توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاربا پلاگین lve
Mata007
March 19th, 2016, 14:07
سلام من کلود لینوکس رو نصبیدم رو whm
حالا می خوام با پلاگین lveمن رسیلرهام رو کنترل منابع کنم
میشه بگید مثلا ی رسیلر چهارگیگ رو چطور کنترل منابع کنم و چطور با lveکار کنم
Kian
March 19th, 2016, 14:25
سلام
در قسمت Packages ، پکیج پیشفرض برای همه سایت بسازید و یا اینکه پیکیج های سایت های نماینده را ادیت کنید و مقادیر دلخواه را وارد کنید
Mata007
March 19th, 2016, 14:46
سلام تشکر1-وقتی پکیج ها رو ویرایش می کنم بهتره مقادیر رو چی بزارمچون کم تجربم2-از قسمت پکیج بعد وقتی پکیج مشخص بسازی همه سایتا از اون پکیج استفاده می کنن3-اون پکیج هارو ک ویرایش میدم شامل چ چیزهایی هست4-مثلا ی رسیلر ده گیگ رو می خوام ویرایش بدم مقادیر چی بزارم چی بهترع...بنابر چ اساسی بزارم
Kian
March 19th, 2016, 15:48
مشخصات زیر رو در پکیج VE_DEFAULT تنظیم کن و اگه هر سایتی مشکل ارور 500 داشت و مصرفش زیاد بود ، مقدار رم و یا سی پی یو رو زیاد کن مخصوصا برای سایت های وردپرسی و یا انجمن ها، رم رو بزار 512 مگ یا بیشتر، سی پی هم 45 یا 65 درصد و یا بیشتر.
حداقل رم Physical memory (pMEM) : 256 مگابایت
حداقل سی پی یو: 35 درصد
حداقل کانکشن ها: 30
حداقل پروسس: 30
حداقل I/O : 512 کیلوبایت
اگه هارد دیسک سرور اس اس دی نیست،
Virtual Memory (vMEM) رو صفر تنظیم کن
نکته: اگر سی پی و رم سرور بالا هست و سرور قدرتمند محسوب میشه ريا، می تونید مقادیر فوق رو بیشتر هم تنظیم کنید.
Mata007
March 19th, 2016, 18:24
اولا سلام بعد تشکر بابت همکاری
میگم اگه من پکیج کل رو اینطور تنظیم کردم دیدم ی سایت ارور 500داد نشان دهنده چیست
بعد اگه نشاندهنده مصرفش بیش از حدی هس ک در پکیج مشخص کردم خب اگه زیاد کنم چه فاید ما می خوایم با این پلاگین منابع کنترل کنیم خب اگه بعدش زیاد کنیم فرقش چیه میش توضیح بدید
2-این کنترل منابع برا رسیلر و دامین مگه ب کار نمی ره اگه پکیج کلی رو ک گفتید اونطور تنظیم کنم دیگه شاید برا رسیلر حوب باشه چون حجمش بیشتره اما برا هاست ک عموما حجمشون کمه ک بد میشع
ممنون میشم هردو رو جواب بدید
Kian
March 19th, 2016, 19:53
خب مشخصه دیگه، هر کسی (سایت) بیشتر مصرف کرد باید هزینشو بده، نداد هم دیگه خودتون میدونید که چطوری باهاش کنار بیایید.
نصب کلاد لینوکس دو علت داره:
1- کنترل استفاده از منابع سرور، تا هر سایتی بیخودی و بدون هزینه اضافی منابع سرور مصرف نکنه و باعث داون شدن سرور نشه و اگه خواست منابع زیاد استفاده کنه، براحتی مشخص میشه و باید هزینشو بده ،
2- کنترل امنیت سرور که تا حد زیاد امنیت برای سرور ایجاد میکنه چون جلوی ارتباط سیملینک رو از سایت ها میگیره.
Mata007
March 19th, 2016, 21:12
سلام
پس یعنی اگه ی سایت بیش از حدی ک داخل پکیج مشخص کردم مصرف کنه ارور می گیره؟
2.بعد اگه ارور دادبیدحتمامنابعشو بیشتر کنم تا ارور برطرف شه
امکان استفاده از کلود لینوکس ب صورت نال هس؟
ممنون میشم جواب هر سه سوال بدید
Kian
March 19th, 2016, 23:45
بله اگر زیاد مصرف کنه ارور میده
اگه منابعش رو زیاد کنید درست میشه البته اگه ارورش به چیزای دیگه (تنظیمات سرور و یا کدهای اسکریپت و ...) مربوط نباشه
مورد سوم رو نمیدونم شاید باشه.
Mata007
March 20th, 2016, 02:43
سلام تشکر از کجا بفهمم ک یک یوزر بیش از حد مصرف کرده علاوه براینکه ارور 500میدهابت همکاری
ا
- - - Updated - - -
سلام داداش تشکر بابت همکاریتون
عید پیشاپیش مبارک باد بر شما و همه
من از کجا بفهمم مثلا این سایت بیش از حد مصرف کرده علاوه براینکه سایت ارور میده
از کجای پنل و چطوری
2-لاگ چیست کجای پلاگین lveاست چطور باید فهمید این لتگ بیش از حد هست یا ن
mhiizadi
March 20th, 2016, 21:40
در قسمت statistics میتونید مصرف منابع رو مشاهده فرمایید .
Mata007
March 21st, 2016, 15:40
سلام
ممنون میشم جواب دو سوال بدید
2-میشه ی عکس از statistics بفرستی ...بعد اگه منابع زیاد باشه چطور نشون می ده
- - - Updated - - -
داداش میشه کمک کنید ک من چطور مصرف سایت موردنظر ببینم و از کجا بفهمم زیاد مصرف کرده یا ن
- - - Updated - - -
کیان و بقیه دوستان لطفا کمک نمایید
Kian
March 22nd, 2016, 10:41
به آدرس زیر برید، و روبری نام دامنه و اکانت مورد نظر روی لینک History کلیک کنید، اونجا هم بصورت جدول متنی و هم بصورت نمودار گرافیگی می تونید میزان مصرف هر اکانت رو جداگانه ببینید
CloudLinux LVE Manager/Settings
Mata007
March 22nd, 2016, 10:45
بعد وقتی ب ادرس بالا رفتم اگه مصرفش بالا باشه مثلا با رنگ قرمز نشون می ده چجوریه
2-داداش از چ مسیری برا دامنه موردنظز پکیج تعریف کنم ..فقط ی دامنه اینطور باشه و فعالش کنم
3
-از چ مسیری هم ی پکیج بسازم برا کل دامنه ها و فعالش کنم ب جز اون دامنه
IrIsT
March 22nd, 2016, 11:00
بعد وقتی ب ادرس بالا رفتم اگه مصرفش بالا باشه مثلا با رنگ قرمز نشون می ده چجوریه
2-داداش از چ مسیری برا دامنه موردنظز پکیج تعریف کنم ..فقط ی دامنه اینطور باشه و فعالش کنم
3
-از چ مسیری هم ی پکیج بسازم برا کل دامنه ها و فعالش کنم ب جز اون دامنه
سلام و درود.صبح بخیر.
بعله.وقتی زیاد مصرف میشه نشون میده دیگه.دیگه یک چارت داره که روی آبی و قرمز هستش.دقیقا مثل کنسول.
سوال 2 - داداش گلم برو داخل پلاگین مربوطه.بعد نوشته پکیج.بعدش اونجا میتونی تغییر بدی یا ندی.کاری نداره.هم داخل همون قسمت از پلاگین بری.دقیقا نوشته پکیج و هیستوری و ریست پگیج و ادیت پکیج.
3 - دیفالت پکیج به صورت یک سان برای همه پکیج تعریف میکنه وقتی نصب میکنی.به صورت دیفالت انجام میشه همون اول.بعدش میخوای دیفالت پکیج رو تغییر بده واسه همه تغییر میکنه.
اما برای اون یکی دیگه باید پکیج بسازی.
مصطفی جان خیلی نحوه صحبت کردنت مصل امیرخان هستش.
Mata007
March 22nd, 2016, 11:16
امیر کیه...داداش من همونم تو تلگرام بات حرفیدم
داداش مسیر اینکه دیفالت پکیج براهمه بسازم کجاست؟
2-مسیر اینکه برا ی سایت پکیج مخصوص بسازم کجاست
3-مصرف زیاد باشه کلی بارنگ قرمز نشون میده درس؟
- - - Updated - - -
امیر کیه...داداش من همونم تو تلگرام بات حرفیدم
داداش مسیر اینکه دیفالت پکیج براهمه بسازم کجاست؟
2-مسیر اینکه برا ی سایت پکیج مخصوص بسازم کجاست
3-مصرف زیاد باشه کلی بارنگ قرمز نشون میده درس؟
- - - Updated - - -
ایدی تلگرامتم بدع
- - - Updated - - -
ایدی تلگرامتم بدع
IrIsT
March 22nd, 2016, 12:28
سلام و درود.
شناختمت.سوالات دقیقا مثل همون دوست خودمه تو تلگرام.
وقتی که نصب میکنی یک دیفالت داره که داخل پکیج ها بری دیفالت داره.روش کلیک کنی میتونی ادیت کنی.خودش تعریف میکنه.اما تو توی تنظیمات از کنترل پنل بری اونجا میتونی ویرایش کنی.کار سختی نیست.فقط یک بار برو تو کنترل پنل و از نزدیک ببین.یک هیستوری داره یک پکیج داره یک سیتینگ داره.و یکی هم بصورت پیشفرض یوزرهاتو نشون میده.دیگه جواب کل سوالاتتو میگیری.
فقط یک بار از نزدیک ببینی کافیه.دیگه کانفیگ خاص و سختی نداره.فقط یک بار از نزدیک ببینی و روش کلیک کنی میفهمی.
Mata007
March 22nd, 2016, 12:32
ببخشید من گیج شدم
من الان در lvmمیشه بگی از کجا پکیج دیفالت ویرایش کنم از کجا پکیج ها رو تک تک ...یکم گیج شد
- - - Updated - - -
ببخشید من گیج شدم
من الان در lvmمیشه بگی از کجا پکیج دیفالت ویرایش کنم از کجا پکیج ها رو تک تک ...یکم گیج شد
IrIsT
March 22nd, 2016, 12:44
سلام و درود.
الان سرور دستتون هست؟شما برید داخل قسمت مربوطه.اونجا نوشته default که میتونی تنظیمات بدی.بعدش یک قسمت داره که میتونی پکیج درست کنی.
تو یکم انگلیسیتو قوی کن و اینکه جلو به جلو پیش نرو.این باعث میشه که گیج بشی.بیست تا سوال میپرسی.بعدش سر یک سوال گیج میشی.وقتی تازه اول کارته یکدونه یکدونه برو جلو تا کامل یاد بگیری اگه میخوای یاد بگیری.وگرنه اینطوری گیج میشی.
Mata007
March 22nd, 2016, 13:39
داخل قسمت pakage شدم و دامین هامو دیدم بغل یک دامین دیدم نوشته ادیت پکیج و پیکج
این ادیت پکیجشو فهمیدم ک ماله تغییر منابعه...دیع اون پکیج ماله چیه
کلا اگه منابع رو جدادا کنترل کنیم بهتره درس.؟
IrIsT
March 22nd, 2016, 15:49
داخل قسمت pakage شدم و دامین هامو دیدم بغل یک دامین دیدم نوشته ادیت پکیج و پیکج
این ادیت پکیجشو فهمیدم ک ماله تغییر منابعه...دیع اون پکیج ماله چیه
کلا اگه منابع رو جدادا کنترل کنیم بهتره درس.؟
بهتون گفتم که شما وارد شی میفهمی چی میشه.خیلی ساده هستش.
دیگه بستگی داره چه سایت هایی رو پشتیبانی میکنی.اصولا اونایی که کم فشار میارن رو کمتر میدن و بیشتر منابع رو میذارن واسه سایت های پربازدید و سایت هایی که فشار زیاد میارن.
Mata007
March 22nd, 2016, 16:16
داداش من فقط همینو بگم تمام
من اگه بخوام سایت ها رو براشون پکیج متفاوت بسازم رو همون ادیت پکیج پس بزنم؟
داداش در مورد رایگان استفاده کردن از کلود لینوکس هم توضیح بدید چطوری وایا خوبه ؟
- - - Updated - - -
داداش من فقط همینو بگم تمام
من اگه بخوام سایت ها رو براشون پکیج متفاوت بسازم رو همون ادیت پکیج پس بزنم؟
داداش در مورد رایگان استفاده کردن از کلود لینوکس هم توضیح بدید چطوری وایا خوبه ؟