ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین بانک جهت پرداخت الکترونیک

mdf092
October 23rd, 2010, 10:22
سلام بر همه
(نمیدونم جای درستی تاپیک رو دارم میزنم یا نه)
دوستانی که از سیستمهای پرداخت انلاین بانکهای مختلف دارن استفاده میکنن
لطفا اگر امکان داره میزایا و معایب بانکها رو عنوان کنن تا در راهنمایی برای کاربران در انتخاب یانک مورد نظر و افتتاح حساب و عقد قرارداد باشه
جهت ارزیابی به نظرم میشه از قالب زیر استفاده کنید

سهولت افتتاح حساب:
سهولت عقد قرارداد (کاغذبازی- زمانی و ...):
وجود ابزارهای مناسب جهت استفاده:
امنیت مناسب:
سهولت استفاده از رابط برنامنه نویسی (api):
مستندات کافی جهت ایجاد یک رابط پرداخت:
موارد دیگر:

در ضمن من چندتا بانک رو انتخاب کردم و اگر لطف کیند توی نظرسنجی شرکت کنید ممنون میشم

Warez-Host.IR
October 23rd, 2010, 10:25
1 - پارسیان
2 - سامان
3 - ملت

mdf092
October 23rd, 2010, 10:28
1 - پارسیان
2 - سامان
3 - ملت

اگر امکان هم داره در نظر سنجی شرکت کن و حال داشتی یه توضیحات مختصری بده
ممنون

1Mizban
October 23rd, 2010, 11:04
بانک ملت فعلا بهتره :
افتتاح حساب که هر 2 بانک ملت و سامان مثل هم هستو زمان نمیبره،
برای عقد قرارداد بانک ملت فقط تهران شعبه داره (به پرداخت) بانک سامان (تجارت الکترونیک) همه استان ها
بانک ملت یه هفته ای همه چیز رو تحویل داد بانک سامان 15 روزی شد
بانک ملت تست واقعی انجام میده و کارت تست صادر میشه و خودشون پرداخت انجام میدند و ... بانک سامان هیچ کدوم این کارا رو انجام نداد
در مورد برنامه نویسی فکر کنم برنامه نویسها با بانک سامان راحت تر باشند
هر 2 بانک مستندات کافی ارائه میدند
بانک ملت کارمزد نمیگیره و تسویه فوری هست ولی سامان 2% کارمزد و روز بعد کاری
بانک ملت پشتیبانی با ایمل هم انجام میده ولی سامان تا حالا به ما جوابی نداده :d
تو مرحله پرداخت بانک سامان تون کد امنیتی خیلی اذیت میکنه و تقریبا 50% پرداخت ها چند بار انجام میشه ولی ملت و پارسیان کد های راحت تری دارند.

Warez-Host.IR
October 23rd, 2010, 11:11
چشم در نظر سنجی هم شرکت کردیم

پارسیان و سامان که بنده مراجعه کردم برای پرداخت آنلاین اولش کلی سنگ انداختن جلو پامون
اساسنامه شرکت را بیار و ...
ولی در کل از هر دوتاشون راضی هستم ، بدون دریافت هزینه و ... کارمون را راه انداختن و تنها یک سری مدارک می خواستن که باید آماده می کردیم .
ولی از صفحه پرداخت بانک پارسیان بیشتر رضایت دارم ، قیمت وارد کردن اطلاعات خوش دست تر هست
ولی مشکلی که داره در کنار این خوبی (( البته از دید من خوبی )) بعضی مواقع در زمان پرداخت با سوئیچ بانک ارتباط برقرار نمی کنه که این مورد را در بانک سامان تا به حال مشاهده نکردم
بانک ملت هم که به تازگی قرار هست باهاشون کار کنیم و اگر قسمت بشه به لیست اضافه شود
طبق اون چیزی که من شنیدم ، میگن مانند بانکهای دیگه نیست
یعنی 24 ساعت متداول را نیاز نداره که شما منتظر باشید برای برداشت وجه از حساب و بدون وقفه قابل برداشت هست
مسائل امنیتی را هم که همه رعایت میکنن ، حالا یکی بیشتز و دیگری کمتر
هرچی باشه از پرداخت زرین پال که بهتر هست :d
مسئله کارمزد و مسائل فنی هم که هیچی دیگه ، اون را توضیح دادند :105:

IranianServer
October 23rd, 2010, 11:13
سلام.
به نظر من که پاسارگاد :
چون خیلی راحت با افراد حقیقی قرارداد می ببنده ! مستندات خیلی خوبی ارائه می کنه !
کارمزد نداره - اما تسویه حسابش آنی نیست.
پشتیبانیش حرف نداره - 2~3 روزه هم تحویل دادند.

بانک ملت هم حرف نداره ! اما از 2 ماه دیگه با افراد حقیقی قرارداد می بنده !

mdf092
October 23rd, 2010, 12:03
بانک ملت کارمزد نمیگیره و تسویه فوری هست ولی سامان 2% کارمزد و روز بعد کاری

البته من چند روز پیش که بانک سامان بودم زده بودن که دیگه کارمزد نمیگیرن
حالا نمیدونم که مال پرداخت آنلاین بود یا دستگاه POS

البته در مورد امنیت بانک سامان هم بگم که تیم خود ما اونجا ناظر امنیت هستن و خوشحالم میبینم که میگید راضی هستید:d

1Mizban
October 23rd, 2010, 12:17
البته من چند روز پیش که بانک سامان بودم زده بودن که دیگه کارمزد نمیگیرن
حالا نمیدونم که مال پرداخت آنلاین بود یا دستگاه POS

البته در مورد امنیت بانک سامان هم بگم که تیم خود ما اونجا ناظر امنیت هستن و خوشحالم میبینم که میگید راضی هستید:d

Pos که چند ماهی هست که صفر کرده و انلاین رو هنوز میگیره
امنیت زیادی هم خوب نیست :d

mdf092
October 23rd, 2010, 12:25
به قول انیشتن همه چیز نسبی است

این رو هم ن توی یکی از انجمنها خوندم

درگاه های پرداختی که در کشور عزیزمان ایران وجود دارد بسیار عالی هستند.
در تمام این درگاه ها در گاه های زیر دارای امنیت بهتری هستند:

1- بانک سامان
2- بانک ملت
3- بانک ملی
4- پاسارگاد
5- اقتصاد نوین

با توجه به تجربه بانک پارسیان دارای مسائل امنیتی شدیدی است که حتی تراکنش را نا موفق انجام میده , اما از حساب کم میکنه , بعد دوباره بر میگردونه و حتی گاهاً درست انجام میده هم باز میگرداند. این باعث شده که شرکتهایی که از درگاه بانک پارسیان استفاده میکنند اعلام کنند تا سه روز کاری صبر خواهند کرد و سپس فیش شخص را تأیید میکنند در صورتی که بانک های دیگر نیازی به این کار نیست.
بانک پارسیان سیستم بانک سامان رو خریداری کرد با این حال بازم نتونست خدماتش رو بهتر کنه. من خودم حساب رو بستم اما هنوز برای من ایمیل میاد که آخرین موجودی رو برام میفرسته و اس ام اسم میاد برام. این یک ضعف بزرگ برای یک بانک است به نظر من.

اما ایرادات :

بانک ملت یک ایراد داره اونم اینکه باید دو تا آی پی رو به فایروال سرورتون با پورت 8080 و 8181 بدید که گیر بهش نده و بزار پرداخت آنلاین انجام بشه. این تنها بدی درگاه بانک ملت است. اما از نظر پشتیبانی و اینکه بخواهند پی گیر کار باشم هرچی بگم خوبه کم گفتم. (لااقل من که بدی ندیدم.)

بانک ملی , متأسفانه چند بار خواستم اقدام کنم گفتند به هرکسی نمی دهند بیشتر مثل اینکه به شرکت های معتبر و موسسات دولتی قرار داد می بندند.

Sajad
October 23rd, 2010, 12:54
تقریبا ده تاپیک دقیقا با همین محتوا داریم. اگه یکم وقت بذارید اونا رو بخونید به همه جوابها میرسید.

S4n470n
October 23rd, 2010, 12:58
پاسارگاد امکانات فراوونی داره و راحته
به نظر من بهترینش پاسارگاده