توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل یک مشکلی امنیتی وب سایت
fariborz007
March 18th, 2016, 11:13
با سلام خدمت کاربران عزیز ،
طی دو ماه اخیر یک مشکلی برای ما ایجاد شده زمانی که صفحه اصلی سایت و ادامه مطالب باز میشه یک سری ارجاعات ایجاد میشه و تمامی بازدید ها و ورودی های مارو به جاهای دیگه ارسال میکنه
توی تصویر اگه دقت بکنید تمامی ارجاعات به ( circle.sezarco.ir... ) دارن فرستاده میشن و در اصل دارن بازدید مارو کاملا" می***ن
طی جست و جویی که توی قالب انجام دادیم و هر چیز مشکوکی رو تونستیم پاک کردیم اما متاسفانه دوباره این ارجاعات فعال هستن ! حتی بعد از مدتی که کدهای مربوط رو پاک کردیم همچنان دوباره برمیگیردن و فعال هستن
ما زمان و وقتمون رو صرف زحمت کشیدن برای سایت میکنیم ولی این سیستم اینا قشنگ دارن بازدید و ورودی های مارو کاملا" می***ن ، از تمامی عزیزان که تجربه دارن خواهش میکنم مارو راهنمایی بکنند برای حل این مشکل ، واقعا" مارو کلافه کرده هر کاری که انجام دادیم حل نشده متاسفانه
آدرس سایت : www.irani-dl.ir
پیشاپیش فرا رسیدن عید رو به همه شما تبریک میگم
با تشکر
30484
mhp1380
March 18th, 2016, 11:27
سلام
احتمالا کد رو به صورت اینکد شده داخل قالبتون قرار دادند که به سادگی معلوم نشه !
روی سرعت لودتون هم تاثیر خاصی نداشت ...
پیشنهاد میکنم به یک کد نویس بدید بررسی کنند تا کد های قالبتون رو بگردند!
موفق باشید
IrIsT
March 18th, 2016, 11:27
سلام.عید شما هم مبارک.صبح هم بخیر.
بله.داره لود میکنه این سایت رو.
فایل های js و css رو کامل چک کنید.
قالب رو عوض کنید ببینید بازم همینطوری هستش؟قالب رو از کجا گرفتین؟داخل کدهاتون داره فراخوانی میکنه.
از webshomar شما کدی گذاشتین؟چون یک تیکه کدتون از همین webshomar استفاده میکنه:
http://sezarco.ir/?SezarCircle
داخل کدهاتون و css و js کلا داره لود میکنه.
قالب رو کامل عوض کنید ببینید بازم همینطوری هستش و اینکه webshomar هم ببینید کد گذاشتین ازش؟
اینم یکی دیگش :
سلام و درود.
تک تک کدهارو دارم چک میکنم.
تنها این کد نیست.چون بازم داره لود میکنه ولی بهتر شد.
کد کرده و دارم تک تک رو چک میکنم.بجز این یکی دوتا دیگم هست که کد شده هستش.اما اینو برداره بهتر میشه.ولی بازم لود میشه که میگم مشکل از قالبه و داخل قالب کد وجود داره که داره رتبه به اون میده و اونو لود میکنه.
برنامه هام نیست که از کد در بیارم.اما اینطوری که میبینم,کد شده زیاد داره و خیلی راحت داره لود میشه و بدجور رتبه میرسونه بهش.
مشکل از قالب هستش.
fariborz007
March 18th, 2016, 12:26
با تشکر از شما بزرگوران گرامی ، کد های js رو طبق گفته عزیزمون جایگزین کردیم چند قطعه کدشون اونجا موجود بود که کسی اصلا" فکرش رو نمیکرد
قالب رو تمامی فایل هاشو چک کردیم چیزی موجود نبود بازم میگیردیم ایشالله دیگه چیزی نیست
از همه شما عزیزان متشکریم بابت راهنمایی و کمکتون ایشالله یک روزی جبران کنیم
IrIsT
March 18th, 2016, 12:44
دیگه قالب همینه.باید حواست به همه چی باشه.
خیلی راحت به همین صورت.خیلیا مورد حمله قرار میگیرن یا اینکه رتبه خوبی به سایتی میدن یا ......
دیگه قالب های جدید و اینکه تغییراتی که میدن,آدم نمیتونه اعتماد کنه.خیلی از رتبه شما هم سر همین میرفته و لود هم یکم تاثیر داشت.چون سرور طرف مقابل از کلودفلیر استفاده میکرده,واسه همین فکر میکردین که لود طبیعیه.اما سرعت رو طوری تنظیم میکنن که تداخلی نداشته باشه.دیگه مگه چقدر آماتور باشه که بیاد سرعت رو بگیره و روی لود تاثیر بذاره.
همیشه قالب رو که عوض میکنید کد هارو چک کنید.js , css بهترین جا برای لود هستش.
حتما که نباید php باشه.
nimafire
March 18th, 2016, 14:09
سلام
اطلاعات سرور را برای بنده ارسال فرمایید تا بررسی کنم
ipsat
March 18th, 2016, 14:25
سلام
اطلاعات سرور را برای بنده ارسال فرمایید تا بررسی کنم
مشکل از کد جی کوئری بود که با جایگزین کردن یک فایل سالم مشکلشون حل شده و خبری از لود سایت مورد نظر نیست.
IrIsT
March 18th, 2016, 16:19
خدارو شکر که حل شد.
حتما قالبی که استفاده میکنید رو چک کنید تا به مشکل نخورید.
موفق باشید.
fariborz007
March 29th, 2016, 20:38
متاسفانه امروز دوباره اون کد ها فراخوانی شدن مثل اینکه ، لطف میکنید ی نگا بکنید از کجا داره فراخوانی میشه
با تشکر
- - - Updated - - -
طی دو ماه اخیر یک مشکلی برای ما ایجاد شده زمانی که صفحه اصلی سایت و ادامه مطالب باز میشه یک سری ارجاعات ایجاد میشه و تمامی بازدید ها و ورودی های مارو به جاهای دیگه ارسال میکنه
توی تصویر اگه دقت بکنید تمامی ارجاعات به ( circle.sezarco.ir... ) دارن فرستاده میشن و در اصل دارن بازدید مارو کاملا" می***ن
طی جست و جویی که توی قالب انجام دادیم و هر چیز مشکوکی رو تونستیم پاک کردیم اما متاسفانه دوباره این ارجاعات فعال هستن ! حتی بعد از مدتی که کدهای مربوط رو پاک کردیم همچنان دوباره برمیگیردن و فعال هستن
ما زمان و وقتمون رو صرف زحمت کشیدن برای سایت میکنیم ولی این سیستم اینا قشنگ دارن بازدید و ورودی های مارو کاملا" می***ن ، از تمامی عزیزان که تجربه دارن خواهش میکنم مارو راهنمایی بکنند برای حل این مشکل ، واقعا" مارو کلافه کرده هر کاری که انجام دادیم حل نشده متاسفانه
آدرس سایت : www.irani-dl.ir (http://www.irani-dl.ir)
پیشاپیش فرا رسیدن عید رو به همه شما تبریک میگم
با تشکر
30484
این مشکل دوباره ایجاد شده
IRGIG
March 29th, 2016, 20:40
در این مورد باید با یک کارشناس امنیت مشورت کنید تا راه های نفوذ به وبسایت شما شناسایی و ایراد برطرف شود
fariborz007
March 29th, 2016, 21:42
در این مورد باید با یک کارشناس امنیت مشورت کنید تا راه های نفوذ به وبسایت شما شناسایی و ایراد برطرف شود
با سلام خدمت شما ، با تشکر از مشارکتتون
یک قطعه کد باعث این ارجاعات میشه ،ممنون میشم عزیزان یک نگاه بندازن این ارجاعاتی که به circle.sezerco.. میشه ، کجا قرار داره ؟
با تشکر
ipsat
March 29th, 2016, 22:11
تست شد از لود سایت مورد نظرتون خبری نبود.
فقط این کد از سایتتون بردارید. یا بررسی کنید ببنید چنین فایلی nicescroll.min.js در سایتتون هست یا نه؟
فقط این کد از سایتتون بردارید. یا بررسی کنید ببنید چنین فایلی nicescroll.min.js در سایتتون هست یا نه؟
http://www.irani-dl.ir/wp-content/themes/Parsban_theme2016/js/nicescroll.min.js
با تشکر از شما ، همچین فایلی وجود نداشت
توی سیستم و از توی سرور مجازی چک کردیم کد دوباره موجود بود متاسفانه
30580
30579
- - - Updated - - -
http://www.irani-dl.ir/wp-content/themes/Parsban_theme2016/js/nicescroll.min.js
این فایلی که گفتید توی یکی از زیرمجوعه های افزونه پرمیوم wp-rocket با دوتا فایل index.html موجود بود ، پاکشون بکنم هر دو رو ؟
ipsat
March 30th, 2016, 00:00
کافی است لینک رو مروگر اجرا کنید و باید فایل جاوا لود شود و مشخصه فایل مربوطه در اصل تو هاستتون موجود نیست ( خطا 404 ).
کد زیر در قالب پیدا کرده حذفشون کنید یا فایل جاوای مربوطه در هاستتون آپلود کنید.