توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با csf و بلاک نشدن ای پی
majid1f
March 22nd, 2016, 22:42
سلام. در دایرکت ادمین یک سری ای پی ها را می خوام مسدود کنم از طریق csfو quick deny اقدام می کنم ولی باز از همان ای پی ها Brute force دریافت می کنم! یعنی بلاک نشدند و هنوز می تونند فشار بیارند
soheil869
March 22nd, 2016, 22:46
سلام. در دایرکت ادمین یک سری ای پی ها را می خوام مسدود کنم از طریق csfو quick deny اقدام می کنم ولی باز از همان ای پی ها brute force دریافت می کنم! یعنی بلاک نشدند و هنوز می تونند فشار بیارند
چرا پورت ssh رو عوض نمی کنی؟
sms.bartarhost
March 22nd, 2016, 23:41
سلام عیدتون مبارک
دوست عزیز پورت 22 را تعویض نمایید
برای این کار اول پورتی که نیاز دارید رو در سی اس اف باز کنید و بعد اقدام به تعویض پورت کنید حل میشود
درصورت نیاز با هزینه امنیت شما رو تصحیح میکنیم
باتشکر
majid1f
March 23rd, 2016, 00:38
پورت ssh و دایرکت ادمین و.. عوض شده. اتک ها روی imap ... هست. نمی دونم چرا ای پی که با csf بلاک می کنم بازم
Brute force دارم ازش!
soheil869
March 23rd, 2016, 00:40
پورت ssh و دایرکت ادمین و.. عوض شده. اتک ها روی imap ... هست. نمی دونم چرا ای پی که با csf بلاک می کنم بازم
Brute force دارم ازش!
سكيوريتي csf را چك كرديد؟
البته نبايد هيچ فايروالي جز csf نصب كنيد والا كار نميكند
Sent from my iPhone using Tapatalk
sms.bartarhost
March 23rd, 2016, 15:34
Brute force دارم ازش!
ببنید از چه پورتی اتک میاد ببندیدش
کلا کانفیگ شما مشکل داره
IrIsT
March 23rd, 2016, 15:59
سلام و درود.
اتک روی imap و پورت های ftp و pop3 و ... طبیعی هستش.چون به صورت رنج آیپی دارن اتک میدن و بروت فورس میزنن.
البته به کانفیگ شما بر میگرده.اومدی دستی بستیش؟یک vps پیدا کن و تست کن.ببین واقعا مشکل داری یا نه.اگه مشکلی نبود بدون داره همینطوری اتک میخوره.ولی بسته هستش در اصل.
اگه خواستی میتونم کمکت کنم.کانفیگش کاری نداره.