توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی تبیان
arman021
March 22nd, 2016, 15:28
سلام دوستان کسی از تبیان نمایندگی داره ؟
soheil869
March 22nd, 2016, 15:31
سلام دوستان کسی از تبیان نمایندگی داره ؟
از خودشون باید بگیری تا جایی که من میدونم
arman021
March 22nd, 2016, 15:43
بهشون پیام دادم اما خیلی مسخره بازی داره میگه 7 فرودین باید با بخش فروش تماس بگیری . پهنای باند تبیان خیلی گرونه.
من الان از Host Dl سرویس دارم افت کیفیت داره به شدت از دیتا سنتر آسیا تک ناراضی هستم بیشتر مشتری هامو از دست دادم تو این چند هفته.
soheil869
March 22nd, 2016, 15:44
بهشون پیام دادم اما خیلی مسخره بازی داره میگه 7 فرودین باید با بخش فروش تماس بگیری . پهنای باند تبیان خیلی گرونه.
من الان از Host Dl سرویس دارم افت کیفیت داره به شدت از دیتا سنتر آسیا تک ناراضی هستم بیشتر مشتری هامو از دست دادم تو این چند هفته.
آسیاتک جدیدن شبکش خیلی داغون شده
دوستان ما هم بخواهند به شما خدمات دهند
در تعرفه ترافیک هیچ تاثیری نمی گذارد
arman021
March 22nd, 2016, 15:47
داداش تعرفه ترافیک حالا بیخیال اونم به جون خریدیم فقط یک نفر بیاد به ما سرویس بده الله وکیلی نیاد اون سرویس رو به 50 نفر دیگه هم بده که اصلا نشه استفاده کرد از خوده دیتا سنتر هم میخوام بخرم که اینجوری جواب میدن الان همه دیتا سنتر ها از طریق تیکت میشه پیگیری کرد اما اینا باید تماس بگیری سایت خوده دیتا سنتر رو ببینید یک سایت داغون اصلا تیکت هم به زور میشه توش داد.
soheil869
March 22nd, 2016, 15:48
داداش تعرفه ترافیک حالا بیخیال اونم به جون خریدیم فقط یک نفر بیاد به ما سرویس بده الله وکیلی نیاد اون سرویس رو به 50 نفر دیگه هم بده که اصلا نشه استفاده کرد از خوده دیتا سنتر هم میخوام بخرم که اینجوری جواب میدن الان همه دیتا سنتر ها از طریق تیکت میشه پیگیری کرد اما اینا باید تماس بگیری سایت خوده دیتا سنتر رو ببینید یک سایت داغون اصلا تیکت هم به زور میشه توش داد.
vps برای سرور گیم میخوای بگیری؟
arman021
March 22nd, 2016, 15:50
نمیشه گفت گیم بیشتر برای سرور تیم اسپیک نیاز دارم یعنی سرور گفتگو هستش بعد تو این جور سرور ها latncy و پینگ خیلی مهمه الان از Host dl دارم صدا به صدا نمیرسه پینگ همش بالا پایین میشه کلی هم هزینه کردم بهشون هم میگم یک بار میگن مشکل از خودته یک بار میگن زیر اتکیم یک بار هم کلا" جواب نمیدن و بدون اجازه تیکت رو میبندن .
این شده حال و روز ما.
soheil869
March 22nd, 2016, 16:53
نمیشه گفت گیم بیشتر برای سرور تیم اسپیک نیاز دارم یعنی سرور گفتگو هستش بعد تو این جور سرور ها latncy و پینگ خیلی مهمه الان از Host dl دارم صدا به صدا نمیرسه پینگ همش بالا پایین میشه کلی هم هزینه کردم بهشون هم میگم یک بار میگن مشکل از خودته یک بار میگن زیر اتکیم یک بار هم کلا" جواب نمیدن و بدون اجازه تیکت رو میبندن .
این شده حال و روز ما.
دوست عزیز متاسفانه تو ایران سرور های تیم اسپیک رو پشت سر هم اتک میدن و به هزینش نمی ارزه
ما خودمون تو ایران یه سرور داشتیم روش اتک تاثیر نمی گذاشت و تو سرور لیست بود
یه سرور دیگه هم داشتیم که خوب تو سرور لیست نبود اما از نظر هزینه و درد سر توجیه اقتصادی نبود
پینگ هم بسیار پایین بود
اما خوب به هزینه حمله هایش اصلا نمی ارزید
تنها ارایه دهنده سرویس خودکار تیم اسپیک هم هستیم که به محض خرید سرور ایجاد می شود
و پنل مدیریت برای کاربران دارد از قبیل تهیه اسنپ شات تولید توکن و ... کلا خیلی حرفه ای هست
اگر هزینه ها را می توانید پرداخت کنید میتوانیم یک صحبتی داشته باشیم
- - - Updated - - -
دوست عزیز
سرور را خاموش نمودیم
در صورتی که با شرایط گفته شده به علاوه اینکه از این پنلی که برای شما در زیر تصویر قرار داده شده است
می توانید سرور ها را مدیریت کنید به علاوه اینکه ادمین کوری نیز به شما داده می شود
آی پی نیز اینترانت می گردد
با ماهینه 100 گیگ ترافیک و 24 هسته پردازنده و 6 گیگ رم و پنل کنترل مدیریت ترافیک ماهانه با هزینه 195 هزار تومان ارایه می گردد سرور نیز SSD می باشد
در صورت استفاده از ترافیک بیشتر هر 100 گیگ ترافیک اضافه 25000 تومان محاسبه می گردد
پاسخ خود را برای ما ارسال فرمایید
سی پی یو: 1Core x 1200 Mhz
رم: 512
هارد: 30 گیگ
پورت: 1 GBps
ترافیک : 7 گیگ
کلیه کانفیگ ها رایگان انجام میشه. (VIP لینک،نصب سی پنل، کلیه کانفیگ های و .... )
سی پنل رایگان
دایرکت ادمین رایگان
پلسک رایگان
ماهانه: 45 تومان
مشاهده سایر پلن ها (http://www.novinhost.org/vps/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86.html)
(http://www.novinhost.org/vps/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86.html)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
zartosht
March 22nd, 2016, 20:31
درود بر شما
منابع مورد نیاز ، ترافیک و سایر اطلاعات را ذکر کنید