توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریدایرکت یا پارک کردن ؟
shadow
March 25th, 2016, 11:46
با سلام به دوستان
ی وبسایت دارم که تقریبا ایندکس خوبی در گوگل داره ولی میخوام ی دامین دیگه رو هم بهش متصل یا ریدایرکت کنم که دامین جدید میخوام بشه دامین اصلی بجای قبلی
حالا چند تا سوال دارم
1-مثلا تو سرچ گوگل قبلا domain.ir/test بازدید زیادی داشته و ایندکس شده حالا اگه بخوام با کلیک روی این دقیقا همین شاخه با دامین جدید باز بشه باید چیکار کنم ؟ >> newdomain.ir/test
2-از نظر سئو ، پارک بهتره یا ریدایرکت ، میخوام فقط یک دامین ایندکس گوگل داشته باشه ( دامین جدید که قراره بشه دامین اصلی )
3- دامین جدیدم دامین فارسیه( نظرتون در مورد سئو دامین فارسی چیه ؟ ) مثال > دامین.com
پ.ن : کنترل پنل دایرکت ادمینه
ممنون از وقتتون
alimoein
March 25th, 2016, 17:34
ریدایرکت به نظر من بهتر است
اگر میخواهید سایت شما با چند آدرس بالا باشد، نباید دامنه پارک کنید.باید۳۰۱ ریدایرکت (https://seorooz.net/301-redirect/) نمایید.نباید صفحات شما با دو آدرس نمایش داده شوند.اگر آدرس های دوم و سوم و … زده شد، به جای نمایش صفحه، باید به آدرس اصلی منتقل شود.
majid rostami
March 25th, 2016, 19:16
سلام دوست عزیز
1-مثلا تو سرچ گوگل قبلا domain.ir/test بازدید زیادی داشته و ایندکس شده حالا اگه بخوام با کلیک روی این دقیقا همین شاخه با دامین جدید باز بشه باید چیکار کنم ؟ >> newdomain.ir/test
خب شما باید اول دامنه رو به هاستتون اضافه کنید سپس ریدایرکت انجام بدید (با پارک کردن دامنه ، بعد از کلیک این اتفاق نمیفته ولی با ویرایش اصلی به صورت دستی ، دامنه دوم همان شاخه در دسترس خواهد بود )
2-از نظر سئو ، پارک بهتره یا ریدایرکت ، میخوام فقط یک دامین ایندکس گوگل داشته باشه ( دامین جدید که قراره بشه دامین اصلی )
صد در صد ریدایرکت ، مخصوصا وقتی دامنه جدید قراره دامنه اصلی باشه ... یک ایندکس بودن هم نیازمند ریدایرکت کردنه ...
3- دامین جدیدم دامین فارسیه( نظرتون در مورد سئو دامین فارسی چیه ؟ ) مثال > دامین.com
توسط مردم زیاد استقبال نشد ولی سایت های معتبری زیادی ، چندین ساله که با همچین دامنه هایی فعالیت دارند ... نمونه : اسکریپت.com
ریدایرکت به نظر من بهتر است
اگر میخواهید سایت شما با چند آدرس بالا باشد، نباید دامنه پارک کنید.باید۳۰۱ ریدایرکت (https://seorooz.net/301-redirect/) نمایید.نباید صفحات شما با دو آدرس نمایش داده شوند.اگر آدرس های دوم و سوم و … زده شد، به جای نمایش صفحه، باید به آدرس اصلی منتقل شود.
بین جملاتی که بولد کردم تناقض وجود داره ... احتمالا موقع نوشتار دقت کافی نداشتید ...
persiancoder
March 25th, 2016, 20:16
اقدامی که در حال حاضر دارید انجام میدید یک حرکت منفی هست از نظر سئو و قطعا مقداری بازدید و ایندکس گوگل رو از دست خواهید داد.
اما در حالت کلی آپ بودن سایت با دو دامنه اصلا و به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه و دامینتون رو پارک نکنید که از نظر سئو کلا به مشکل میخورید.
ریدایرکت موردی نداره و به همون صورت که خواستید امکان هست که از طریق htaccess تمامی لینک ها به آدرس جدید منتقل شود.
دامین فارسی هم در کل تنها به عنوان دامین دوم بنظرم مناسب هست.
و برای دامین اصلی چونکه همیشه بصورت صحیح نمایش داده نمیشه و فرضا روی موبایل ها آدرس بصورت کد و طولانی نشون داده میشه خیلی جالب نیست.
در آخر پیشنهادم اینه که دامینتون رو ثابت نگه دارید و دامین فارسی رو به دامین قبلی ریدایرکت کنید.
iHSG
March 25th, 2016, 20:24
سلام
اگر می خواین دامنه جدید جایگزین قبلی بشه باید از بخش Domain Setup دایرکت ادمین دامنه را با گزینه اصلی Change Domain عوض کنید.
سپس بهتره دامنه قبلی رو در بخش Domain Aliases پارک کنید و با کد زیر در فایل htaccess. همه آدرس های دامنه قبلی رو به دامنه جدید منتقل کنید:
در کد بالا به جای OLDDOMAIN باید نام دامنه قبلی و به جای .com جلوش اگه ir هست ir بذارید.سپس به جای NEWDOMAIN.com آدرس دامنه جدید رو بذارید.
فقط اگه دامنه جدید فارسی هست فارسی ننویسید اون کد انگلیسی دامنه رو قرار بدید.
shadow
March 25th, 2016, 21:29
سلام دوست عزیز
خب شما باید اول دامنه رو به هاستتون اضافه کنید سپس ریدایرکت انجام بدید (با پارک کردن دامنه ، بعد از کلیک این اتفاق نمیفته ولی با ویرایش اصلی به صورت دستی ، دامنه دوم همان شاخه در دسترس خواهد بود )
صد در صد ریدایرکت ، مخصوصا وقتی دامنه جدید قراره دامنه اصلی باشه ... یک ایندکس بودن هم نیازمند ریدایرکت کردنه ...
توسط مردم زیاد استقبال نشد ولی سایت های معتبری زیادی ، چندین ساله که با همچین دامنه هایی فعالیت دارند ... نمونه : اسکریپت.com
بین جملاتی که بولد کردم تناقض وجود داره ... احتمالا موقع نوشتار دقت کافی نداشتید ...
سوال یک رو متوجه نشدم ! اگر بخوام domain.ir/test رو هر کس زد بیاد رو newdomain.ir/test باید چیکار کنم ؟ کلا دامنه اولی باز نشه ولی فولدر مورد نظر در دامین جدید باز بشه ( میخوام ایندکس های قبلیم همچنان بازدید داشته باشه )
در مورد سوال دوم منظورتون از ریدایرکت چیه ؟ یعنی واسه دامین جدید هاست جدید ایجاد کنم ؟ و از اونجا ریدایرکت بزنم ؟ یا پارک کنم و در htacess دستور ریدایرکت بدم ؟
iHSG
March 25th, 2016, 21:30
سوال یک رو متوجه نشدم ! اگر بخوام domain.ir/test رو هر کس زد بیاد رو newdomain.ir/test باید چیکار کنم ؟ کلا دامنه اولی باز نشه ولی فولدر مورد نظر در دامین جدید باز بشه ( میخوام ایندکس های قبلیم همچنان بازدید داشته باشه )
در مورد سوال دوم منظورتون از ریدایرکت چیه ؟ یعنی واسه دامین جدید هاست جدید ایجاد کنم ؟ و از اونجا ریدایرکت بزنم ؟ یا پارک کنم و در htacess دستور ریدایرکت بدم ؟
اگه روشی که بنده گفتم رو انجام بدید دقیقاً همونی میشه که می خواین.
shadow
March 25th, 2016, 21:44
اقدامی که در حال حاضر دارید انجام میدید یک حرکت منفی هست از نظر سئو و قطعا مقداری بازدید و ایندکس گوگل رو از دست خواهید داد.
اما در حالت کلی آپ بودن سایت با دو دامنه اصلا و به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه و دامینتون رو پارک نکنید که از نظر سئو کلا به مشکل میخورید.
ریدایرکت موردی نداره و به همون صورت که خواستید امکان هست که از طریق htaccess تمامی لینک ها به آدرس جدید منتقل شود.
دامین فارسی هم در کل تنها به عنوان دامین دوم بنظرم مناسب هست.
و برای دامین اصلی چونکه همیشه بصورت صحیح نمایش داده نمیشه و فرضا روی موبایل ها آدرس بصورت کد و طولانی نشون داده میشه خیلی جالب نیست.
در آخر پیشنهادم اینه که دامینتون رو ثابت نگه دارید و دامین فارسی رو به دامین قبلی ریدایرکت کنید.
خب من نمیخوام ایندکس رو از دست بدم برای همون سوال یک رو پرسیدم ، وقتی فولدرها و لینکهای دامین قبلی روی دامین جدید باز بشن در اصل چیزی رو از دست ندادم ! داشتن ایندکس فقط برای بازدید مهمه نه صرفا داشتن ایندکس ، مهم اینه که لینکام بازدید قبل رو هم داشته باشن
-
در مورد بخش دوم منظورتون اینه هاست جدید با دامین جدید درست کنم و از اونجا با htacess دستور ریدایرکت بدم ؟
-
در مورد موبایل هم بررسی کردم ، موردی نداشت و بصورت پانیکد باز نمیشد
- - - Updated - - -
سلام
اگر می خواین دامنه جدید جایگزین قبلی بشه باید از بخش Domain Setup دایرکت ادمین دامنه را با گزینه اصلی Change Domain عوض کنید.
سپس بهتره دامنه قبلی رو در بخش Domain Aliases پارک کنید و با کد زیر در فایل htaccess. همه آدرس های دامنه قبلی رو به دامنه جدید منتقل کنید:
در کد بالا به جای OLDDOMAIN باید نام دامنه قبلی و به جای .com جلوش اگه ir هست ir بذارید.سپس به جای NEWDOMAIN.com آدرس دامنه جدید رو بذارید.
فقط اگه دامنه جدید فارسی هست فارسی ننویسید اون کد انگلیسی دامنه رو قرار بدید.
بسیار عالی
قسمت دامین ستاپ رو پیدا کردم فقط کافیه دامین جدید رو بزنم تا جایگزین قبلی بشه
حالا چند تا سوال
دامین قبلی چی میشه ؟ توو لاگ ها نمیمونه ؟ میشه اضافش کرد دوباره ؟
این دامین الیاس که میگید کجاست دقیقا ؟
و مورد بعدی اینه که من قراره 4 تا دامین اضافه کنم جریان htaccess چی میشه ؟
--
و اگه بخوام اون مورد سوال یک هم انجام بشه با همین کار شدنیه ؟ domain.ir/test >>>> newdomains.ir/test
majid rostami
March 25th, 2016, 21:50
ببینید دوست عزیز
برای سوال اول من گفتم ریدایرکت کنید ولی توضیح ندادم چگونه چون فکر میکردم این قسمت رو بلد باشید ولی دوستمون در پست http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=162776&p=1492958&viewfull=1#post1492958 کامل توضیح دادن توسط htaccess چگونه ریدایرکت کنید اگر بازهم براتون سخته کافیه توی گوگل سرچ کنید : نحوه ریدایرکت در دایرکت ادمین
Majiiid
March 25th, 2016, 22:09
من نمیدونم چرا دوستان اینجوری پاسخ دادن!
اول شما باید دامنه رو پارک کنید و بعد دامین قبلی ریدایرکت بشه رو دامنه پارک شده و بعد با یک افزونه مثل better search&replace تمام آدرس لینک هارو به آدرس جدید تغییر بدین
برای اینکه مشکلی برای ایندکس ها و سئو سايت پیش نیاد باید دامنه رو در گوگل وب مستر نیز تغییر بدین
در ضمن اگر نیاز به اطلاعات بیشتری دارین در گوگل سرچ کنید مقالات زیادی در بیشتر سایت ها هست
majid rostami
March 25th, 2016, 22:11
من نمیدونم چرا دوستان اینجوری پاسخ دادن!
اول شما باید دامنه رو پارک کنید و بعد دامین قبلی ریدایرکت بشه رو دامنه پارک شده و بعد با یک افزونه مثل better search&replace تمام آدرس لینک هارو به آدرس جدید تغییر بدین
برای اینکه مشکلی برای ایندکس ها و سئو سايت پیش نیاد باید دامنه رو در گوگل وب مستر نیز تغییر بدین
در ضمن اگر نیاز به اطلاعات بیشتری دارین در گوگل سرچ کنید مقالات زیادی در بیشتر سایت ها هست
دامنه پارک نمیشه ، اضافه میشه
park domain با addon domain تفاوت داره دوست عزیز ...
iHSG
March 25th, 2016, 22:27
ببخشید Domain Pointers درسته نه Domain Aliases
با روشی که من گفتم دامنه اصلی همون جدیده که گفتید فارسی هم هست میشه و محتوای تمام لینک های دامنه قبلی به دامنه جدید ریدایرکت میشه.
shadow
March 25th, 2016, 22:35
ببخشید Domain Pointers درسته نه Domain Aliases
با روشی که من گفتم دامنه اصلی همون جدیده که گفتید فارسی هم هست میشه و محتوای تمام لینک های دامنه قبلی به دامنه جدید ریدایرکت میشه.
بسیار عالی ، ممنون از توضیحتون
فقط یک نکته می مونه
من 4 تا دامین میخوام اضافه کنم
پس اولین کار اینه که برم دامین ستاپ دامین جدید رو جایگزین کنم
دومین کاری اینه که دامین قبلی رو در دامین پوینتر اد کنم ، همینطور به تریتب بقیه دامین ها رو هم اد میکنم
بعد میرم تو htaccess سایت برای تمام دامین ها این کارو میکنم
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^OLDDOMAIN\.com$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://NEWDOMAIN.com [R=301,L]
درسته ؟ اینطوری فولدرهاو لینکهای خبری قبلیم روی فولدر دامین جدید باز میشن ؟ منظورم برای سئو هستش چون بالا 1 میلیون ریکورد خبر دارم و نمیخوام ایندکس قبلی و بازدید قبلیم از دست بره
iHSG
March 25th, 2016, 22:44
برای 4 دامنه دیگه به جای اون کد کلاً از کد زیر استفاده کنید:
به جای هر OLDDOMAIN دامنه دیگه ای که دارید و به جای com ها پسوندشون و به جای NEWDOMAIN.com دامنه جدید که فارسی هست.فقط چون فارسیه حتماً کد انگلیسی دامنه رو بذارید وگرنه اخطار Internal Server Error میگیرید.
shadow
March 26th, 2016, 13:37
به جای هر OLDDOMAIN دامنه دیگه ای که دارید و به جای com ها پسوندشون و به جای NEWDOMAIN.com دامنه جدید که فارسی هست.فقط چون فارسیه حتماً کد انگلیسی دامنه رو بذارید وگرنه اخطار Internal Server Error میگیرید.
ممنونم ، کامل و عالی ، نتونستم با تشکر خشک خالی از کنارش بگذرم
اگه سوالی یا مشکلی پیش اومد همینجا ریپلای میزنم
متشکرم از وقتتون
همه دوستان
- - - Updated - - -
عذر خواهی میکنم ، اگر بخوام بعد از همه این ریدایرکت ها
کسی دامین فارسی اصلی رو با www زد به بدون www ریدایرکت بشه چیکار کنم ؟
یعنی همه چی فقط بدون www لود بشه
ممنون کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی وقتی دامین رو پوینت میکنم این ارور رو میده هنگام باز شدن
This IP is being shared among many domains.
To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser.
مشکل از کجا میتونه باشه ؟
iHSG
March 26th, 2016, 17:45
ممنون کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی وقتی دامین رو پوینت میکنم این ارور رو میده هنگام باز شدن
This IP is being shared among many domains.
To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser.
مشکل از کجا میتونه باشه ؟
این ارور تو دایرکت ادمین چیز طبیعی هست.
معمولاً وقتی هنوز کامل روی سرور ست نشده باشه این ارور میاد.
چند بار روی همین صفحه ارور Ctrl+F5 بزنید درست میشه.
shadow
March 26th, 2016, 19:12
این ارور تو دایرکت ادمین چیز طبیعی هست.
معمولاً وقتی هنوز کامل روی سرور ست نشده باشه این ارور میاد.
چند بار روی همین صفحه ارور Ctrl+F5 بزنید درست میشه.
httpd رو ریست کردم درست شد
ولی برای مورد اصلی مشکلمون ایراد میگیره میزنه too many redirections
در صورتی که دامین قبلی باز میشه ، دامین کام فارسی میزنه توو منی ریدایرکشنز
وقتی ریدایرکت رو بر میدارم هر دو دامین سالم باز میشه
Z.eus
March 26th, 2016, 19:16
ارور too many redirections با ری استارت کردن حل نمیشه عزیز.
اگر مایلید دسترسی بفرستید تا بررسی کنم.
iHSG
March 26th, 2016, 20:19
httpd رو ریست کردم درست شد
ولی برای مورد اصلی مشکلمون ایراد میگیره میزنه too many redirections
در صورتی که دامین قبلی باز میشه ، دامین کام فارسی میزنه توو منی ریدایرکشنز
وقتی ریدایرکت رو بر میدارم هر دو دامین سالم باز میشه
مطئنید جای OLDDOMAIN ها و NEWDOMAIN رو درست نوشتید؟
می خواین فقط کد ریدایرکت رو بذارید و این کد انتقال www آخری رو نذارید ببینید بازم اینطوریه.
بعد حتماً در یه مرورگر دیگه هم تست کنید چون متاسفانه بعضی مرورگر ها مثل فایرفاکس Redirect شدن هم کش میکنن و دفعات بعد اگر حتی سرور ریدایرکت هم نکنه باز مرورگر ریدایرکت میکنه.
sinashahab
March 26th, 2016, 20:42
سلام
1.ریدایرکت
2.ریدایرکت بهتره.
3.گوگل تا چندی قبل با دامنه فارسی مشکل داشت. و هنوزم زیاد خوشش نمیاد. یعنی از نظر اسم دامنه نمره مثبتی بهتون تعلق نمیگیره (شایدم منفی بگیرین از این نظر)