یک عدد تلویزیون LG 47ly340 داریم منتها وقتی خاموش روشن که میکنیم همه کانال ها پاک میشه و ریست میشه
ریست فکتوری هم کردیم ولی باز نشد
اول دیرتر پاک میشد ولی الان بعد هر بار خاموش روشن پاک میشه
راهنمایی کنید لطفا
mha1368
March 19th, 2016, 10:34
نمایندگی+خدمات پس از فروش
WAREZZ
March 19th, 2016, 11:26
نمایندگی+خدمات پس از فروش
اونا هم نمیدونن
iHSG
March 19th, 2016, 11:58
سلام
شاید فریمور رو آپدیت کنی درست بشه.
ببین تو سایت LG فریمور جدیدی برای این تلویزیون هست یا نه.
آپدیتش هم معمولاً اینطوریه که تو کامپیوتر فریمور رو از سایت سازنده دانلود میکنیم بعد میریزم تو فلش USB و میزنیم به تلویزیون بعد میریم تو منو ها به بخش آپدیت و اون جا آپدیت رو انجام میدیم.
اگر باز نشد من احتمال میدم ممکنه از تداخل تلویزیون با سایر دستگاه های وصل شده بهش باشه.مثل ماهواره، DVD Player و... که شاید اتصالی چیزی داره که تلویزیون هم مشکل دار میکنه.
نگید نمیشه که میشه تو خونه ما مهتابی اتصالی داشت هر وقت مهتابی روشن میشد Desktop کامپیوترم 1 دقیقه هنگ میکرد و دوباره درست میشد.
WAREZZ
March 19th, 2016, 12:03
سلام
شاید فریمور رو آپدیت کنی درست بشه.
ببین تو سایت LG فریمور جدیدی برای این تلویزیون هست یا نه.
آپدیتش هم معمولاً اینطوریه که تو کامپیوتر فریمور رو از سایت سازنده دانلود میکنیم بعد میریزم تو فلش USB و میزنیم به تلویزیون بعد میریم تو منو ها به بخش آپدیت و اون جا آپدیت رو انجام میدیم.
اگر باز نشد من احتمال میدم ممکنه از تداخل تلویزیون با سایر دستگاه های وصل شده بهش باشه.مثل ماهواره، DVD Player و... که شاید اتصالی چیزی داره که تلویزیون هم مشکل دار میکنه.
نگید نمیشه که میشه تو خونه ما مهتابی اتصالی داشت هر وقت مهتابی روشن میشد Desktop کامپیوترم 1 دقیقه هنگ میکرد و دوباره درست میشد.
تو سایتش گشتم چیزی نبود
م ا ه واره بهش وصل هست توسط یک سویچر چهار تایی
نمیدونم مستقیم وصلش کنم تست کنم شاید از اونه