ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کار پاره وقت با پورسانت عالی

Franking
March 24th, 2016, 13:27
سلام، وقت همگی بخیر
شرکت در زمینه تولید محصولات آرایشی بهداشتی خوراکی سلامت هستش و نمایندگی انحصاری چندین برند جهانی را هم دارد
کار مرتبط با فروش هست و درآمد با توجه به فعالیت شماست و هیچ انتهایی هم ندارد
آموزش های لازم به شما داده خواهد شد , و حمایت کامل از شما صورت می گیرد
پ.ن: بعد از مدتی فعالیت بیمه نیز انجام می شود
پ.ن: بعد از رسیدن به حجم فروش هایی که توسط شرکت مشخص شده در صورتی که هیچ کاری هم انجام ندهید مبلغی ثابت هرماه به حساب شما واریز خواهد شد
توضیحات زیاد هست و اینچا محالی نیست، دوستانی که تمایل دارند اطلاعات بیشتر رو بدونند در پیام خصوصی در ارتباط باشند

پ.ن: برای جلوگیری از هرگونه کارشناسی محصولاتِ موجود، محصولات b.u.t هستند ... دوستانی که علاقه دارند در موردِ روش کاری ما بیشتر بدونن می تونن به این جانب پیام ارسال کنند

تلگرام : franking8

پ.ن2 : اظهار نظر بی مورد = گزارش

RahatDownload.Com
April 1st, 2016, 03:54
اطلاعات بیشتر رو برای من پ.خ کنید ...

persiancoder
April 1st, 2016, 04:04
باز این فعالیت های هرمی افتاده روی دور ... !

saeed1988m
April 1st, 2016, 04:11
دوست ب.ا.د.ر.ا.ن.ی من اینجا جای این تبلیغات نیست

bahra
April 1st, 2016, 10:10
شرکت هرمیه بریم گزارش بدیم ؟!
نمی دونم شایدم نباشه تو مشهد یکی مثل این هست جلوشو هم نگرفتن شاید اینم مجاز باشه چمیدونم

ppscoir
April 1st, 2016, 16:02
اره پنبه ریز و بادران
جنساشون اشغاله
همینو بگم که خیلی از کارمندان وزارت بهداشتم با وسوسه هاشون درگیر اینکار کردن که مشکلی براشون بوجود نیاد
با پرزنت کردن مشتری و نماینده فروش به صورت زیرمجموعه ای عمل میکنن
عنوان میکنن از وزارت صنعت و معدن مجوز دارن و دارن
چون از لحاظ تجارت مشکلی نیست
ولی حتی رهبری فعالیت اینگونه شرکت ها رو درست اعلام نکرده و تا اونجاهایی هم میدونم خودم ترجیح دادم وارد اینکار نشم،با این وجود که بارها اطرافینام خواستن پرزنت کنن
ولی ثروت برای مجموعه های بالاتر هست و زحمت ماله شما

live
April 1st, 2016, 16:56
دوستان معلوم هم نیست چه محصولاتی دارن چه زود قضاوت میکنید !
اجازه بدید خودشون توضیح بدن بعد بکوبیدش

Zimaserver
April 1st, 2016, 18:04
سلام، وقت همگی بخیر
شرکت در زمینه تولید محصولات آرایشی بهداشتی خوراکی سلامت هستش و نمایندگی انحصاری چندین برند جهانی را هم دارد
پ.ن: بعد از رسیدن به حجم فروش هایی که توسط شرکت مشخص شده در صورتی که هیچ کاری هم انجام ندهید مبلغی ثابت هرماه به حساب شما واریز خواهد شد
توضیحات زیاد هست و اینچا محالی نیست، دوستانی که تمایل دارند اطلاعات بیشتر رو بدونند در پیام خصوصی در ارتباط باشند

پ.ن: برای جلوگیری از هرگونه کارشناسی محصولاتِ موجود، محصولات b.u.t هستند ... دوستانی که علاقه دارند در موردِ روش کاری ما بیشتر بدونن می تونن به این جانب پیام ارسال کنند

با سلام و خسته نباشید
این انجمن در این رابطه نیست
لازم به ذکر است درآمد از این راه هم درست نیست
البته کسایی که به پول فقط فکر می کنند میتونن تو این راه قدم بزارن
از نظر بنده درآمدش درست نیست

saeed1988m
April 1st, 2016, 18:35
دوستان زود قضاوت نکنید
بنده از جنس یکی از این شرکت ها استفاده کردم و واقعا راضی بودم(ممکن هست ناراضی هم باشند بعضی افراد)
در مورد کار خب این مورد بازاریابی وطنی هست و وسیقه های بسیار سنگینی دولت از شرکت ها بابت جذب هر نماینده میگیره که اگر فکر پیچوندن کنن هم بشه جمعش کرد
در مورد اینکه همه زحمت برای افراد زیر و درآمد برای افراد بالاتر من یک مثال میزنم قضاوت با خود شما :
وقتی یک فرد یک نفر رو به سیستم معرفی میکنه آموزش هایی رو برای طرف میزاره در واقع وقت میزاره آموزش هایی که در آموزشگاه های بیرون بپرسید نرخش دست شما میاد حال اینجا کار تمام نمیشود چرا که همواره باید در ارتباط باشند با افرادی که به سیستم معرفی میکنن و به همین نسبت به رده های پایین تر که به طور منطقی درصد سودی که به فرد بالاتر داده میشه کمتر میشه برای مثال کسی که توسط فردی در 4سطح پایین تر شما به سیستم معرفی شده به سطح 3 که اون فرد رو دعوت کرده سود بیشتری داده میشه تا کسی که در سطح یک هست چرا که سطح سه بیشتر برای این آموزش های این فرد زحمت میکشه تا سطح یک و به نوعی عدالت باید اجرا بشه
به هر حال صحبت راجب این موضوع زیاد هست
در مورد این دوستمون بهتره به شرکت و محصولاتشون توهین نشه ممنونمیشم محصولی که استفاده کردید رو بفرمائید

delta
April 1st, 2016, 20:36
محصولات اصلی هستند و قیمتشم خیلی خوبه....اما فعالیت هرمی هست..تو شهر ما پارسال پرشده بود..اولش شما باید مثلا یک میلیون هزینه بزارید جنس بخرید از اینا بفروشید..تازشم تا قشنگ شستشوی مغزی نشید بهتون کار نمیدن..یقه منو چسبیده بودند تو جلسه انها باید شرکت کنم

Franking
April 2nd, 2016, 09:01
واقعا عجیب می دونم دوستانی که ذره ای، درسته ذره ای اطلاعات ندارند و اظهار نظر کارشناسانه هم می کنند، هر سوالِ ابهام آوری داشتید بپرسید
هر شخصی سوالی داشت در موردِ قانونی بودن کار و روند کار و ..... همه چی تشریف بیاره تلگرام https://telegram.me/franking8

takpar7
April 2nd, 2016, 13:14
سلام
یکی از دوستان منو برای پرزنت بادران برده بود
کارشون مشکلی نداره و درآمدشم حلاله و درآمد خوبی هم داره برای کسی که واقعا وقت بذاره براش
من خودشم دوست نداشتم برم تو کار چون من بازاریاب نیستم و طراحم
کنجکاو شدمو کمی تحقیق کردم راجع به کارشون
آموزش ها دقیقا و 100 درصد آموزش شرکت های هرمی سابقه ولی نقطه تفاوتش تو اینه که اینجا پول مورد مبادله نیست و کالا بقروش میرسه ولی آموزش ها فوق العاده بد و زننده هستند طوری که شرکت رو تو ضمیر ناخداگاه فرد خدا و خود فرد رو برده لیدر معرفی میکنه و همه اطرافیان و آشناهارو کالا !که حتما یکروز برخورد میشه باهاشون بخاطر این آموزش ها
درباره مجوز هم از صنعت و معدن مجوز دارن ولی رهبری گفته شورای نگهبان و مجلس تایید بکنن مشکلی نداره و الا مشکل دارن
که تا حالا مجلس بحثی در این باره نکرده و آینده این شرکت ها کاملا نامشخصه

milad1124
April 2nd, 2016, 21:51
با نهایت احترام ولی پای تبلیغات این نتورک مارکتینک مزخرف ایران به اینترنت هم باز شده

n4ser
April 2nd, 2016, 21:54
بنده یک مدت در شرکت بادران گستران عرضه کننده محصولات ارایشی b.u.t بودم بعد مدتی فهمیدم سیاهی لشگر هست درامدی نداشتم وقتم علکی تلف شد اولش همچین مخ ادمو شسنشو میدن ادم فک میکنه چه خبر هست بعد از مدتی فهمیدم اینا همش علکیه چون اگر درامد زا بود من نفر اولی بودم که ازش میلیونی درامد داشتم خودم هم تک به تک محصولاتشو تست کردم کیفیت نداشت به درد نمیخورد دیگه الان 6 ماه نیستم انصراف دادم خیلی وقته

hoster
April 2nd, 2016, 22:05
تو شهر ما الان داغ شده

200 میدی جنس میخری بعد خودت باس بفروشی
وقتی هم بری پا صحبتشون خوب مختو شستوشو میدن
b.i.z

- - - Updated - - -

سلام، وقت همگی بخیر

عزیز شما برو خودت پولدار شو

ما نیاز نداریم وقت بزاری مارو پولدار کنی