ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی سایت ورزشی ( فوتبال ) به صورت زیبا و حرفه ای

vahida368
March 20th, 2016, 01:22
سلام
دامنه sportiha.ir متعلق به من هست
هدف از داشتن این دامنه داشتن سایت ورزشی حرفه ای در زمینه فوتبال هست
فکر کنم تا الان 2 یا 3 بار آگهی برای طراحی و شراکت در سایت دادم ولی متاسفانه طرف مقابل تعهد خودشو در طراحی سایت به عمل نرسونده و بیشتر حرف زده تا عمل !!!
لطفا کسانی که در این موضوع جدی هستند پیام بدند

لذا از شما استاید گرامی درخواست طراحی سایت حرفه ای در این زمینه را دارم و اولویت با شریک شدن در سایت هست
توضیحات در لینک زیر :

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=144186&highlight=

نظرات خودتون رو لطفا در همین تاپیک اعلام کنید

mohammad javad ho
March 20th, 2016, 01:56
Cmd اختصاصی میخواهید یا وردپرس؟

vahida368
March 20th, 2016, 15:24
اخنصاصی بهتره
وردپرس اصلا نباشه
اصل کار افزونه اختصاصی هست که باید نوشته بشه

من به پروژه بزرگ فکر میکنم

( فکر کنم این تاپیک در محل مناسب نباشه از مدیران عزیز درخواست میشه به محل مناسب انتقال بدند )

sms.bartarhost
March 20th, 2016, 17:35
برای طراحی سایت اختصاصی با قرارداد شرکتی با شما قابل انجام می باشد

vahida368
March 27th, 2016, 12:06
متن تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=144186&highlight= را خوندید؟
مشکلی وجود نداره؟

متن لینک فوق :

سلام دوستان
اینجانب وحید احمدی دنبال یک شریک و همکار برای راه اندازی سایت ورزشی ( فوتبال ) هستم
دامنه های havadaran.info و sportiha.ir ب نام من ثبت شده
سایتی ک میخوام راه اندازی کنم با برنامه درست و پشتیبانی قوی ب یکی از سایتهای برتر در زمینه فوتبال تبدیل میشه
ب طوری ک نقاط قوت سایتهای ایرانی و خارجی را در نظر گرفتم و همه این نقاط را در سایتی ک میخوام راه اندازی کنم جمع کردم

اصل راه اندزای سایت برنامه نویسی درست و صحیح در این زمینه هست
با توحه ب همین موضوع نیازمند نوشتن ماژول و کامپوننت و . . . کاملا سفارشی هست
بنده اسامی تمام بازیکنان لیگ ایران و اسپانیا و انگلیس و آلمان و ایتالیا ب همراه چند عکس نمونه برای معرفی بازیکان را جمع آوری کردم و آماده وارد کردن اطلاعات اولیه در مازول اختصاصی هست

سیستم مدیریت محتوا را ترجیح دادم جوملا باشه اما اگر شریک و همکار سیستم دیگه ای مد نظر داره مشکلی نیست

برای درآمد سایت هم برنامه مفصلی دارم

ب امید خدا سایتهای دیگه ای هم راه اندازی خواهیم کرد ( نیازمند عزم و و همکاری و ... هست )

شراکت به این صورت خواهد بود ک کلیه امور برنامه نویسی و پشتیبانی و . . . سایت به عهده شریک و همکار هست و کلیه امور مدیریت و چرخوندن سایت و . . . بر عهده من هست و شراکت ب صروت 50 50 خواهد بود ( کاملا منصفانه )

قرارداد کتبی هم امضاء میکنیم

بنده ساکن استان قزوین ( شهر الوند ) هستم و در صورت لزوم ب تهران برای انجام امور میام

نحوه ارتباط :
پیغام خصوصی همین سایت
ایمیل vahida368@gmail.com
تلفن 09385428842 ( ترجیحا اس ام اس )

مشخصات فردی :
متولد 1366
لیسانس مدیریت صنعتی
خدمت سربازی انجام شده
علاقه زیاد ب نت و ورزش

*** لطفا شرکت های معتبر پیام بدند ***
برنامه ها بعد از اینکه شراکت ب مرز قطعی شدن رسید گفته میشه
لطفا زودتر پیام بدید تا برای فصل پیش رو مسابقات لیگ آماده باشیم و از ابتدای لیگ سایت را رونمایی کنیم

- - - Updated - - -

کس دیگه ای نیست؟