توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : centos or debian
dabyv
March 23rd, 2016, 20:05
چرا ملت تو ایران همه رو centos کار میکنن و دایرکت ادمین رو روی centos نصب میکنند؟
مشکلی داره debian? یا اینکه centos چیز خاصی داره که debian نداره؟
007
March 23rd, 2016, 20:32
س
نه چیز خاصی نداره و فرقی نمی کنه
ولی دبیان استفاده کنن بهتره اونم بخاطر این هست تست روی بسته های دبیان قواعد سخت گیرانه تری دارد.
ارادت
nimafire
March 24th, 2016, 01:31
چرا ملت تو ایران همه رو centos کار میکنن و دایرکت ادمین رو روی centos نصب میکنند؟
سلام
خیر دوست عزیز ارتباطی با ایران ندارد و در تمام دنیا سیستم عامل استیبل که بیشترین هماهنگی ها را با نرم افزار ها و بسته هایی که بر روی سرور نصب میشود دارد.
مانند cpanel directadmin و ... .
اما سیستم عامل دبیان ، نه خانواده دبیان مانند اوبونتو و ... سیستم عامل بسیار استیبلی هست که اگر بسته های مورد نیاز شما برای کار روی سرور قابل نصب باشد، میتوانید از این سیستم عامل استفاده کنید.
viasky
March 24th, 2016, 02:07
هر دو خوب هستند
حتی نیازی به مقایسه هم ندارند
با هر کدوم که تسلط بیشتری دارید کار کنید
موفق باشید
soheil869
March 24th, 2016, 03:00
دوست عزیز تو کل دنیا هستش و برای وب سرور استفاده می ش ود
اگه تو سایت سی پنل برید همراه خودش سنت او اس داره برای نصب ولی چرا؟
دلیلش اینه
نسخه تجاری Centos که Red Hat میشه قوی ترین نسخه سرور لینوکس هست که پولیه و نسخه رایگانش میشه CentOS و فرامینشون یکی هستند برای همین همه همه میرن سراقش
تازه سنت او اس مینیمال هم عموما نصب میکنند که حجم بسیار پایینی دارد
iHSG
March 24th, 2016, 08:55
سلام
من یه جا خونده بودم که میگفت Debian هم پایداری بیشتری نسبت به سری RedHat داره هم سرعت بیشتری حالا راست و دروغش رو نمی دونم.
اینو باید دوستان متخصص نظر بدن که آیا واقعاً دبیان پایداری و سرعت بیشتری داره یا نه.
البته در اون مقاله که خوندم منظور خود Debian بود نه توزیع های بر پایه اش مثل Ubuntu و...
amirjalili72
March 24th, 2016, 13:52
یه جورایی بحث علاقه هم هست ، من به شخصه علاقه بیشتری به توزیع های رد هتی دارم . اما در کل به نظرم centos بیشتر جا افتاده .
farhadhelix
March 24th, 2016, 18:02
به شخصه debian رو بیشتر قبول دارم ولی جقت سیستم عامل ها خوبن
بستگی داره به کدوم بیشتر مسلط هستید