PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب (آماده) برای سایت موزیک

Democratic
March 22nd, 2016, 16:17
حتما قالب آماده باشه و آفر طراحی هم ندین.
برای سایت موسیقی که انواع سبک های سنتی و پاپ و... شامل میشه یک قالب شیک و ترجیها رسمی اما با امکانات میخوام.

لطفا بهترین قالبی که برای سایت موسیقی میشناسید معرفی کنید
اگر خودتون فروشنده هستید که قیمتش رو هم اعلام کنید اگر هم فروشنده نیستید لطفا اگر قالبی رو میشناسید که جالبه حتما و حتما معرفی کنید.
قالب رو برای سیستم وردپرس میخوام.
بازم تاکید "شیک، ترجیها رسمی، امکانات" در اولویته.
امکانات مثل کادرهای دانلود، کادر پخش و... منظورمه.

دوستانی که فروشنده نیستند اما بهترین قالبی که پسندیدم رو معرفی کردن یه مبلغ ناقابل بهشون هدیه داده میشه.

مرسی :-*:53:

IrIsT
March 22nd, 2016, 16:45
سلام.
هر مدل قالبی که میخواین رو ما داریم.البته شیک تر و اختصاصی تر.
الان فعلا موجود 4 تا قالب به سبک مرجع هستش و رنگ بندی و سئو شده و کاملا شیک و تر تمیز که از 3 تاش استفاده نمیشه.
هم طرح ساده و سبک اما با طرح بندی و کاملا طراحی و دست کاری شده هستش هم طرح مرجع و یک قالب همه کاره و ترتمیز.که خودم خیلی اینارو دوست دارم.
اگر تمایل دارید در خدمت هستم.
عکس میتونم برات بفرستم.قیمت هر کدوم هم توافقی هستش که کنار میایم.طوری نیست که بگیم 20ت یا 30ت.اما از اونور هم طوری نیست که بالای 600ت باشه.
هم سئو و هم کامل دست کاری شده و نیازی به سئو نیست و دیگه نمیخواد پول خرج کنید.راحت فقط استفاده کنید و لذت ببرید.
تست شده هستش.
الان 4 تا موجوده تو انباری.اگر خواستی در خدمت هستیم.قیمت هم توافقی و هرچی قیمت بین من و شما رد و بدل شه.البته کامل توضیح دادم.شاید یکی بیاد ریپ بزنه به 20 ت یا خودت راحت ریپ بزنی.
اما قالبی که سالم و کامل باشه یک چیز دیگست و دیگه نیازی به کار کردن روش و دستکاری و پول خرج کردن نیست.راحت بشین و استفاده کن.
اگر خواستی در خدمت هستیم.
توضیح کامل دادم.اگر خواستی در خدمت هستیم.
iedb.team@gmail.com

Democratic
March 22nd, 2016, 17:02
سلام.
هر مدل قالبی که میخواین رو ما داریم.البته شیک تر و اختصاصی تر.
الان فعلا موجود 4 تا قالب به سبک مرجع هستش و رنگ بندی و سئو شده و کاملا شیک و تر تمیز که از 3 تاش استفاده نمیشه.
هم طرح ساده و سبک اما با طرح بندی و کاملا طراحی و دست کاری شده هستش هم طرح مرجع و یک قالب همه کاره و ترتمیز.که خودم خیلی اینارو دوست دارم.
اگر تمایل دارید در خدمت هستم.
عکس میتونم برات بفرستم.قیمت هر کدوم هم توافقی هستش که کنار میایم.طوری نیست که بگیم 20ت یا 30ت.اما از اونور هم طوری نیست که بالای 600ت باشه.
هم سئو و هم کامل دست کاری شده و نیازی به سئو نیست و دیگه نمیخواد پول خرج کنید.راحت فقط استفاده کنید و لذت ببرید.
تست شده هستش.
الان 4 تا موجوده تو انباری.اگر خواستی در خدمت هستیم.قیمت هم توافقی و هرچی قیمت بین من و شما رد و بدل شه.البته کامل توضیح دادم.شاید یکی بیاد ریپ بزنه به 20 ت یا خودت راحت ریپ بزنی.
اما قالبی که سالم و کامل باشه یک چیز دیگست و دیگه نیازی به کار کردن روش و دستکاری و پول خرج کردن نیست.راحت بشین و استفاده کن.
اگر خواستی در خدمت هستیم.
توضیح کامل دادم.اگر خواستی در خدمت هستیم.
iedb.team@gmail.com
توی انبار ؟ :d
اطلاعات رو خصوصی کنین :53:

IrIsT
March 22nd, 2016, 17:16
توی انبار ؟ :d
اطلاعات رو خصوصی کنین :53:
8-}=))آره دیگه.زیرخاکیه.
در خدمت هستم دادا.

farssub
March 22nd, 2016, 18:57
قالب فامو نکس 2 و سینگر موجود هست

rahcode
March 22nd, 2016, 21:06
قالب اختصاصی با پی ا دی و ایده جدید و کدنویسی سرعت لود کمتر از 2 ثانیه
میزنیم تا اخر فروردین هم تخفیف 40 درصدی داریم
ارزش قالبامونو سامانه ای دیگه تا 2 ملیون میزنن

Mr.Pouria
March 22nd, 2016, 21:34
سلام یه قالب اختصاصی حدودا پارسال برای ما طراحی کردن (7 ماه پیش) اما خوب به دلیل کمبود بوجه برای تمدید سرور کلا سایتو بستیم قالب رو هم آنلاین نکردیم اصلا ... هزینه 200 هزار توامن ما برای این قالب پرداخت کردیم ...

دمو :

http://up.vbiran.ir/uploads/25373145866726035415_Firefox_Screenshot_2016-01-24T03-48-10082Z.png

قیمت هم توافقی موضوع اصلی قالب فیلم هست اما خوب ایکن ها رو میتونم براتون تغیر بدم ...

Democratic
March 22nd, 2016, 22:04
قالب فامو نکس 2 و سینگر موجود هست
لطفا دمو + قیمت بفرستید

قالب اختصاصی با پی ا دی و ایده جدید و کدنویسی سرعت لود کمتر از 2 ثانیه
میزنیم تا اخر فروردین هم تخفیف 40 درصدی داریم
ارزش قالبامونو سامانه ای دیگه تا 2 ملیون میزنن
عزیز اگه بخوام اینقدر هزینه کنم که مینوشتم قالب واسم طراحی کنین

سلام یه قالب اختصاصی حدودا پارسال برای ما طراحی کردن (7 ماه پیش) اما خوب به دلیل کمبود بوجه برای تمدید سرور کلا سایتو بستیم قالب رو هم آنلاین نکردیم اصلا ... هزینه 200 هزار توامن ما برای این قالب پرداخت کردیم ...

دمو :

http://up.vbiran.ir/uploads/25373145866726035415_Firefox_Screenshot_2016-01-24T03-48-10082Z.png

قیمت هم توافقی موضوع اصلی قالب فیلم هست اما خوب ایکن ها رو میتونم براتون تغیر بدم ...
ممنون بابت پیشنهادتون
قیمت نهایی رو خصوصی کنید

saeed1988m
March 22nd, 2016, 22:21
با اجازه استارتر برای بنده نیز ارسال کنید
بیشتر قالب هایی که ارسال پست سریع و راحت دارن مد نظر هست

Mr.Pouria
March 22nd, 2016, 22:59
ممنون بابت پیشنهادتون
قیمت نهایی رو خصوصی کنید

براتون خصوصی شد

Democratic
March 23rd, 2016, 00:12
ممنون از دوستانی که شرکت کردن
منتظر انتخاب های بیشتر هستم

vatan3da
March 23rd, 2016, 00:18
سلام.3قالب موجود هست.موزیک یاب.دایان 2.پارس مدیا.داری فایل پلاگین اختصاصی برای هر قالب.فایل اموزش.نسخه اصلی=ابزارک های اصلی قیمت هر قالب+نصب+پشتیبانی25هزارتوما ن
parsa_rafiei124@yahoo.com
09216272306

farssub
March 23rd, 2016, 00:22
خدمتتون دمو ها ارسال شد

Majiiid
March 23rd, 2016, 00:41
برای سایت موسیقی که انواع سبک های سنتی و پاپ و... شامل میشه یک قالب شیک و ترجیها رسمی اما با امکانات میخوام.

اگر خودتون فروشنده هستید که قیمتش رو هم اعلام کنید اگر هم فروشنده نیستید لطفا اگر قالبی رو میشناسید که جالبه حتما و حتما معرفی کنید.

دوستانی که فروشنده نیستند اما بهترین قالبی که پسندیدم رو معرفی کردن یه مبلغ ناقابل بهشون هدیه داده میشه.

سلام دوست عزیز
چند نمونه از اسکرین شات قالب های موجود برای شما خصوصی شد
در ارتباط باشید

- - - Updated - - -

با اجازه استارتر برای بنده نیز ارسال کنید
بیشتر قالب هایی که ارسال پست سریع و راحت دارن مد نظر هست

سلام
جناب برای شما نیز ارسال گردید
در ارتباط باشید برای اطلاعات بیشتر و نمونه های بیشتر.

saeed1988m
March 23rd, 2016, 16:19
سلام دوست عزیز
چند نمونه از اسکرین شات قالب های موجود برای شما خصوصی شد
در ارتباط باشید

- - - Updated - - -

سلام
جناب برای شما نیز ارسال گردید
در ارتباط باشید برای اطلاعات بیشتر و نمونه های بیشتر.

درود
متاسفانه موردی برای بنده نیامده لطفا مجدد ارسال کنید چون صندوق پیام ها هم خالی بوده

20shop
March 25th, 2016, 00:18

اگه هنوز نخریدی با من تو تلگرام تماس بگیر هر قالب بخواهی داریم
قالب موزیک 5تا موجود خواهستین ایدی اد کنید
serial20 @

Democratic
March 27th, 2016, 11:46
اگه هنوز نخریدی با من تو تلگرام تماس بگیر هر قالب بخواهی داریم
قالب موزیک 5تا موجود خواهستین ایدی اد کنید
serial20 @
لطفا به ایمیل زیر ارسال کنید
fa.democratic@yahoo.com

محمد محمدیی