ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشورت درمورد سئو سایت

saeid1346
March 24th, 2016, 05:48
سلام خسته نباشید
چند روز پیش سایت من یکم افت امار داشت تقریبا 30 الی 40 درصد ، چند تغییر مفید اعمال کردم روی سایت ، هنوز امار برنگشته ، ولی اینو بگم سایت بدون مشکل مطالبش + تگ کمتر از 2 دقیقه ایندکس میشه.

به نظرتون مشکل به مرور حل میشه خودش و رتبه قبلی برمیگرده یا به فکر چاره باشم ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

amirjalili72
March 24th, 2016, 13:50
گوگل هر از چند گاهی تغییراتی روی الگوریتمش اعمال میکنه ، ممکنه سایت شما تحت تاثیر این آپدیت ها باشه . روند سایت رو حفظ کنید اگر پنالتی نشده باشید حل میشه مشکلتون

farhadhelix
March 24th, 2016, 18:03
پیش میاد ما هم اینطوری شدیم ولی برگشته به حالب قبل به مرور زمان
شما روندتون رو ادامه بدید انشالاه حل میشه

SEOmoz
March 25th, 2016, 15:27
سلام
یک عکس از گراف وبمستر تولز خودتون از بخشی که وارد میشید و نمودار آماری کلیک گوگل رو نمایش داده بزارید اینجا تا میزان افت رو از روی اون گراف هم ببینیم

alirezasat
April 28th, 2016, 12:43
مشکلی وجود نداره نگران نباشید.
به مرور حل میشه

iranian-portal
April 28th, 2016, 12:56
چند تغییر مفید اعمال کردم روی سایت ، هنوز امار برنگشته

گرامی؛ تغییرات مثل تبلیغات نیست که خیلی سریع نتایج رو مشاهده کنید!

شاید یک ماه بعد نتایج تغییرات رو لمس کنید، یا حتی در مواردی که تغییرات گسترده تر هستند، بالغ بر 2 یا 3 ماه یا...

فراموش نکنید؛ اصلی ترین قانون سئو طبیعی یا کلاه سفید = صبر

shayandavoodi
April 28th, 2016, 14:16
سلام.

همینطوری نمیشه گفت و باید به دقت بررسی بشه.

شاید یه تغییر و اقدام نا مناسب باعث این افت شده که حتما هم همینطوره چون تغییرات الگوریتم گوگل به این سادگیا نیست و اگه پیش بیاد خیلی ها همزمان متوجهش میشوند.
توصیه می کنم با مشورت یه حرفه ای دیگه که نظراتش با شما متفاوت باشه موضوع رو دقیقا بررسی کنید.

بازم تاکید می کنم حتما این مساله دلیل داره. بهش بی توجه نباشید ممکنه عواقب بدی داشته باشه.