ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مهم و فوری راجب اتصال کتابخانه بوت استرپ

alirezakiani
March 24th, 2016, 12:30
سلام وقت بخیر
اول بگم جوابم رو توی نت نتونستم پیدا کنم.
من تازه میخوام از بوت استرپ توی کار هام استفاده کنم الان بوت استرپ نسخه ی 3.3.6 رو دانلود کردم ، چندتا سوال دارم
3تا پوشه داره font css js
1- پوشه ی css طبق گفته ی دوستان به این فایل ها نیاز داریم : bootstrap.min.css و bootstrap-theme.min.css خوب ما فقط این دوفایل رو لینک بدم؟بقیشون چی؟
2- پوشه fonts دقیقا به چه دردی میخوره من هنوز نفهمیدم؟ فونت هاخودشه؟ یکم توضیح بدید
3- پوشه ی js هم گفتن bootstrap.js خوب فقط این فایل رو لینک بدم؟ بقیشون به چه دردی میخوره؟
4-اینم بگید کدوم قسمت کتابخانه ی jquery رو وصل کنم؟body یا head
باتشکر

soheil869
March 24th, 2016, 12:36
سلام وقت بخیر
اول بگم جوابم رو توی نت نتونستم پیدا کنم.
من تازه میخوام از بوت استرپ توی کار هام استفاده کنم الان بوت استرپ نسخه ی 3.3.6 رو دانلود کردم ، چندتا سوال دارم
3تا پوشه داره font css js
1- پوشه ی css طبق گفته ی دوستان به این فایل ها نیاز داریم : bootstrap.min.css و bootstrap-theme.min.css خوب ما فقط این دوفایل رو لینک بدم؟بقیشون چی؟
2- پوشه fonts دقیقا به چه دردی میخوره من هنوز نفهمیدم؟ فونت هاخودشه؟ یکم توضیح بدید
3- پوشه ی js هم گفتن bootstrap.js خوب فقط این فایل رو لینک بدم؟ بقیشون به چه دردی میخوره؟
4-اینم بگید کدوم قسمت کتابخانه ی jquery رو وصل کنم؟body یا head
باتشکر
دوست عزیز شما تا امروز اصلا قالب طراحی کردین؟
این سوالاتی که شما پرسیدن مال بوت استرپ نیست کلا مال طراحی قالبه
چند تا منبع آموزشی درباره طراحی قالب بخودنید تمام این ها دستتون میاد

وابسته به نوع قالبتون سی اس اس ها رو انتخاب کنید
اگر فونت را آدرس ندین نمیتونین ازش استفاده کنید و اگه کاربر نداشته باشه نمیاد
خیلی از سی اس اس ها و جی اس ها از داخل خودشون به هم لینکن نیاز نیست همه رو اضافه کنید
یعنی چی کدوم قسمت کتابخونه رو وصل کنم!!!
همواره جی اس ها در بادی و در آخر نوشته می شوند که لود سایت طولانی نشه :|

alirezakiani
March 24th, 2016, 12:39
منظورم راجب فونت ها این بود که آیا الزامی هست که از فونت خود بوت استرپ استفاده کنیم؟یا دلبخواهی؟
راجب فراخوانی پوشه ی css و js فقط باید بعضی هاشون رو فراخوانی کنیم دوست عزیز ! سوال من راجب تفاوت و کارایشون هست و اینکه کدومشون رو فرخوانی کنم

soheil869
March 24th, 2016, 12:45
منظورم راجب فونت ها این بود که آیا الزامی هست که از فونت خود بوت استرپ استفاده کنیم؟یا دلبخواهی؟
راجب فراخوانی پوشه ی css و js فقط باید بعضی هاشون رو فراخوانی کنیم دوست عزیز ! سوال من راجب تفاوت و کارایشون هست و اینکه کدومشون رو فرخوانی کنم
بله فونت های بوت استرپ عموما گرافیکی هستند و شکل و شمایل هستند فنت نوشتاری نیستند
http://www.tutorialspoint.com/bootstrap/

alirezakiani
March 24th, 2016, 12:47
میشه لطف کنید یک ساختار html که نشون داده کدوم فایل هارو فراخوانی کنیم بدید ؟ من خودم پیدا نکردم ممنون میشم

soheil869
March 24th, 2016, 12:48
میشه لطف کنید یک ساختار html که نشون داده کدوم فایل هارو فراخوانی کنیم بدید ؟ من خودم پیدا نکردم ممنون میشم

لينكي كه بالا ارسال كردم را مشاهده كنيد
هم ساختار هست و هم آموزش مي دهد

Sent from my iPhone using Tapatalk

alirezakiani
March 24th, 2016, 12:54
باتشکر از شما دوست عزیز
آخرین سوال :
کلا برای چارچوب اصلی html کل اون فایل هایی که از سایت بوت استرپ رو دانلود کردم داخل پوشه ی تم میریزم و داخل html این چهار فایل رو لینک میدم 1- bootstrap.min.css و2- bootstrap-theme.min.css
3-bootstrap.js و 4- جی کو ثری ... درسته؟

soheil869
March 24th, 2016, 13:16
باتشکر از شما دوست عزیز
آخرین سوال :
کلا برای چارچوب اصلی html کل اون فایل هایی که از سایت بوت استرپ رو دانلود کردم داخل پوشه ی تم میریزم و داخل html این چهار فایل رو لینک میدم 1- bootstrap.min.css و2- bootstrap-theme.min.css
3-bootstrap.js و 4- جی کو ثری ... درسته؟
بله همینطور است