ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرخه حیات دامنه های co.

Roshanaak
March 25th, 2016, 18:03
لطفا چرخه حیات دامنه های co. را بگویید من جستجو کردم هر سایتی یک چیزی نوشته بود، آیا درسته که 7 روز مانده به انقضا اگر دامنه را تمدید نکنیم دامنه باطل میشه؟

nimafire
March 25th, 2016, 19:18
دامنه یک ماه زمان تمدید ندارد و مستقیم وارد دوره ی جریمه میشود. اگر جریمه را نپردازید دامنه برای ثبت عموم پس از 30 روز قرار میگیرد

Roshanaak
March 25th, 2016, 19:43
دامنه یک ماه زمان تمدید ندارد و مستقیم وارد دوره ی جریمه میشود. اگر جریمه را نپردازید دامنه برای ثبت عموم پس از 30 روز قرار میگیرد

بسیار متشکرم از پاسخ شما، برای یک شرکت میخواستم یک دامنه co. ثبت کنم به نظر شما ارزش داره ؟ یا com. ثبت کنم ؟ چون تو طلا هاست خوندم co. مال کلمبیا هست، البته دامنه ای که میخوام ثبت کنم در co. آزاده ولی برای com. باید پسوند پیشوند اضافه کنم، ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید.

majid rostami
March 25th, 2016, 20:11
بسیار متشکرم از پاسخ شما، برای یک شرکت میخواستم یک دامنه co. ثبت کنم به نظر شما ارزش داره ؟ یا com. ثبت کنم ؟ چون تو طلا هاست خوندم co. مال کلمبیا هست، البته دامنه ای که میخوام ثبت کنم در co. آزاده ولی برای com. باید پسوند پیشوند اضافه کنم، ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید.

co مخفف company هست و معمولا سایت های شرکتی از این پسوند استفاده میکنند ... تصمیم نهایی با خود شماست

nimafire
March 25th, 2016, 22:56
co مخفف company هست و معمولا سایت های شرکتی از این پسوند استفاده میکنند ... تصمیم نهایی با خود شماست

.co مربوط به کشور کلمبیا هست و مربوط به وب سایت های این کشور است مانند ir برای ما.
منتها به دلیل اینک میتوان آن را مخفف company نیز دانست، مورد توجه قرار گرفته است.

اگر امکان com را دارید، هم com و م co را ثبت کنید اما یکی ار به عنوان برند استفاده کنید

majid rostami
March 25th, 2016, 23:09
اگر با مخفف دونستن مشکل دارید میتونید پسوند company. رو ثبت کنید گرچه زیاد رایج نیست ...

nimafire
March 25th, 2016, 23:39
اگر با مخفف دونستن مشکل دارید میتونید پسوند company. رو ثبت کنید گرچه زیاد رایج نیست ...

بله.
.company هم به تازگی آزاد شده است برای ثبت عموم منتها رویگرد شرکت ها به استفاده از این نام ها متفاوت هست.
اما استفاده از این نام ها مطمینا یک برند سازی خیلی خوبی را برای شرکت ها خواهد داشت.
سیاست هر شرکت متفاوت است.

hamid.soltani92
March 25th, 2016, 23:52
سلام.
لایفسایکل دامنه .co رو میتونید تو این عکس ببینید:
http://www.go.co/company/sites/default/files/images/Domain%20Lifecycle_eng.jpg

منبع: وبسایت رجیسترار
www.go.co