ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهینه سازی mysql

Mata007
March 21st, 2016, 20:31
دوستان میشه بگید نحوه بهینه سازی mysqlبرا whm

Woshka
March 22nd, 2016, 05:20
باید tuning primer را دانلود و اجرا کنید
بهتون میگه چیکار کنید

Mata007
March 22nd, 2016, 10:31
داداش میشه یکم بیشتر توضیح بدی ...بعد نصب اون اسوریپت در sshباید چ کارکنم میشه توضیح بدید یکم....ما مبتدی هستیم

- - - Updated - - -

داداش میشه یکم بیشتر توضیح بدی ...بعد نصب اون اسوریپت در sshباید چ کارکنم میشه توضیح بدید یکم....ما مبتدی هستیم.....

- - - Updated - - -

داداش میشه یکم بیشتر توضیح بدی ...بعد نصب اون اسوریپت در sshباید چ کارکنم میشه توضیح بدید یکم....ما مبتدی هستیم.....

IrIsT
March 22nd, 2016, 10:55
سلام و درود.
کاری نداره.وقتی که نصب میکنی میاد بهت میگه چه مشکلاتی رو داره که با اون میتونی داخل my.cnf استفاده کنی
اما کانفیگ خاص اگه دایرکت ادمین داره که میتونی به صورت دیفالت استفاده کنی.اما یکم تغییرات داره.بستگی داره به اینکه چقدر مصرف داره و اینکه چطوری هستش و چقدر منابع داری و تعداد هاستینگ ها داره.میشه بعضی وقتها به 5 خط ردیفش کنه بره و خوب جواب بده.اما بعضی وقتها مجبور میشی کامل تنظیمات بهش بدی.

Mata007
March 22nd, 2016, 11:49
وقتی اسکریپت نصب کردم کجا می نویسه مشکلات و اینا چیه
بعد اینکه نوشت مشکلات رو چطور باید برطرفش کنم
میشه توضیح بدید اموزش ندارید

- - - Updated - - -

وقتی اسکریپت نصب کردم کجا می نویسه مشکلات و اینا چیه
بعد اینکه نوشت مشکلات رو چطور باید برطرفش کنم
میشه توضیح بدید اموزش ندارید

- - - Updated - - -

دوستان کمک کنید خیلی مهمه

IrIsT
March 22nd, 2016, 12:32
سلام.
دوست عزیز,شما تا از نزدیک کار نکنی خیلی سوال واست پیش میاد.تو همیشه جلو به جلو میری.
شما نصب کن.یک جستجو بکن.راحت میتونی بفهمی.خودش بهت میگه چکار کنی و داخل /etc/my.cnf میذاری.خودش راهنماییت میکنه.
برای بهینه کردن هم بستگی به سرورت داره.نمیشه گفت که همه کانفیگ ها یکی هستش.اصلا اینطوری نیست.اگه واسه هاستینگ میخوای باید اول یکی کانفیگ کنه بعد طی همون کانفیگ بری جلو تا ببینی چکار کرده.
چون الان من یک چیزی بهت بگم شاید رو سرور و پشتیبانیت نتونی استفاده کنی.شاید هم به دردت بخوره.اما اصولا اگه میخوای کانفیگ کنی بستگی به سرورت و منابعی که داری و تعداد سایت هات و اینکه چه فشاری رو سرور میاره و اینکه رو سرور چی نصب کنی داره.