جهت سفارش میتوانید بر روی هر یک از تصاویر کلیک کنید.
برای تخفیف های نوروزی 80 درصد تخفیف ماه اول در نظر گرفته ایم. همچنین تمامی سخت افزارها دارای هاردهای پرسرعت SSD، مجازی ساز KVM و کنترل پنل Virtualizor میباشد.
کد تخفیف: FMK
✔ لطفا در هنگام وارد کردن شماره تماس دقت کنید زیرا جهت تایید سفارش با شما تماس خواهیم گرفت.
✔ تمامی سرورها بصورت آنی نصب و ارائه میشود
✔ پشتيباني کليه خدمات بصورت 24 ساعته از طریق سیستم تیکت میباشد.
✔ شماره های تماس ما: 09173717883 ـ 09362875446
miladtnt
March 19th, 2016, 18:53
خریداری شد
کلا برا رم 1 گیگ 2600 تومن پرداخت کردم :) مفته ولی پورتش از سروری که تو rapidswitch دارم کمتره
درکل برا تستو یادگیری حتما توصیه میکنم
persian.developer
March 19th, 2016, 19:13
* با توجه به پایین بودن هزینه سرویسها در ماه اول پورت 25 جهت جلوگیری از سوء استفاده بسته شده و در صورت نیاز کاربران میتوانند تیکت بفرستند تا بصورت موردی این پورت باز گردد.
p30pro
March 19th, 2016, 19:29
یک سرویس 4 گیگ سفارش داده شد
persian.developer
March 19th, 2016, 20:04
خریداری شد
کلا برا رم 1 گیگ 2600 تومن پرداخت کردم :) مفته ولی پورتش از سروری که تو rapidswitch دارم کمتره
درکل برا تستو یادگیری حتما توصیه میکنم
دوست گرامی از چه لینکی استفاده کرده اید؟ برای تست پورت فقط فاکتور پورت سرورهای ما مطرح نیست و وضعیت لینک نیز مهم هست. اگر مایلید میتوانید لینک را بفرستید تا بررسی کنیم
miladtnt
March 19th, 2016, 20:20
دوست گرامی از چه لینکی استفاده کرده اید؟ برای تست پورت فقط فاکتور پورت سرورهای ما مطرح نیست و وضعیت لینک نیز مهم هست. اگر مایلید میتوانید لینک را بفرستید تا بررسی کنیم
دوست گرامی من هر دو لینک رو تست کردم و نتیجه به شکل زیر بود:
http://ground.ir/img/duke.png
http://ground.ir/img/speedubuntu.png
بهرحال ممکن هست مشکلی در سرور شما وجود داشته باشه. اگر هنوز مشکل دارید تیکت بفرستید تا بررسی کنیم اما بگمان من سرعت همین لینکها هم قابل قبول هست
- - - Updated - - -
سلام
امکان ارئه ی تخفیف به صورت ماهانه وجود نداره؟
منظورم این تخفیف نیست تخفیف کمتر.
سلام
دوست عزیز همانطور که پیش از این گفتم ما برای بالا بردن کیفیت سرویسها از هاردهای پرسرعت SSD استفاده میکنیم که هزینه بالایی دارند و هزینه ماهیانه را هم در حد قابل قبولی هست بهمین دلیل امکان تخفیف بیش از این وجود نداره متاسفانه
Mahdijafarzadeh
March 19th, 2016, 21:26
سلام بسته سوم خریداری شد
یه تیکت زدم لطفا جواب بدین ممنون
persian.developer
March 19th, 2016, 22:10
سلام بسته سوم خریداری شد
یه تیکت زدم لطفا جواب بدین ممنون
سلام دوست گرامی
سپاس از انتخابتون
به تیکت شما پاسخ دادم لطفاً مسائل مربوط به پشتیبانی را از طریق سایت پیگیری کنید.
سپاس
- - - Updated - - -
لیچ و تورنت باز هست؟
بله دوست گرامی مشکلی از بابت تورنت و لیچ بصورت عمومی وجود نداره اما بخاطر کپی رایت ممکن هست Abuse داشته باشید که از طریق تیکت میفرستیم و در مدت تعیین شده باید مشکل را رفع کنید
miladtnt
March 19th, 2016, 22:32
دوست گرامی من هر دو لینک رو تست کردم و نتیجه به شکل زیر بود:
http://ground.ir/img/duke.png
http://ground.ir/img/speedubuntu.png
بهرحال ممکن هست مشکلی در سرور شما وجود داشته باشه. اگر هنوز مشکل دارید تیکت بفرستید تا بررسی کنیم اما بگمان من سرعت همین لینکها هم قابل قبول هست
- - - Updated - - -
سلام
دوست عزیز همانطور که پیش از این گفتم ما برای بالا بردن کیفیت سرویسها از هاردهای پرسرعت SSD استفاده میکنیم که هزینه بالایی دارند و هزینه ماهیانه را هم در حد قابل قبولی هست بهمین دلیل امکان تخفیف بیش از این وجود نداره متاسفانه
برا من که نصف اینو سرعت دانلود داد:) فایر والم غیر فعال کرده بودم
تیکت زدم
persian.developer
March 19th, 2016, 22:50
برا من که نصف اینو سرعت دانلود داد:) فایر والم غیر فعال کرده بودم
تیکت زدم
دوست گرامی این تست همین حالا و براساس لینک های خود شما گرفته شده همانگونه که گفتم ممکن هست مشکلی در سرور شما وجود داشته باشه که از طریق تیکت باید پیگیری کنید، مشخصات سرور رو بفرستید بررسی میکنیم و پاسخ میدهیم.
crackestan
March 20th, 2016, 22:21
پنل سوم از سرور آمریکا خریداری شده ازشون . تحویل آنی نبود متاسفانه ( یا اگر بود من مشخصاتی دریافت نکردم )
سرور رو ظهر سفارش دادم و ساعت 9 امشب هزینه رو واریز کردم .
انشالله بعد از دریافت سرور و تست کامل سرور ، نظر خودم رو نسبت به کیفیت و خدماتشون اعلام میکنم .
PersianSkyTeam
March 21st, 2016, 03:10
اومدم برم تو همین سایت تا سفارش بدم ، بعد دیدم ثبت نام نمیشه و میگه این ایمیل از قبل وجود داره ، خلاصه لاگین شدم و یه بررسی کردم تیکت هارو و متوجه شدم سه سال پیش ازشون سرور مجازی گرفته بودم و خیلی هم عالی بودش.دمشون گرم
persian.developer
March 22nd, 2016, 13:55
پنل سوم از سرور آمریکا خریداری شده ازشون . تحویل آنی نبود متاسفانه ( یا اگر بود من مشخصاتی دریافت نکردم )
سرور رو ظهر سفارش دادم و ساعت 9 امشب هزینه رو واریز کردم .
انشالله بعد از دریافت سرور و تست کامل سرور ، نظر خودم رو نسبت به کیفیت و خدماتشون اعلام میکنم .
دوست گرامی سرورهای مجازی بصورت آنی نصب نصب میشود اما همانطور که میدانید سیستم عامل ویندوز هنگام نصب به پسوردها حساس هست و در صورت ساده بودن پسورد انتخابی شما در هنگام سفارش نصب بصورت آنی انجام نمیشود.
امیدوارم بتوانیم رضایت شما را جلب کنیم
- - - Updated - - -
اومدم برم تو همین سایت تا سفارش بدم ، بعد دیدم ثبت نام نمیشه و میگه این ایمیل از قبل وجود داره ، خلاصه لاگین شدم و یه بررسی کردم تیکت هارو و متوجه شدم سه سال پیش ازشون سرور مجازی گرفته بودم و خیلی هم عالی بودش.دمشون گرم
امیدوارم همیشه بتوانیم رضایت شما را جلب کنیم
amitisjoon
March 22nd, 2016, 15:58
با عرض سلام و خسته نباشید
امکانش نیست شش ماهه یا یک ساله سفارش بدیم؟
sadeghspy
March 22nd, 2016, 19:03
متاسفانه در حال حاضر نه سرور لاگین میشود و نه سایت شما بالا می آید
persian.developer
March 22nd, 2016, 19:51
متاسفانه در حال حاضر نه سرور لاگین میشود و نه سایت شما بالا می آید
دوست گرامی همانطور که میدانید بخشهایی از سایت تکمیل نشده و در حال انجام تغییرات هستیم سعی ما بر این است که با کمترین مشکل روبرو شویم.
الان میتوانید از بخش حساب کاربری، سرور خود را بررسی کنید و در صورت نیاز به کمک مانند همیشه پاسخگوی شما خواهیم بود
در مورد پشتیبانی میتوانید از طریق شماره تماسهایی که در همین تاپیک درج شده تماس بگیرید تا بررسی کنیم
- - - Updated - - -
با عرض سلام و خسته نباشید
امکانش نیست شش ماهه یا یک ساله سفارش بدیم؟
بله دوست گرامی مشکلی از بابت پرداخت یک ساله وجود نداره.
بعد از انتخاب سرویس و سفارش تیکت بفرستید تا فاکتور را اصلاح کنیم
همچنین در پرداختهای یک ساله 2 ماه بصورت رایگان به شما تعلق میگیرد (هزینه 10 ماه را پراخت میکنید)
miladtnt
March 23rd, 2016, 01:04
دوست گرامی همانطور که میدانید بخشهایی از سایت تکمیل نشده و در حال انجام تغییرات هستیم سعی ما بر این است که با کمترین مشکل روبرو شویم.
الان میتوانید از بخش حساب کاربری، سرور خود را بررسی کنید و در صورت نیاز به کمک مانند همیشه پاسخگوی شما خواهیم بود
در مورد پشتیبانی میتوانید از طریق شماره تماسهایی که در همین تاپیک درج شده تماس بگیرید تا بررسی کنیم
- - - Updated - - -
بله دوست گرامی مشکلی از بابت پرداخت یک ساله وجود نداره.
بعد از انتخاب سرویس و سفارش تیکت بفرستید تا فاکتور را اصلاح کنیم
همچنین در پرداختهای یک ساله 2 ماه بصورت رایگان به شما تعلق میگیرد (هزینه 10 ماه را پراخت میکنید)
اگه 1 ساله هم بخریم میشه با کد fmk همین تخفیفو 1 ساله گرفت؟
Aqua141
March 23rd, 2016, 01:55
درود یک سفارش ثبت و پرداخت شد
منتظر دریافتیم و تست سرویس
persian.developer
March 23rd, 2016, 12:39
درود یک سفارش ثبت و پرداخت شد
منتظر دریافتیم و تست سرویس
سرویس درخواستی شما تحویل داده شد
klax0n
March 23rd, 2016, 12:54
دوست عزیز توانایی نصب مجدد سیستم عامل از طریق کنترل پنل وجود داره؟
persian.developer
March 23rd, 2016, 15:43
دوست عزیز توانایی نصب مجدد سیستم عامل از طریق کنترل پنل وجود داره؟
بله امکان نصب سیستم عامل، VNC و... وجود داره، از مجازی ساز KVM و کنترل پنل Virtualizor استفاده شده
لمور کاتا
March 23rd, 2016, 16:43
من یک بار دیگر از ایشون خرید داشتم و اون زمان بازهم آفر داده بودن و رم یک گیگ رو 2 هزار تومان گرفتم. کیفیت سرویس برخلاف چیزی که فکر میکردم خیلی خوب بود و کاملا راضی بودم , الان هم یک رم 2 گیگ خریداری کردم و در کمتر از 2 دقیقه برای تحویل سرور تماس گرفتند . درکل عالیه به همه ی دوستان پیشنهاد میکنم که این آفر رو از دست ندن
mohammadreza1987
March 23rd, 2016, 17:53
سلام وتبریک عید خدمت فروشنده محترم
یک سرویس برای تست از ایشون خریداری کردم
تحویل به صورت انی همراه با پنل کامل مدیریت سرویس توسط کاربر هست که خیلی خوبه
همچنین سرعت دانلود و ریموت بسیار عالیه
با اینکه تحویل به صورت خودکار بود بلافاصله تماس گرفتن تا اگه مشکلی باشه حل کنن که نشون میده پشتیبانی خوبی دارن حتی در ایام تعطیل
sinapm
March 23rd, 2016, 18:01
کد تخفیف تا کی موجوده ؟ و میشه خرید انجام داد
persian.developer
March 24th, 2016, 10:16
من یک بار دیگر از ایشون خرید داشتم و اون زمان بازهم آفر داده بودن و رم یک گیگ رو 2 هزار تومان گرفتم. کیفیت سرویس برخلاف چیزی که فکر میکردم خیلی خوب بود و کاملا راضی بودم , الان هم یک رم 2 گیگ خریداری کردم و در کمتر از 2 دقیقه برای تحویل سرور تماس گرفتند . درکل عالیه به همه ی دوستان پیشنهاد میکنم که این آفر رو از دست ندن
شرمنده میفرمائید دوست گرامی، امیدوارم همیشه از سرویس های ما راضی باشید
- - - Updated - - -
کد تخفیف تا کی موجوده ؟ و میشه خرید انجام داد
کد تخفیف تا زمانی که سرورها پر نشده موجود است و مینوانید استفاده کنید
- - - Updated - - -
سلام وتبریک عید خدمت فروشنده محترم
یک سرویس برای تست از ایشون خریداری کردم
تحویل به صورت انی همراه با پنل کامل مدیریت سرویس توسط کاربر هست که خیلی خوبه
همچنین سرعت دانلود و ریموت بسیار عالیه
با اینکه تحویل به صورت خودکار بود بلافاصله تماس گرفتن تا اگه مشکلی باشه حل کنن که نشون میده پشتیبانی خوبی دارن حتی در ایام تعطیل
سپاس دوست گرامی امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشید.
امیدوارم همیشه بتوانیم رضایت شما را جلب کنیم.
rasool33
March 24th, 2016, 20:07
یه سرور خریدم عالیه پینگ سرعت و قدرت منابع هم کاملا حقیقی هستند بدون کوچکترین دستکاری فقط یک بدی داره اونم اینه که یک همچین سرویس خوبی نیاز به پهنای باند نا محدود یا حدالامکان بیشتر از این داره
lemon
March 25th, 2016, 02:28
با سلام ، دیروز یکی از سرورهای شما را جهت تست ، از بسته دوم (آمریکا) خریداری کردم و هنوز هیچ چیزی تحویلم داده نشده است. خواهشمندم پیگیری کنید .
persian.developer
March 25th, 2016, 03:10
با سلام ، دیروز یکی از سرورهای شما را جهت تست ، از بسته دوم (آمریکا) خریداری کردم و هنوز هیچ چیزی تحویلم داده نشده است. خواهشمندم پیگیری کنید .
دوست گرامی لیست سفارشهای ما زیاد هست و متاسفانه نمیدانم شما کدام کاربر هستید لطفا تیکت باز کنید تا بتوانیم به شما کمک کنیم
lemon
March 25th, 2016, 11:08
دوست گرامی لیست سفارشهای ما زیاد هست و متاسفانه نمیدانم شما کدام کاربر هستید لطفا تیکت باز کنید تا بتوانیم به شما کمک کنیم
با سلام ، ممنونم از شما ، سرویس خیلی خوب تحویل داده شد و در فکر تمدید برای چند ماه هستم . با تشکر
persian.developer
March 25th, 2016, 20:56
یه سرور خریدم عالیه پینگ سرعت و قدرت منابع هم کاملا حقیقی هستند بدون کوچکترین دستکاری فقط یک بدی داره اونم اینه که یک همچین سرویس خوبی نیاز به پهنای باند نا محدود یا حدالامکان بیشتر از این داره
فکر میکنم منظور شما سرویسهای ایران هست چون پهنای باند سرویسهای امریکا حداقل یک ترابایت هست، همانطور که میدانید پهنای باند ایران گران هست و اولویت ما سرویس با کیفیت همراه با قیمت مناسب هست که در حال حاضر امکان ارائه پهنای باند بیشتر با این قیمت نداریم و .
بهرحال از انتقاد شما سپاسگزارم و امیدوارم در آینده بتوانیم این مورد را به ایده آل شما برسانیم
- - - Updated - - -
با تشکر از اعتماد شما دوستان و همکاران گرامی
سرویس امریکا تا اطلاع ثانوی بسته میباشد، سرویس های ایران همچنان امکان تحویل آنی وجود دارد
Mr.Pouria
March 25th, 2016, 22:24
سلام خدمت شما
سال نو مبارک ♥
ایا امکان خرید به صورت سالانه با همین تخفیف وجود دارد ؟! (پلن 1 آمریکا)
مورد مصرف ارسال ای پی هست و فشاری بر روی سرور آورده نمیشود ...
drcom
March 25th, 2016, 22:38
با سلام و تبریک سال نو
همه خدمات سایت شما عالی هست بنده چند ماه هست سرور اختصاصی از شما دارم و تمدید میکنم
به جز یک مورد مالیات امیدوارم در این مورد هم خبر های خوبی بشنویم
persian.developer
March 27th, 2016, 01:43
سلام خدمت شما
سال نو مبارک ♥
ایا امکان خرید به صورت سالانه با همین تخفیف وجود دارد ؟! (پلن 1 آمریکا)
مورد مصرف ارسال ای پی هست و فشاری بر روی سرور آورده نمیشود ...
سلام دوست گرامی سپاس سال نو شما هم مبارک
در مورد پرداخت سالانه میتوانید ماه اول را با 80% تخفیف بگیرید و 10 ماه پرداخت کنید 2 ماه بصورت off هست.
منابع بصورت اختصاصی هست، بهمین خاطر مصرف شما برای ما فرقی ندارد.
salar88
March 27th, 2016, 17:39
موجود نمونده؟ رم 4 آمریکا؟!
persian.developer
March 28th, 2016, 09:21
موجود نمونده؟ رم 4 آمریکا؟!
خیر دوست گرامی در حال حاضر سرورهای امریکا بسته شده و امکان ارائه سرویس امریکا وجود ندارد.
srsh
March 29th, 2016, 16:59
سلام
سرور ایران پلان اول
با 500 گیگ ترافیک اولیه
چند؟
هزینه هر ip ؟
persian.developer
March 29th, 2016, 19:25
سلام
سرور ایران پلان اول
با 500 گیگ ترافیک اولیه
چند؟
هزینه هر ip ؟
سلام دوست گرامی
هزینه اولیه سرور ایران => 23,000 تومان
هزینه تبدیل پهنای باند به 500 گیگابایت => 75,000 تومان
در کل => 98 هزار تومان (بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده)
هزینه هر آی پی اضافه 2,000 تومان
crackestan
April 4th, 2016, 20:31
سلام دوست گرامی
هزینه اولیه سرور ایران => 23,000 تومان
هزینه تبدیل پهنای باند به 500 گیگابایت => 75,000 تومان
در کل => 98 هزار تومان (بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده)
هزینه هر آی پی اضافه 2,000 تومان
سلام
خسته نباشید . بنده یکی از مشتریان هستم و میخواستم بابت تمدید سرور باهاتون صحبت کنم . سروری که گرفتم کیفیت فوقالعاده ای داشته و قصد تمدید دارم ولی میخواستم بدونم با توجه به قیمت سرور امکان گرفتن تخفیف برای تمدید هست یا خیر .
البته اگر بتونید هزینه های ماهانه رو با تفکیک قیمت برای همه ی اقشار بفرمایید که عالی میشه .
ali215215
April 4th, 2016, 21:36
کد که منقضی شده؟
4 تا سرویس 1 امرکیا ، چند؟
با تخفیف
ممنون
mahsat.ir
April 4th, 2016, 23:07
سلام
من سرور ميخام واسهibsng براي ٢٠ كاربر انلاين حد اقل منابع و قيمت رو بفرماييد
با تشكر
persian.developer
April 8th, 2016, 02:18
سلام
خسته نباشید . بنده یکی از مشتریان هستم و میخواستم بابت تمدید سرور باهاتون صحبت کنم . سروری که گرفتم کیفیت فوقالعاده ای داشته و قصد تمدید دارم ولی میخواستم بدونم با توجه به قیمت سرور امکان گرفتن تخفیف برای تمدید هست یا خیر .
البته اگر بتونید هزینه های ماهانه رو با تفکیک قیمت برای همه ی اقشار بفرمایید که عالی میشه .
سلام
سپاس
خیر امکان تخفیف در تمدید وجود ندارد
در مورد همه اقشار متوجه نشدم لطفا بیشتر توضیح دهید؟
- - - Updated - - -
سلام
من سرور ميخام واسهibsng براي ٢٠ كاربر انلاين حد اقل منابع و قيمت رو بفرماييد
با تشكر
از طریق سایت میتوانید قیمت ها رو چک کنید.
- - - Updated - - -
کد که منقضی شده؟
4 تا سرویس 1 امرکیا ، چند؟
با تخفیف
ممنون
بله دوست گرامی تخفیف تمام شده و با قیمت ثابت میتوانید خرید کنید قیمت رم 1 از امریکا با هارد اس اس دی 12 هزار تومان میباشد و در خریدهای بیش از 3 عدد امکان تخفیف وجود دارد
Mr.Pouria
April 26th, 2016, 20:54
یه سرویس خریداری شد (بدون تخفیف )
امید وارم کیفیت مناسب و راضی کننده باشه ♥
persian.developer
April 30th, 2016, 03:23
یه سرویس خریداری شد (بدون تخفیف )
امید وارم کیفیت مناسب و راضی کننده باشه ♥
سلام دوست گرامی
خوشحال میشوم پس از بررسی نظر خود را اعلام کنید
gharibion
April 30th, 2016, 05:25
تعداد هسته های پلن های بالا کمه.
persian.developer
April 30th, 2016, 10:52
تعداد هسته های پلن های بالا کمه.
دوست گرامی هر هسته 2GHz هست و درصورت نیاز میتوانید هسته اضافه کنید.
بعد از چند روز استفاده از سرویس میتونم بگم کیفیت سرویس دهی عالی ، کیفیت پشتیبانی عالی ( به نحوی که اگه اعلام مشکل کنید خودشون سرور رو برسی میکنن و اگه ایرادی باشه بلا فاصله رفع میکنن ) و قیمت مناسب ..
کلا من که از این سرویس دهنده راضی بودم و هستم ....
سلام دوست گرامی
بله این تخفیف تمام شده، ما در هر دوره بر روی یکی از سرویسها تخفیف داریم.
در حال حاضر تخفیف دائمی 25 درصد بر روی سرور انگلیس وجود دارد که میتوانید از آن استفاده کنید.
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=164422&highlight=
سرزمین
April 30th, 2016, 11:40
نه ایران رو میخواستم، ممنون
persian.developer
April 30th, 2016, 11:41
بعد از چند روز استفاده از سرویس میتونم بگم کیفیت سرویس دهی عالی ، کیفیت پشتیبانی عالی ( به نحوی که اگه اعلام مشکل کنید خودشون سرور رو برسی میکنن و اگه ایرادی باشه بلا فاصله رفع میکنن ) و قیمت مناسب ..
کلا من که از این سرویس دهنده راضی بودم و هستم ....
امیدوارم همیشه از سرویسهای ما راضی باشید
- - - Updated - - -
نه ایران رو میخواستم، ممنون
هزینه پلن اول ایران 1GB رم 23,000 تومان هست و متاسفانه تخفیف ماه اول تمام شده