل روتر های داخلی مسیر یابی میشن
مشکلی نباید پیش بیاد از لحاظ اتصال
MihanTech
March 26th, 2016, 02:45
مشکل از آی پی نیست برخی آی پی خونا مشکل نمایش کشور دارن مثلا وب گذر بعضی آی پی ها رو آمریکا نشون می ده ولی وقتی هویزش رو می گیری ایران می گه
مهم نیست فکر نکنم آی پی شما رو ایران نشناسه و بن کنه
امتحان کنید
سلام
ممنون از این که برای تاپیک بنده وقت گذاشتید .
ببینیید شما هر آی پی خونی رو بفرمایید من تست کردم نتیجه یکسان بوده . یعنی همگی کشور من رو رومانی ( Ro ) مشخص کردند .
مشکل اینجاست که من اجازه ورود فقط IR رو میدم . کسانی که مثل من Ro یا هر چی غیر از IR باشن ، بلاک میشن و میمونن پشت در .
ای پی ها داخل ایران روت شدند و داخل روتر های داخلی مسیر یابی میشن
مشکلی نباید پیش بیاد از لحاظ اتصال
سلام . از شما هم ممنونم دوست خوبم .
راستش رو بخواید واقعا از فرمایشات شما چیزی متوجه نشدم .
مشکلی در اتصال نیست . البته دقیق نمیدونم منظورتون از اتصال چی هست و کجا .
یک نکته ای رو عرض کنم شاید به دردتون بخوره . حدود ۶ ماه هست که این آی پی ها این مشکل رو پیدا کرده ( البته برای من نمیشه اسمش رو گذاشت مشکل ) . به خاطر همین مشکل بنده برای ورود به اینترنت بانک ملت مشکل داشتم ،چون همونطور که میدونید باید حتما با آی پی ایران وارد بشید . با ارائه دهنده اینترنتم که تماس گرفتم ، فرمودند که ما آی پی هارو تازه خریداری کردیم و به همه بانک ها این رنج رو ( اگر درست یادم باشه از کلمه رنج استفاده کردند ) اعلام کردیم فقط مونده بانک ملت که بعد از چند روز حل شد . یعنی بانک ملت آی پی بنده رو ایرانی حساب کرد .
farhadhelix
March 26th, 2016, 04:04
نهایت رنج ای پی ای اس پیتون رو باز کنید فقط
Sent from my MediaPad M1 8.0 using Tapatalk
RoobinaServer
March 26th, 2016, 15:59
سلام
سایت شما در ایران میزبانی میشه ؟
این مشکل مربوط به whois آیپی ها هست که دیر آپدیت میشه
bahra
March 26th, 2016, 16:05
برید به سرویس دهنده ی اینترنت خودتون بگید
مطمئن بشید ف ی ل ت ر شکن استقاده نمی کنید
MihanTech
March 27th, 2016, 01:19
نهایت رنج ای پی ای اس پیتون رو باز کنید فقط
sent from my mediapad m1 8.0 using tapatalk
سلام مجدد .
ممنون از پاسختون . این راه به ذهنم خطور کرده بود منتها سوال اصلی بنده این هست که ممکنه جایی دیگه در شهری دیگه در isp ای دیگه همچنین چیزی وجود داشته باشه ؟ بنده رنج خودم رو باز میزارم ولی اگر جای دیگه مشکل مشابه باشه چی ؟
سلام
سایت شما در ایران میزبانی میشه ؟
این مشکل مربوط به whois آیپی ها هست که دیر آپدیت میشه
سلام . ممنون از پاسختون .
خیر وبسایت بنده در ایران میزبانی نمیشه .
چه راه حلی پیشنهاد میکنید دوست خوبم ؟
برید به سرویس دهنده ی اینترنت خودتون بگید
مطمئن بشید ف ی ل ت ر شکن استقاده نمی کنید
سلام بر شما .
ممنونم ازتون .
دوست خوبم دیگه اینکه از ف....تر ش...ن استفاده نمیکنم رو که میدونم :دی
به هر حال ممنونم ازتون .
RoobinaServer
March 30th, 2016, 02:49
سلام . ممنون از پاسختون .
خیر وبسایت بنده در ایران میزبانی نمیشه .
چه راه حلی پیشنهاد میکنید دوست خوبم ؟
بهترین و راحت ترین کار اینه که سایتتون رو یا آن قسمت از سایتتون اگر به صورت ساب دومین هست قرار هست برای دسترسی داخل باشد روی سرور های داخلی میزبانی و ایران اکسس کنید (این بهترین کار ممکن هست)
به غیر از این باید کمی که چی بگم زحمت بکشید و از رایپ مستقیم whois ها را استخراج نمائید (چنین سیستمی پیاده کردیم تقریبا برای کارهای دیگر).
ببینید راه اول را میتوانید (میزبانی روی ایران و ایران اکسس شدن) یا خیر اون بهترین هست.
باتشکر
- - - Updated - - -
اگر به دردتون خورد میتوانید از این مورد استفاده کنید : http://whois.roobinaserver.ir