PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور هنگام نصب

chaishpish
March 20th, 2016, 07:30
سلام من از نسخه نال whmcs خواستم یک پلاگین اضافه کنم به محض ریختن در هاست ایرن اخطار ظاهر شد
SQLSTATE[HY000]: General error: 1615 Prepared statement needs to be re-prepared (SQL: select * from `tblconfiguration` where `setting` = Version limit 1)

هر چقدر هم سعی کردم 2باره از اول نصب کنم حتی دیتابس از نو بریزم ولی بازم تو مرحله آخر نصب این اخطار ظاهر میشه اساتید کسی میتونه کمک کنه

hadiroohi
March 20th, 2016, 10:22
سلام
دوست عزیزم جسارتا بحث در مورد مباحث هک کرک، نال، وارز و امثالهم تو انجمن ممنوع میباشد، البته علاوه بر ممنوعیت به نظر من ارزش استفاده هم در برابر ریسکش رو نداره

chaishpish
March 20th, 2016, 12:41
دوست عزیز چه ربطی داشت این ارور برای کسی هم که لایسنس داشته پیش اومده اگر جواب سوال بلد نیستید اسپم نفرستید لطفا

hadiroohi
March 20th, 2016, 12:44
فکر کنم شما قوانین رو نادیده گرفتید نه بنده!
کسایی که لایسنس دارن میتونن از خود whmcs ساپورت بگیرند!

chaishpish
March 20th, 2016, 12:55
اگر اینجوری باشه باید تاپیک whmcs ببندن همه از سایت whmcs کمک بگیرن، اگر منظورتون اینه بنده زبانم خوب نیست بتونم تیکت کنم براشون شما لطف کن تیکت بزن جواب فارسیشو برام پخ کن

hadiroohi
March 20th, 2016, 12:58
خیر بنده اولا همون ابتدای پستم عرض کردم جسارتا و قصد بی ادبی هم ندارم! دوما اینکه اصلا من بلد نیستم! ولی کلا پاسخ به مباحث نال ممنوع هست بحث بلد بودن یا نبودن نیست! سوما نیاز به زبان خاصی نیست که خودتوت نتونید! چهارما برای ارسال تیکت شما باید لایسنس داشته باشید!

bandarit
March 20th, 2016, 13:31
سلام من از نسخه نال whmcs خواستم یک پلاگین اضافه کنم به محض ریختن در هاست ایرن اخطار ظاهر شد
SQLSTATE[HY000]: General error: 1615 Prepared statement needs to be re-prepared (SQL: select * from `tblconfiguration` where `setting` = Version limit 1)

هر چقدر هم سعی کردم 2باره از اول نصب کنم حتی دیتابس از نو بریزم ولی بازم تو مرحله آخر نصب این اخطار ظاهر میشه اساتید کسی میتونه کمک کنه

درود با یاهوی بنده در تماس باش

chaishpish
March 25th, 2016, 03:49
حل مشکل خیلی راحت بود خودمون حلش کردیم بستن پست..