ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور برای انجمن

alone
October 24th, 2010, 08:13
سلام دوستان.
ببخشید من یک انجمن دارم که mybb هست مخواستم که برای انجمنم یک سرور مجازی بخرم میخواستم بدونم که از چه سروری استفاده کنم سرور لینوکس یا سرور ویندوز؟؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.:105:

TukaNet
October 24th, 2010, 08:29
چون فرومی که شما استفاده می کنید با زبان php نوشته شده است ، مطمئنا سرور لینوکس خیلی بهتر خواهد بود

با در نظر گرفتن تعداد بازدید و تعداد یوزرهای آنلاین خود می تونید انتخاب بهتری هم داشته باشید

alone
October 24th, 2010, 08:50
خیلی ممنون بایت جوابتون.
خب من تا حالا با سرور مجازی اصلا کار نکردم میخواستم اگه که میشه لطف کنید بگید سروری که باید برای اینکار بگیرم باید چه مشخصاتی داشته باشه؟؟
برای اینکار بهتر هست از سرور مجازی استقاده کنم یا از سرور اختصاصی؟؟؟
:::خیلی ممنون:::موفق باشید:::

alborzhost
October 24th, 2010, 10:15
سلام

بستگی به بازدید سایت شما داره !
اگه بازدیدتون روزانه کمتر از 1500 تا هستش سرور مجازی با رم 512 کفاک میده
ولی با امار بالاتر حتما باید یک گیگ رم و سی پی یو قوی رو در نظر داشته باشید
هارد سرور هم بستگی به اطلاعاتتون داره

اگه نیاز به آفر داشتید پ.خ کنید براتون ارسال کنم.

با تشکر

alone
October 24th, 2010, 10:29
من براتون پ.خ کردم. منتظر جوابتون هستم.
ممنون.

TukaNet
October 24th, 2010, 10:32
تعداد بازدید ، تعداد کاربران آنلاین ، اسکریپت سایت ، حجم گرافیک و ... همه و همه در انتخاب شما ماثر هستند

باید تمام موارد رو در نظر بگیرید و بعد اقدادم به تهیه سرور کنید ، نکته خیلی مهمی هم به نام بودجه هست !

که بستگی به جیب همایونی داره ! :دی

alone
October 24th, 2010, 10:37
من انجمنم رو تازه زدم. حدود دو ماه میشه.
فعلا بازیدید و کاربر چندانی ندارم. ولی میخوام مطالبی رو که مربوط به دانلود میشه مثل نرم افزار ها و غیره رو روی سرور خودم باشه مثلا نمیخوام که نرم افزاری رو که میزارم مال مثلا فلان سایت باشه که من اونو بزارم بعد پسوردشو هم اسم اون سایت رو بزارم میخوام که مال خودم باشه و پسوردی هم که میزارم مال سایت خودم باشه.
الان بسته به اون توضیحات من باید چیکار کنم؟
جیبمان هم کمو بیش میکشد تا ببینمی چه میشود :دی
تا

iNicz.Com
October 24th, 2010, 12:14
ایران نیکـــز - سبد خرید (http://portal.inicz.com/cart.php) از هر دیتا سنتری که بخواهید در خدمتم.
ببینید شما میتونی اول یه سرور مجازی با رم 384 بگیری و بعد هر موقع که بازدید رفت بالا رم رو افزایش بدی.
سرور ها با دایرکت ادمین رایگان + کانفیگ اولبه ارائه میشن.

alone
October 24th, 2010, 13:21
خیلی خیلی ممنونم از همه ی دوستان واقعا اطلاعات مفید و موثری بودن برام بازم از همه تشکر مکینم و امیدوارم که همیشه موفق باشید.:53::53:

amirizadi
October 24th, 2010, 13:25
بین 384 و 512 فرق زیادی نیست اگر رم ضافه داشته باشید خیلی بهتره تا اینکه رمتون ماکسیموم پر بشه

512 رم
20 گیگ هارد
پورت 100
خواستید پییغام خصوصی بدید برای قیمت
قیمت ندادم چون اینجا بخش آموزش هست

shamimi
October 24th, 2010, 13:28
لینوکس
میزبانی وب | نمایندگی هاست و دامنه | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت (http://irhost.org)
میزبانی وب | نمایندگی هاست و دامنه | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت (http://irhost.org/?cat=main&item=vpspackage&os=linux)

info_dlsong
October 24th, 2010, 17:48
سلام
قیمت ها براتون پ . خ شد
مقدار رم هم بسته به آمار بازدید فرومتون داره اونجوری که گفتید 1 گیگ براتون مناسبه

---
October 24th, 2010, 17:59
vps : 1Ram
HDD:30gb
Port 1GB
قیمت پخ شد

alone
October 24th, 2010, 17:59
اره دوست عزیز منم براتون یه پ .خ فرستادم منتظر جواب هستم.
اره من هم برای فروم میخوام و هم برای دانلود و اپلود که کلا همه ی مطالب فروم مال خود سایتم باشه.
:::خیلی ممنون:::موفق باشید::

mr.he3am
October 24th, 2010, 18:03
خواستید تماس بگیرید کامل راهنمایی کنم
09385206059

info_dlsong
October 24th, 2010, 18:14
سلام
اگه راهنمایی بیشتر خواستید به یاهو آی دیم پی ام بدین
info_dlsong@yahoo.com

alone
October 24th, 2010, 19:18
خیلی ممنون از تمامی دوستان. من با یکی از دوستان توافق کردم. و به جوابم رسیدم.
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی های مفید همه ی دوستان گلم.
:::خیلی ممنون::موفق باشید::

Sajad
October 24th, 2010, 21:03
بسته شد