توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میزان قطعات سخت افزار vps
mehdi741
March 25th, 2016, 15:38
دوستان من 20تا سایت دارم که میخوام یه vpsبگیرم وروش whmبزنم ولی دقیق نمیدونم منابع vps باید چه مشخصاتی داشته باشه ممنون میشم دوستان با تجربه و حرفه ای این کار میزان دقیق رو بهم اعلام کنند
میزان رم+تعداد هسته های cpu+میزان فرکانس های cpu+مقدار هارد +هارد از نوع ساتا یا اس اس دی
با تشکر
viasky
March 25th, 2016, 15:41
۸گیگ رم
۴ هسته پردازنده با توان حدودا ۵ گیکا
۲۰۰ گیگ Ssd یا SAS Raid10
پورت ۱۰۰ تا ۵۰۰
کانفیگ+ فایروال و...
سوالی بود درخدمتم
persian.developer
March 25th, 2016, 15:44
دوست گرامی به این شکل نمیشه منابع رو تعیین کرد، اول باید ببینید سایتها چقدر بازدید دارن و چقد بر روی سرور فشار وارد میکنند
اگر سایتها بازدید زیادی ندارند با 1 یا 2 گیگابایت رم و یک کور سی پی یو هم جوابگو هست
soheil869
March 25th, 2016, 15:44
دوستان من 20تا سایت دارم که میخوام یه vpsبگیرم وروش whmبزنم ولی دقیق نمیدونم منابع vps باید چه مشخصاتی داشته باشه ممنون میشم دوستان با تجربه و حرفه ای این کار میزان دقیق رو بهم اعلام کنند
میزان رم+تعداد هسته های cpu+میزان فرکانس های cpu+مقدار هارد +هارد از نوع ساتا یا اس اس دی
با تشکر
دوست عزیز مطعنا هارد SSD بهتر است
بستگی به VPS و ازچایی که میگیرید هم بستگی داره بین توان اسمی و توان واقعی فرقه
بستگی به میزان بازدید سایت هاتون و نوع cms و میزان مصرف منابع سایت ها داره
من برخلاف پیشنهاد دوستان
همواره استفاده از یک هاست خوب رو بیشتر از VPS پیشنهاد می کنم
mehdi741
March 25th, 2016, 16:00
بهترین فرکانس سی پی یو برای بیست تا سایت چقدره بازدید هر سایت روزانه 80نفر هست
farhadhelix
March 25th, 2016, 16:22
بازدید در ان واحد مهمه که چه قدر باشه
اگه بر فرض هر 5 ثاینه یک نفر قرار باشه دیدن کنه از سایت با یک کور هم کارتون راه میافته
ابته به اسکریپت های سایت هم بستگی داره که چقدر پردازش انجام میدن
ولی در کل 2 گیگ سی پی یو به نظر من کافی و زیادتون هم هست
soheil869
March 25th, 2016, 16:24
دوست عزیز این امر کاملا تجربی بدست می آید
اما نباید انتظار داشته باشید با vps سرعت لود سایت ها بیشتر شود
امکان دارد کمتر نیز شود
mehdi741
March 25th, 2016, 16:30
فرکانس cpuچقدر باشه کافیه من میخوام رم دو گیگ بگیرم با دو هسته cpu ولی نمیدونم فرکانس یا همون پردازنده هر هسته رو چقدر انتخاب کنم برای نصب whmو بیست سایت میزبانی شده
soheil869
March 25th, 2016, 16:35
فرکانس cpuچقدر باشه کافیه من میخوام رم دو گیگ بگیرم با دو هسته cpu ولی نمیدونم فرکانس یا همون پردازنده هر هسته رو چقدر انتخاب کنم برای نصب whmو بیست سایت میزبانی شده
دوست عزیز این بستگی به این داره که به شما به صورت اختصاصی داده شود یا اشتراکی
ایا حق دارید همیشه 100% استفاده نمایید یا خیر
ایا اولیت استفاده از cpu با شما هست یا خیر
به تمام این مواد بستگی دارد!
ourweb
March 25th, 2016, 17:20
با تشکر
با سلام با این مشخصات سرویس خوبی را می توانید ارائه بدهید
ram : 4
cpu : 4 core
port : 1 gbps
شبکه میزبان تان هم خیلی مهم می باشد .
+ کانفیگ سرور خیلی شرط می باشد همچنین کانفیگ فایورال و مدیریت سرور با این میزان به راحتی می تواند تمام سایت ها را پاسخ بدهد .
mehdi741
March 25th, 2016, 19:28
بیزحمت پردازنده هر هسته رو اعلام کنید منظوم میزان فرکانس هست ایا 1000 مگا هرتز کافیه برای whm
ourweb
March 25th, 2016, 22:19
بیزحمت پردازنده هر هسته رو اعلام کنید منظوم میزان فرکانس هست ایا 1000 مگا هرتز کافیه برای whm
3 مگاهرتز برای کار شما بس هست البته باز هم اعلام میکنم با کانفیگ و مدیریت درست ! الان ما مشترکی داریم که با 1 هسته سی پیو و یک گیگ رم 50 سایت رو داره میزبانی میکنه بستگی به منابع سرور دارد و مدیریت صحیح