توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی ایران
uisoftware
March 17th, 2016, 04:12
با سلام
سرور مجازی ایران با این مشخصات لازم دارم:
رم: ۴ گیگ
پردازنده: حداقل ۲ گیگ اختصاصی
هارد: SSD در حد ۲۰ گیگ (ولی Raid 10)
پهنای باند: بسته به شرایط میشه بالا پایینش کرد، حداقل ۱۰۰ گیگ
سیستم عامل: centos
قیمت: زیر ۱۰۰
مورد مصرف هم هاستینگ میباشد.
لطفا فقط دوستانی که آفر دارند پاسخ بدن.
با تشکر
Woshka
March 17th, 2016, 05:08
با سلام
4 گیگ رم اختصاصی 89 هزار تومان
سرور مجازی ایران
(http://www.maroonhost.com/vps-hosting-ir.html)دیتاسنتر= پارس آنلاین آپادانا
uisoftware
March 17th, 2016, 05:11
با سلام
4 گیگ رم اختصاصی 89 هزار تومان
http://www.maroonhost.com/vps-hosting.html
هارد raid 10 هست؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
Woshka
March 17th, 2016, 05:19
هارد raid 10 هست؟
sent from my iphone using tapatalk
80 گیگ ssd هست که رید نیست مستقیم به مادربورد متصب هست
درصورت تمایل 80 گیگ هم می توانیم برای بکاپ بدهیم که هارد های ما رید 0 هستند که هزینه مجزا دارد
uisoftware
March 17th, 2016, 05:20
ریسک هارد بدون رید برای کار ما زیاده (هاست)
Woshka
March 17th, 2016, 05:28
درکتون می کنم ولی پاسخ صادقانه ارائه شد
هر کسی اعلام کند که رید 10 دارد به هیچ وجه نمی تواند اثبات کند که واقعا رید 10 هست یا خیر
بهترین راه بکاپ در یک هارد دیگر هست
درصورتی که بخواهید سرور اختصاصی می توانیم با رید بهتون نیز ارائه بدهیم
arc1o0
March 17th, 2016, 11:03
رید 10 برای وی پی اس فروشان توجیه اقتصادی نداره، وقتی شما رم 4 رو تمایل دارید با 100 هزار تومان تهیه کنید، سرور فروش هم یا مجبوره به شما دروغ بگه، یا انقدر آورسل کنه که سرور براش سود داشته باشه!
رم 4 گیگ و 30 گیگ هارد با رید 10 + 200 گیگ ترافیک رو ماهانه 180 هزار تومان می تونیم تقدیم کنیم.
رم 4 بدون رید + 4هسته پردازنده 3.4 گیگاهرتز رو 95 هزار تومان می تونیم تقدیم کنیم.
uisoftware
March 17th, 2016, 11:10
رید 10 برای وی پی اس فروشان توجیه اقتصادی نداره، وقتی شما رم 4 رو تمایل دارید با 100 هزار تومان تهیه کنید، سرور فروش هم یا مجبوره به شما دروغ بگه، یا انقدر آورسل کنه که سرور براش سود داشته باشه!
رم 4 گیگ و 30 گیگ هارد با رید 10 + 200 گیگ ترافیک رو ماهانه 180 هزار تومان می تونیم تقدیم کنیم.
رم 4 بدون رید + 4هسته پردازنده 3.4 گیگاهرتز رو 95 هزار تومان می تونیم تقدیم کنیم.
تفاوت raid 10 نصف فضا هست دیگه. یعنی فروشنده به جای اینکه ۲۰۰ گیگ فضا بده اگه ۱۰۰ گیگ بده میزان مصرف منابعش یکسان میشه. (البته باید از ۴ عدد هارد هم استفاده کنه).
من تفاوت دو برابر قیمتی که دادین رو متوجه نمیشم.
almanwebhost
March 17th, 2016, 12:03
با سلام
+ قابل ارایه فضای بکاپ
+ به همراه نصب و کانفیگ رایگان
www.almanwebhost.net/crm/contact.php
farssub
March 17th, 2016, 12:10
سلام و درود خدمت شما دوست عزیز و گرامی
از اسیا تک قابل ارائه میباشد ترافیک جهت میزبانی وب کاملا نامحدود
Ram : 4GB
Cpu : 2core ekhtesasi
Hard : 200 Gig Sata Ya 40 Gb ssd
سرعت،کیفیت ،آپتایم تضمینی
هزینه سرور 87 هزار تومان ماهانه
100 گیگ فضای بک اپ رایگان
رید به صرفه نیست
عضویت و درخواست (http://client.ovh-web.in/)
09394475084
info_farssub
سوالی بود در خدمتیم
RoobinaServer
March 17th, 2016, 12:31
تفاوت raid 10 نصف فضا هست دیگه. یعنی فروشنده به جای اینکه ۲۰۰ گیگ فضا بده اگه ۱۰۰ گیگ بده میزان مصرف منابعش یکسان میشه. (البته باید از ۴ عدد هارد هم استفاده کنه).
با سلام
تفاوت :
1.به جای 200 مشترک باید 80 مشترک روی سرور بگیرد.(کمتر از نصف)
2.کسی که بخواهد رید بکند از درایوهای با کیفیت استفاده میکند و طبیعتا هارد های فعلی که سرور های ارزان میدهند با هارد های با کیفیت خیلی تفاوت قیمتی دارند و نصف کردن آنها جهت رید باعث بالاتر رفتن هزینه vps میشود.
و....
باتشکر
- - - Updated - - -
با سلام
با تشکر
با سلام و احترام
سرویس های ذیل بدون رید هستند.
پکیج نرمال : رم 4 گیگ با 4 کور پردازنده و درایو 25 گیگ ساتا سری اینترپرایس(20 گیگ ssd آفر خدمتتون میتوان داد) به همراه 200 گیگ ترافیک ماهانه 150 هزار تومان میباشد. : http://www.roobinaserver.ir/vps-datacenteriran.php
اگر سایت های معمولی میزبانی میکنید : رم 4 گیگ به همراه 2 کور پردازنده و درایو 25 گیگ ساتا سری اینترپرایس(20 گیگ ssd آفر خدمتتون میتوان داد) به همراه 40 گیگ ترافیک ماهانه 70 هزار تومان میباشد. : http://www.roobinaserver.ir/vps-discount-low.php
تمامی پکیج ها دایرکت ادمین قانونی رایگان دارند.
باتشکر
OnlineServer
March 17th, 2016, 13:07
درود
از پارس آنلاین در خدمت هستیم
6 هسته پردازنده (6000Mhz)
4 گیگابایت حافظه رم
50 گیگابایت حافظه هارد اینترپرایز
ترافیک سند نامحدود/رسیو 50 گیگ
1 عدد ایپی ادرس
دیتاسنتر پارس آنلاین
پورت ارتباطی 1 گیگابیت
سرور مجازی ایران (http://www.tehranserver.ir/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/)
ایام به کام .
bepad
March 17th, 2016, 13:26
با سلام
با تشکر
با سلام
در صورتیکه هارد بدون رید مد نظر بود سرور های SSD ایران در پارس انلاین هاست نتورک را نیز میتونید بررسی بفرمائید:
http://hostnetwork.ir/irvpsp.htm
پکیج پیشنهادی : HN402
هارد 70 گیگابایت SSD
رم : 2 گیگابایت
ترافیک 600 گیگابایت
لایسنس رایگان دایرکت ادمین (کد لایسنس )
ماهانه : 92 هزار تومان
موفق باشید
novin-web
March 17th, 2016, 14:38
سلام
فروش ویژه سرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود
سی پی یو: 2Core x 1200 Mhz
رم: 4 گیگ
هارد: 20 گیگ
پورت: 1 GBps
ترافیک 1-10 : نامحدود و رایگان
ترافیک 1-1 : 200 گیگ
کلیه کانفیگ ها رایگان انجام میشه. (VIP لینک،نصب سی پنل، کلیه کانفیگ های و .... )
سی پنل رایگان
دایرکت ادمین رایگان
ماهانه: 110 تومان
مشاهده سایر پلن ها (http://www.novinhost.org/index.php/vps/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86.html)
فروش ویژه:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/134907/
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
دوستان من درخواست سرویس با Raid 10 کردم، متاسفانه آفرها هیچ کدوم چنین ویژگیای ندارند. من واقعا نمیدونم چطوری میشه روی یه سرور بدون Raid با خیال راحت هاست رو انتقال داد.
m_dg_farari
March 17th, 2016, 15:59
دوست گرامی ، من اسم نمیارم ولی با اطمینان میتونم بگم از 20 تای بالای وبهاستینگ اینفو که در ایران هاستینگ ارائه میکنن ، 18 تاشون در هاست های اشتراکی از رید 10 استفاده ای ندارن!
بهترین آپشن برای امن نگه داشتن اطلاعاتتون ، داشتن بک آپ در جای دیگر هست!
عمدتا کسانی که هاست اشتراکی ارائه میکنن ، کیفیت هارد های مطلوبی دارن. احتمال اینکه هارد مشکلی پیدا کنه در برابر اینکه نفوذی صورت بگیره به سرور/دیتا سنتر سرور رو ببنده/مابقی قطعات سرور مشکل پیدا کنن/جنگ بشه و.... میشه گفت 1 به 1000 هست! (شاید هم 1 به میلیون!؟!؟)
اگر هم دلیل درخواستتون برای سرویس رید 10 ، سرعت هست که خوب هارد اس اس دی فکر میکنم تمامی نیاز های پردازشی هر هاست اشتراکی معمولی رو برطرف کنه (پایه ای ترین نوعش هم!!)
به هر صورت ، بنده نه سرویس دهنده هستم نه سرویس گیرنده. امیدوارم بتونید سرویس مناسبتون رو پیدا کنید
uisoftware
March 17th, 2016, 17:17
دوست گرامی ، من اسم نمیارم ولی با اطمینان میتونم بگم از 20 تای بالای وبهاستینگ اینفو که در ایران هاستینگ ارائه میکنن ، 18 تاشون در هاست های اشتراکی از رید 10 استفاده ای ندارن!
بهترین آپشن برای امن نگه داشتن اطلاعاتتون ، داشتن بک آپ در جای دیگر هست!
عمدتا کسانی که هاست اشتراکی ارائه میکنن ، کیفیت هارد های مطلوبی دارن. احتمال اینکه هارد مشکلی پیدا کنه در برابر اینکه نفوذی صورت بگیره به سرور/دیتا سنتر سرور رو ببنده/مابقی قطعات سرور مشکل پیدا کنن/جنگ بشه و.... میشه گفت 1 به 1000 هست! (شاید هم 1 به میلیون!؟!؟)
اگر هم دلیل درخواستتون برای سرویس رید 10 ، سرعت هست که خوب هارد اس اس دی فکر میکنم تمامی نیاز های پردازشی هر هاست اشتراکی معمولی رو برطرف کنه (پایه ای ترین نوعش هم!!)
به هر صورت ، بنده نه سرویس دهنده هستم نه سرویس گیرنده. امیدوارم بتونید سرویس مناسبتون رو پیدا کنید
اینکه احتمالش یک به میلیون هست خیال خیلی خامی هست. ما از اطلاعاتمون هر روز بکآپ میگیریم. اما دلیلی نمیشه که جانب اطمینان رو رعایت نکنیم.
توی مدت ۷ سال گذشته حداقل ۵ بار هارد سرورهایی که ما گرفتیم دچار مشکل شدن.
هر هاردی یک روز خواهد سوخت و بیچاره اونهایی که تو اون لحظه بدون Raid دارن ازش استفاده میکنن.
ما قصد استفاده از سرویس برای یک ماه و دو ماه رو نداریم اگه سرویس تهیه کنیم انتظار داریم که بتونیم حداقل یکسال بدون دردسر ازش استفاده کنیم.
farssub
March 17th, 2016, 17:21
اینکه احتمالش یک به میلیون هست خیال خیلی خامی هست. ما از اطلاعاتمون هر روز بکآپ میگیریم. اما دلیلی نمیشه که جانب اطمینان رو رعایت نکنیم.
توی مدت ۷ سال گذشته حداقل ۵ بار هارد سرورهایی که ما گرفتیم دچار مشکل شدن.
هر هاردی یک روز خواهد سوخت و بیچاره اونهایی که تو اون لحظه بدون Raid دارن ازش استفاده میکنن.
ما قصد استفاده از سرویس برای یک ماه و دو ماه رو نداریم اگه سرویس تهیه کنیم انتظار داریم که بتونیم حداقل یکسال بدون دردسر ازش استفاده کنیم.
دوست عزیز و گرامی با توجه به درخواست و توقعات بییش از حدتون
سرور اختصاصی تهیه کنید
موفق باشید
yourhosting
March 17th, 2016, 17:32
امکان ارائه از زیرساخت و پارس انلاین وجود دارد.
همچنین لایسنس های نرم افزاری cpanel,litespeed,cxs , cloudlinux , ... به صورت رایگان در سرویس ارائه میشود.
درصورت تمایل به جزئیات بیشتر از طریق سایت در ارتباط باشید
موفق باشید
Woshka
March 18th, 2016, 04:34
باعث میشه فضای Bay هارد سرور پر بشه و فضای کمتری داشته باشه
سرعت در رید صفر دو برابر هست
arc1o0
March 18th, 2016, 12:40
1- برای رید کردن حداقل 1-4 میلیون باید هزینه کارت رید پرداخت کنیم
2- حد اقل 4 هارد 2-3 ترابایتی اینترپرایز باید بگیریم، هر هارد 1میلیون تومان! ( بعدا امکان ارتقا وجود ندارد)
3- باید کل سرور های مجازی رو با آپشن رید 10 ارائه بدیم، که حداقل توی این فروم همه دنبال جنس مفت و ارزون می گرددند! (نمیشه نصف سرور رو رید کنیم و نصفش رو نکنیم! )
4- امکان استفاده از هارد SSD برای سرور های هاستینگ که نیاز به دیتابیس سریع دارند گرفته میشه
5- سرور هایی که 4 bay هستند قیمت بیشتری نسبت به 2 bay ها دارند و اگر هم بخواهیم از سرور های 2 یونیت استفاده کنیم که داستان پیچیده تر می شود!
6- در نهایت و با تمام این بحث ها و نکات منفی که برای منه فروشنده دارد، باز من این هزینه ها رو متحمل میشم و رید 10 رو انجام می دم، اما دیگه شما نباید توقع داشتیه باشید با 10-20 درصد اختلاف قیمت این سرور رو تهیه کنید!
اینجا ایرانه دوست من، 99.9% دنبال جنس آشغال و مفت می گردند! همون مثال مفت باشه کوفت باشه!
این رو هم بدانیم که کیفیت و امنیت هزینه دارد و اگر دنبال کیفیت و امنیت هستیم باید هزینه اون رو هم قبول کنیم. نمی تونیم پول پراید رو بدیم اما توقع کیفیت و امنیت بنز رو داشته باشیم.
ارادتمند
uisoftware
March 18th, 2016, 12:47
1- برای رید کردن حداقل 1-4 میلیون باید هزینه کارت رید پرداخت کنیم
2- حد اقل 4 هارد 2-3 ترابایتی اینترپرایز باید بگیریم، هر هارد 1میلیون تومان! ( بعدا امکان ارتقا وجود ندارد)
3- باید کل سرور های مجازی رو با آپشن رید 10 ارائه بدیم، که حداقل توی این فروم همه دنبال جنس مفت و ارزون می گرددند! (نمیشه نصف سرور رو رید کنیم و نصفش رو نکنیم! )
4- امکان استفاده از هارد SSD برای سرور های هاستینگ که نیاز به دیتابیس سریع دارند گرفته میشه
5- سرور هایی که 4 bay هستند قیمت بیشتری نسبت به 2 bay ها دارند و اگر هم بخواهیم از سرور های 2 یونیت استفاده کنیم که داستان پیچیده تر می شود!
6- در نهایت و با تمام این بحث ها و نکات منفی که برای منه فروشنده دارد، باز من این هزینه ها رو متحمل میشم و رید 10 رو انجام می دم، اما دیگه شما نباید توقع داشتیه باشید با 10-20 درصد اختلاف قیمت این سرور رو تهیه کنید!
اینجا ایرانه دوست من، 99.9% دنبال جنس آشغال و مفت می گردند! همون مثال مفت باشه کوفت باشه!
این رو هم بدانیم که کیفیت و امنیت هزینه دارد و اگر دنبال کیفیت و امنیت هستیم باید هزینه اون رو هم قبول کنیم. نمی تونیم پول پراید رو بدیم اما توقع کیفیت و امنیت بنز رو داشته باشیم.
ارادتمند
حرفهاتون کاملا متین هست.
asrhosting
March 18th, 2016, 15:28
با سلام
با تشکر
سلام .
از زیر ساخت با هارد SSDPRo می تونیم بهتون سرویس بدیم :
سی پی یو : 4 هسته
رم : 4 گیگ
هارد : 60 گیگ SSDPro .
پهنای باند : نامحدود
کنترل پنل های رایگان سی پنل . پلسک . دایرکت ادمین و وبسایت پنل .
کانفینگ اولیه رایگان .
ماه اول 39900 تومان .
بقیه ماه ها : 99900 تومان .
* سرور ها تضمین منابع و کیفیت می گردندد .
خرید ک ارسال تیکت به http://billing.asrhosting.com
09136298914
mahmoodsoft
March 18th, 2016, 15:33
سلام .
از زیر ساخت با هارد SSDPRo می تونیم بهتون سرویس بدیم :
سی پی یو : 4 هسته
رم : 4 گیگ
هارد : 60 گیگ SSDPro .
پهنای باند : نامحدود
کنترل پنل های رایگان سی پنل . پلسک . دایرکت ادمین و وبسایت پنل .
کانفینگ اولیه رایگان .
ماه اول 39900 تومان .
بقیه ماه ها : 99900 تومان .
* سرور ها تضمین منابع و کیفیت می گردندد .
خرید ک ارسال تیکت به http://billing.asrhosting.com
09136298914
ایشون رید 10 میخواستن ایا هارد شما رید دارد ؟
asrhosting
March 18th, 2016, 15:43
ایشون رید 10 میخواستن ایا هارد شما رید دارد ؟
خیر . رید 0 هست !
SSDPro در کنار فضای بک آپ که به یوزر می دیم نیازی به رید پیدا نمی کنه مگر در موارد حساس مالی یا ...
uisoftware
March 18th, 2016, 16:05
خیر . رید 0 هست !
SSDPro در کنار فضای بک آپ که به یوزر می دیم نیازی به رید پیدا نمی کنه مگر در موارد حساس مالی یا ...
از شما که سرویسدهنده هستید چنین حرفی عجیبه! حتما مخترعین شیوه توزیع اطلاعات Raid 10 برای تفریح اون رو ساختن. در مواردی که مشکل برای هارد پیش میاد دو تا مورد هست که وقتی Raid 10 نداشته باشید شما رو اذیت میکنه:
۱. بک آپتون اگه قدیمی باشه که به فنا رفتید!
۲. اگه هم جدید باشه یکی دو روز باید سر و کله بزنید برای برگردوندن اطلاعات. تازه جدید بودنش به معنی در دسترس بودن اطلاعات لحظه وقوع فاجعه نیست.
Raid 10 خوبیش اینه که اگه یکی از هاردها هم خراب بشه، میشه تعویضش کرد و مجدد sync اش کرد. خیلی از کنترلرهای Raid هم هات پلاگ هستند و اشکالی در سرویسدهی هم (حین تعویض) ایجاد نمیشه.
Woshka
March 18th, 2016, 17:15
از شما که سرویسدهنده هستید چنین حرفی عجیبه! حتما مخترعین شیوه توزیع اطلاعات Raid 10 برای تفریح اون رو ساختن. در مواردی که مشکل برای هارد پیش میاد دو تا مورد هست که وقتی Raid 10 نداشته باشید شما رو اذیت میکنه:
۲. اگه هم جدید باشه یکی دو روز باید سر و کله بزنید برای برگردوندن اطلاعات. تازه جدید بودنش به معنی در دسترس بودن اطلاعات لحظه وقوع فاجعه نیست.
Raid 10 خوبیش اینه که اگه یکی از هاردها هم خراب بشه، میشه تعویضش کرد و مجدد sync اش کرد. خیلی از کنترلرهای Raid هم هات پلاگ هستند و اشکالی در سرویسدهی هم (حین تعویض) ایجاد نمیشه.
بهتون سرور اختصاصی
دو عدد SSD 256 850 pro رید 10 و یک عدد هارد 1 ترا بایت
سی پی یو 2 X E5645
48 گیگ رم
ماهیانه 550 هزار تومان ارائه دهیم و نگرانیتون از بین بره چون اگر واقعا نگران اطلاعاتتون باشید سرور مجازی استیبل نیست و حتی روی رید 10 در صورت سوختن یکی از هارد ها بازم احتمال دیتا لاس هست چون عین داده ها نیست و ماشین مجازی هست دوست من
پس اگر واقعا حساسیت کار شما زیاد هست خودتون را با سرور مجازی گول نزنید و سرور اختصاصی تهیه کنید
asrhosting
March 18th, 2016, 17:47
بله .
ولی بیشتر برای سایت های مالی کاربرد داره . اگر سایتتون تراکنش های حساس مالی داره باید خیلی بیشتر از اینها ( 100 ت ) خرج کنید .