PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد لینک مستقیم در iis

amirkia2
March 16th, 2016, 23:07
سلام دوستان

من از سرور مجازی برای هاست دانلود استفاده میکنم و iis نصب کردم . متاسفانه لینک دانلودام مستقیم نیست ! یعنی مثلا آهنگ یا فیلم آنلاین پخش میشه

این مشکل بیشتر برای گوشی ها گزارش شده

ممنون میشم راهنمایی کنید

T.Toosi
March 16th, 2016, 23:24
تمامی MIME هایی که برای mp3 mp4 یا .. عوض کنید به application/octet-stream

amirkia2
March 16th, 2016, 23:54
ممنون !

ولی هنوز مشکل دانلود از گوشی موبایل حل نشده . تا چند درصد که دانلود میکنه گیر میکنه و قطع میشه! مشکل از کجاس ؟

m_dg_farari
March 17th, 2016, 00:11
این مورد دیگه ربطی به Mime Type نداره
عمدتا مشکل از سمت سرور هم نیست.
روی گوشی ها اکثرا از اپلیکیشن برای دانلود استفاده نمیشه. حتی اگه هم بشه اپلیکیشن های خوبی نیستن و ارتباط استیبلی برقرار نمیکنن.
سرورتون به ایران نزدیک هست؟ (اروپا هست؟)
به کاربرانی که این مورد رو گزارش کردن بگین با یک پراکـــــسی هم تست کنن ببینن بازم به همین مشکل میخورن؟

ضمن اینکه اینترنت کلا 2 3 هفته ای هست وضعیت نابسامانی داره (امروز که وحشتناکه! پیدام هست هرچی هست تو روتر های *****ینگه و مشکل از آی اس پی ها نیست)

amirkia2
March 17th, 2016, 01:40
تنظیمات کانفیگ iis این مشکل رو دیدم

The server is configured to use pass-through authentication with a built-in account to access the specified physical path. However, IIS Manager cannot verify whether the built-in account has access. Make sure that the application pool identity has Read access to the physical path. If this server is joined to a domain, and the application pool identity is NetworkService or LocalSystem, verify that <domain>\<computer_name>$ has Read access to the physical path. Then test these settings again.

از چی میتونه باشه ؟

- - - Updated - - -

ممنون از دوستان عزیز . با remove کردن iis و نصب دوباره مشکلم حل شد.

مشکل دانلود در اندروید هم با تغییر
Mime Type به application/octet-stream حل شد

با تشکر از T.Toosi (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=111042) و m_dg_farari (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=5631) :111: