توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین سرویس cdn یا کلود؟
davood_71
March 16th, 2016, 12:53
سلام یه سرویس میخوام که کلود باشه مثل کلود فلر ، جلوی حملات dos رو تا یه مقداری بگیره
ممنون میشم بهم معرفی کنید ، فقط پنل رایگان هم داشته باشه و با سرور ایرانمشکلی نداشته باشه
من کلود فلر در حال حاظر دارم خیلی اذیت میکنه ، بعضی موقع ها سایت بالا نمیاد یا هی کلود میگه که سایت آفلاین هست ، یه صفحه ای میاد میگه ارتباط با سایت برقرار نیست (دلیلش نمیدونم چیه)
bigm
March 16th, 2016, 13:02
اول max CDN عالیه و هزینه هاش هم کمه با ایران هم تاجایی که من میدونم مشکلی نداره
کولدفار هم هستش که سرویس امنیتی و انتی دیداس خوبی داره
یک cdn ایرانی هم هستش به نام اروان کلود که اونم بد نیست تست کنید
البته بنده تست کردم تاثیری نداشتش برام
davood_71
March 16th, 2016, 13:08
cdn ایران رو تست کردید؟ یعنی چی تاثیر نداشت؟ یعنی جلوی حملات داس رو نمیگرفت؟
کلود فلر الان دارم ولی خیلی با سایت قطع میشه و مغمولا هم و قتی قطع میشه که بخواد سرور فرانکفورت وصل شه به سایت
akami چطور هست؟
yastheme
March 16th, 2016, 13:41
شما اول باید شخص کنید دنبال CDN هستید یا DDoS Protection ؛ معمولا اکثر CDN ها DDoS Protection لایه 4 تا حدودی دارند ولی لایه 7 خیر؛ معروفترینش هم کلودفلره که تو پنل رایگان دیداس پروتکشن لایه 7 بهتون نمیده؛ کم کمش باید پلن ماهی 200 دلاریشو بخرید.
هیچ جایی رایگان به شما DDoS Protection نمیده؛
از اونجایی که موقعیت سرورتون ایران هست هیچ CDN موجود خارجی نم تونه بهتون کمک کنه که سرعت لود بهتری داشته باشید و تاثیر منفی دارند و باعث می شوند سایتتان کند تر لود شود؛ بهترین گزینه CDN داخلی خوب است که متاسفانه هنوز هیچ کدام را تست نکردم, اما مسلم است نمی توان بر روی آن برای حملات لایه 4 حد اقل حساب کرد و با مشکل مواجه خواهند شد. اما در کاهش ترافیک و مصرف پهنای باند سرور موثر خواهند بود و در بهترین حالت در سرعت لود شدن سایت و فایل های استاتیک افزایش سرعت نا محسوسی برای کاربر داشته باشند.
davood_71
March 16th, 2016, 13:47
شما اول باید شخص کنید دنبال CDN هستید یا DDoS Protection ؛ معمولا اکثر CDN ها DDoS Protection لایه 4 تا حدودی دارند ولی لایه 7 خیر؛ معروفترینش هم کلودفلره که تو پنل رایگان دیداس پروتکشن لایه 7 بهتون نمیده؛ کم کمش باید پلن ماهی 200 دلاریشو بخرید.
هیچ جایی رایگان به شما DDoS Protection نمیده؛
از اونجایی که موقعیت سرورتون ایران هست هیچ CDN موجود خارجی نم تونه بهتون کمک کنه که سرعت لود بهتری داشته باشید و تاثیر منفی دارند و باعث می شوند سایتتان کند تر لود شود؛ بهترین گزینه CDN داخلی خوب است که متاسفانه هنوز هیچ کدام را تست نکردم, اما مسلم است نمی توان بر روی آن برای حملات لایه 4 حد اقل حساب کرد و با مشکل مواجه خواهند شد. اما در کاهش ترافیک و مصرف پهنای باند سرور موثر خواهند بود و در بهترین حالت در سرعت لود شدن سایت و فایل های استاتیک افزایش سرعت نا محسوسی برای کاربر داشته باشند.
مگه cdn جلوی حملات رو نمیگره؟
من حلمه خیلی خنف که نمیخوام یه حمله خیلی خیلی کوچیک ، اصلا واقعا نیاز هست؟ چون من الان دارم از کلود استفاده میکنم ، پهنای باندم هم 1 ترا بایت هست ، خیلی اذیت میکنه 2-3 بار که صفحه رفرش شه دیگه میگه خطای اتصال به سایت رخ داده وصل نمیشه از کلو باید یه 5 دقیقه صبر کرد تا وصل شه
اگر واقعا نیاز هست من استفاده کنم ، باز دید کننده آنچنانی هم ندارم شاید روزی 10 نفر :D
yastheme
March 16th, 2016, 13:53
مگه cdn جلوی حملات رو نمیگره؟
من حلمه خیلی خنف که نمیخوام یه حمله خیلی خیلی کوچیک ، اصلا واقعا نیاز هست؟ چون من الان دارم از کلود استفاده میکنم ، پهنای باندم هم 1 ترا بایت هست ، خیلی اذیت میکنه 2-3 بار که صفحه رفرش شه دیگه میگه خطای اتصال به سایت رخ داده وصل نمیشه از کلو باید یه 5 دقیقه صبر کرد تا وصل شه
اگر واقعا نیاز هست من استفاده کنم ، باز دید کننده آنچنانی هم ندارم شاید روزی 10 نفر :D
CDN با DDoS Protection متفاوت است. اما معمولا سرویس های CDN بیشتر برای محافظت از خودشان DDoS Protection لایه 4 دارند؛ اما در خصوص DDoS Protection های حر فه ای تر حتما نیاز به هزینه است
bigm
March 16th, 2016, 14:00
پلن حرفه ای اروان کلود به صورت 7 لایه ای اریه میده
و اینکه اگر وبسایت کوچیکی دارید از هاست/سرور همراه با DDoS Protection 7لایه استفاده کنید
و بهتره از سرور های ایران استفاده نکید چون به صورت پیشفرض انتی دیداس خوبی ندارند
davood_71
March 16th, 2016, 14:01
CDN با DDoS Protection متفاوت است. اما معمولا سرویس های CDN بیشتر برای محافظت از خودشان DDoS Protection لایه 4 دارند؛ اما در خصوص DDoS Protection های حر فه ای تر حتما نیاز به هزینه است
ممنون
yastheme
March 16th, 2016, 14:04
و اینکه اگر وبسایت کوچیکی دارید از هاست/سرور همراه با ddos protection 7لایه استفاده کنید
و بهتره از سرور های ایران استفاده نکید چون به صورت پیشفرض انتی دیداس خوبی ندارند
به صورت 7 لایه یا پروتکشن در هر 7 لایه osi ؟
davood_71
March 16th, 2016, 14:05
و اینکه اگر وبسایت کوچیکی دارید از هاست/سرور همراه با DDoS Protection 7لایه استفاده کنید
آروان کلود واقعا خوبه؟ مثل کلود فلر قطعی نداره یا هی نمیگه اتصال به سرور دچار مشکل شد؟
میخوام آی پی هم مخفی کنه ، در کل چطوره آروان؟ به پای کلود فلر میرسه؟
bigm
March 16th, 2016, 14:10
آروان کلود واقعا خوبه؟ مثل کلود فلر قطعی نداره یا هی نمیگه اتصال به سرور دچار مشکل شد؟
این سایت روی سرور های اروان کلود هستش میتونید به صورت انلاین بررسیش کنید (البته نمیدونم انتی دیداس داره یانه)
http://gozine.in/
hadiroohi
March 16th, 2016, 14:28
این سایت روی سرور های اروان کلود هستش میتونید به صورت انلاین بررسیش کنید (البته نمیدونم انتی دیداس داره یانه)
http://gozine.in/
آین سایت اصلا CDN ندازه و از اروان کلود هم استفاده نمیکنه!
http://intodns.com/gozine.in
https://gtmetrix.com/reports/gozine.in/UEBelPf9
Yslow رو چک کنید cdn رو میتونید مشاهده کنید
bigm
March 16th, 2016, 14:41
آین سایت اصلا CDN ندازه و از اروان کلود هم استفاده نمیکنه!
http://intodns.com/gozine.in
https://gtmetrix.com/reports/gozine.in/UEBelPf9
Yslow رو چک کنید cdn رو میتونید مشاهده کنید
ببخشید بنده فقط به بخش فوتر توجه کرده بودم
InterServer.ir
March 16th, 2016, 14:42
سلام
برای استفاده از سرویس هایی مثل کلاودفیلر باید سرور ها هم بهینه بشه و کانفیگ های خاصی روش انجام بشه در غیر این صورت این مشکلات رو پدید میاره
اگر می خواین جلوی حملات رو بگیرید سرور از خارج تهیه کنید چون سرور های کلاود فیلر در ایران نیستند و همین باعث کندی محسوسی میشه چون اول کاربر به سرور کلاودفیلر متصل میشه و بعد به سرور شما در ایران و دوباره درخواست همین مسیر رو طی می کنه تا برگرده و همین باعث 2 برابر کندتر شدن سرعت سایت نسبت به زمانی هست که روی سرور خارج میزبانی میشه .
hadiroohi
March 16th, 2016, 14:43
ببخشید بنده فقط به بخش فوتر توجه کرده بودم
آره ماشالا واسه یه سایت ۳ تا شرکت رو لیست کرده برای پشتیبانی :d
davood_71
March 16th, 2016, 15:57
فعلا نمیتونم هزینه کنم ، و سرور رو هم نمیتونم انتقال بدم (پس حملات رو فعلا بیخیال)
یه سوال کلی ، از سرویس کلود فلر خارجش کنم ، هکش نمیکنن؟ :d میدونم جلوی هک رو اصلا نمیگره چون پنل رایگان هست ، ولی چون آی پی سرور معلوم میشه منظورم هست
کلود فلر جلوی فشار به سرور رو میگیره؟ منظورم لود بالانس هست
در کل بهتره باشه یا نباشه (خیلی اذیت میکنه هی زود زود پیغام آفلاین میده)
InterServer.ir
March 16th, 2016, 19:23
فعلا نمیتونم هزینه کنم ، و سرور رو هم نمیتونم انتقال بدم (پس حملات رو فعلا بیخیال)
یه سوال کلی ، از سرویس کلود فلر خارجش کنم ، هکش نمیکنن؟ :d میدونم جلوی هک رو اصلا نمیگره چون پنل رایگان هست ، ولی چون آی پی سرور معلوم میشه منظورم هست
مشکل پیغام آفلاینش بخاطر تنظیمات نادرست یا شبکه نامناسب سرور شماست
کلاود فیلر با کش فایل ها تعداد درخواست ها رو به وبسرور کم می کنه و در اینصورت فشار کمتری روی سرور خواهید داشت.
در مورد مخفی شدن آیپی سرور اگر سرورتون مناسب کانفیگ شده باشه هک نخواهید شد.
در کل همه چیز به کانفیگ سرور شما بر میگرده
davood_71
March 16th, 2016, 19:26
مشکل پیغام آفلاینش بخاطر تنظیمات نادرست یا شبکه نامناسب سرور شماست
کلاود فیلر با کش فایل ها تعداد درخواست ها رو به وبسرور کم می کنه و در اینصورت فشار کمتری روی سرور خواهید داشت.
در مورد مخفی شدن آیپی سرور اگر سرورتون مناسب کانفیگ شده باشه هک نخواهید شد.
در کل همه چیز به کانفیگ سرور شما بر میگرده
خیلی ممنون.
soheil869
March 16th, 2016, 19:37
دوست عزیز بحث cdn وکلود فلیر بحث کاملا جداست
کلاد فلیر سرویسی ضد حمله ddos ارایه میکنه
که اگر نتونه با سرور ایران ارتباط برقرار کنه میگه سرور از کار افتاده حق با شماست
اما سوال اینجا پیش میاد که آیا اصلا دلیلی داره سایتی که از کلاد فلیر میگذره تو ایران میزبانی شه؟! جوابش معلومه
خیر کاملا اشتباهه
چرا؟
خوب معلومه تمام داده ها دارن ازکلاد میگذرن اگه شما سایت رو تو ایران بزارید نه تنها سریعتر نمیشه بلکه بسیار کند تر میشه چرا؟ چون یبار اطلاعات از سررور شما تا کلاد میره بعد از اون میاد برای کاربر
پس چه باید کرد
جواب اینجاست اگه حجم داده های کمی دارید از هردیتاسنتری که به سرورهای کلاد لینوکس نزدیک تر هستند استفاده کنید سرعت سایتتون بهتر میشه
اگر حجم داده های زیادی دارید
در این موقع سرور اصلی شما ایران است و عکس ها و فیلم ها از سرور ایران شما با یک دامنه دیگر و دی ان اس دیگر لود می شود و سایت اصلی و دیتابیس بر روی سرور خارج از ایران قرار دارد
این اطلاعاتی که من دارم برای شما می نویسم بسیار با ارزش است
لطفا قبل از اینکه بخواهید کاری کنید اصلا بدانید میخواهید چه کنید و مشورت بگیرید
اما متاسفانه در ایران دعوا سر قیمت است
سوالی بود بفرمایید
davood_71
March 16th, 2016, 19:43
خیلی ممنون
مشکل من اینه ، میترسم اگر از کلود خارج کنم ، آی پی سرور در بیاد ، راحت تر هک شه
یا اینکه میگن چون فشار به سرور رو کمتر کنه میترسم ، غیر فعال کنم یه دفغه لود بالانس بره بالا و دیتابیس بپره (تجربه داشتم همون اول یه جایی از سیستم عامل پرید و حداول دیتابیس خراب شد و مجبور شدم ریستور کنم)
----
اصلا لازم هست در اصل؟
IrIsT
March 16th, 2016, 19:48
با سلام.
نگاه کنید هک شدن چه با کلود چه با کلود اگه سرورت و هاستت ایمن نباشه صورت میگیره.اینطوری نیست که بگی چون کلود استفاده میشه دیگه هک نمیشه.
کلود بد نیست.پنل آخرش که خیلی گرونه خیلی خوبه.بیشتر با کردیت های کرک شده میگیرن و میخرن.
اما دیگه مشکلات قطعی و این چیزا شاید از هاستت باشه یا اینکه آیپی خودتونو بلاک کرده,هاست روباز نمیکنه.اما با یک آیپی دیگه باز میکنه.
برای هک شدن و دیداس نشدن باید یک سرور خوب انتخاب کنید.به این اکتفا نکنید که کلود هستین.حالا آیپی رو مخفی کردی.اما اگه سرورت مشکل داشت,یکی مس دیفیس زد چی؟
یا اینکه سرورت رو داون کردن,حالا آیپی مخفی باشه,تاثیر داره؟
پس توی انتخاب سرور و هاستینگت بیشتر تحقیق کن و اگه هاست داری جایی باش که واقعا امنیت داشته باشه.نه اینکه شعار امنیت بده.اگرم سرور مجازی میگیری,یک کانفیگ خوب و امنیتی بگیر.
من چند ماه بود که خودم یک سیستم اختصاصی واسه خودم درست کرده بودم.شبیه کلود.اما خیلی بهتر.فقط اختصاصی سایت های خودم.تیم امنیتی خودمو هم روش انداختم
iedb.ir/acc (http://iedb.ir/acc/)
چندتا آیپی دادم بهش و یک سیستم خوب درست کردم.اما دیدم هیچ چیز بهتر از خود سایت نیست.حالا آیپیمو بدونن چه مشکلی داره؟دیدم هیچ فرقی نداره.مهم سرور و هاست و کانفیگت هستش.
مهم هاستته و یا سرور داری کانفیگ درست حسابی
حالا کلود هم استفاده میکنی رایگانش,اونم یکم تاثیر داره رو سرعت و کش و ...معایبی هم داره.اما وقتی از لحاظ هاست ایمن باشی.کلود بکنی بهتر میشه.
و اینکه میگی بعضی وقتها سایت بالا نمیاد یا ... به هاستینگ و ایپی خودت بستگی داره.شاید مشکل از سمت خودت باشه.
چون من قبلا استفاده کردم.هیچ مشکلی نداشت و هیچ قطعی نداشت.احتمالا از آیپی و یا هاستت هستش که قطعی داری
اگه کمکی بود در خدمتم.
- - - Updated - - -
خیلی ممنون
یا اینکه میگن چون فشار به سرور رو کمتر کنه میترسم ، غیر فعال کنم یه دفغه لود بالانس بره بالا و دیتابیس بپره (تجربه داشتم همون اول یه جایی از سیستم عامل پرید و حداول دیتابیس خراب شد و مجبور شدم ریستور کنم)
----
اصلا لازم هست در اصل؟
سرور داری یا هاست؟
مگه الکی هستش که کلود نباشی و دیتابیس بپره یا مشکل پیش بیاد؟این همه سایت که از اون استفاده نمیکنن
منم استفاده نمیکنم.چه مشکلی داره؟
بعضی ها فکر میکنن همین که کلود کنن دیگه هک نمیشن.فکر میکنن دیگه راحتن.حتی پروفشیونال هم باشی,سرورت امن نباشه و هاستت امن نباشه هک میشی.خیلی راحت.
پس باید کانفیگ و یا هاستی که انتخاب میکنی خوب باشه.این طرز فکر رو هم بریزین بیرون که اگه کلود نباشی دیتابیس میپره یا ......
در هر صورت من در خدمتم.
iedb.team@gmail.com
موفق باشید.
davood_71
March 16th, 2016, 19:51
با سلام.
نگاه کنید هک شدن چه با کلود چه با کلود اگه سرورت و هاستت ایمن نباشه صورت میگیره.اینطوری نیست که بگی چون کلود استفاده میشه دیگه هک نمیشه.
کلود بد نیست.پنل آخرش که خیلی گرونه خیلی خوبه.بیشتر با کردیت های کرک شده میگیرن و میخرن.
اما دیگه مشکلات قطعی و این چیزا شاید از هاستت باشه یا اینکه آیپی خودتونو بلاک کرده,هاست روباز نمیکنه.اما با یک آیپی دیگه باز میکنه.
برای هک شدن و دیداس نشدن باید یک سرور خوب انتخاب کنید.به این اکتفا نکنید که کلود هستین.حالا آیپی رو مخفی کردی.اما اگه سرورت مشکل داشت,یکی مس دیفیس زد چی؟
یا اینکه سرورت رو داون کردن,حالا آیپی مخفی باشه,تاثیر داره؟
پس توی انتخاب سرور و هاستینگت بیشتر تحقیق کن و اگه هاست داری جایی باش که واقعا امنیت داشته باشه.نه اینکه شعار امنیت بده.اگرم سرور مجازی میگیری,یک کانفیگ خوب و امنیتی بگیر.
من چند ماه بود که خودم یک سیستم اختصاصی واسه خودم درست کرده بودم.شبیه کلود.اما خیلی بهتر.فقط اختصاصی سایت های خودم.تیم امنیتی خودمو هم روش انداختم
iedb.ir/acc (http://iedb.ir/acc/)
چندتا آیپی دادم بهش و یک سیستم خوب درست کردم.اما دیدم هیچ چیز بهتر از خود سایت نیست.حالا آیپیمو بدونن چه مشکلی داره؟دیدم هیچ فرقی نداره.مهم سرور و هاست و کانفیگت هستش.
مهم هاستته و یا سرور داری کانفیگ درست حسابی
حالا کلود هم استفاده میکنی رایگانش,اونم یکم تاثیر داره رو سرعت و کش و ...معایبی هم داره.اما وقتی از لحاظ هاست ایمن باشی.کلود بکنی بهتر میشه.
و اینکه میگی بعضی وقتها سایت بالا نمیاد یا ... به هاستینگ و ایپی خودت بستگی داره.شاید مشکل از سمت خودت باشه.
چون من قبلا استفاده کردم.هیچ مشکلی نداشت و هیچ قطعی نداشت.احتمالا از آیپی و یا هاستت هستش که قطعی داری
اگه کمکی بود در خدمتم.
- - - Updated - - -
سرور داری یا هاست؟
مگه الکی هستش که کلود نباشی و دیتابیس بپره یا مشکل پیش بیاد؟این همه سایت که از اون استفاده نمیکنن
منم استفاده نمیکنم.چه مشکلی داره؟
بعضی ها فکر میکنن همین که کلود کنن دیگه هک نمیشن.فکر میکنن دیگه راحتن.حتی پروفشیونال هم باشی,سرورت امن نباشه و هاستت امن نباشه هک میشی.خیلی راحت.
پس باید کانفیگ و یا هاستی که انتخاب میکنی خوب باشه.این طرز فکر رو هم بریزین بیرون که اگه کلود نباشی دیتابیس میپره یا ......
در هر صورت من در خدمتم.
iedb.team@gmail.com
موفق باشید.
اخه من روز اول به کلود وصل نبود و خیلی به سرور فشار آوردم و کلا سرور ترکید و دیتیابیس پرید
ولی بعد از اون که میخوام به سرور فشار بیارم ، کلود فلر سایت رو قعط میکنه و پیغام آفلاین میده و دیگه نمیازه وارد سایت شم تا 5 دقیقه
سرور هستش ، وسرور و سایت خیلی خیلی امن هست ، توسط چند هکر مورد حمله قرار گرفته و نتونستن اتک هایی مثل اس کیو ال یا ایکس ایکس اس بزنن
soheil869
March 16th, 2016, 19:57
خیلی ممنون
----
اصلا لازم هست در اصل؟
دوست عزیز کلاد فلیر به هک هیچ کمکی نمی کند
بلکه جلود دیداس را می گیرد
یک از روش های هم بروت فروس است که اگر شبیه دیداس شود جلوش گرفته میشه
در غیر اینصورت جلوی ترافیک های عجیب و غریب نیز می گیرد که به امنیت کمک می کند
اگر رید 1 میکردید چیزی از بین نمی رفت
اما کلاد فلیر چرا سوال هست
اگر به شما ddos می شود خیلی موثر است
IrIsT
March 16th, 2016, 19:58
اخه من روز اول به کلود وصل نبود و خیلی به سرور فشار آوردم و کلا سرور ترکید و دیتیابیس پرید
ولی بعد از اون که میخوام به سرور فشار بیارم ، کلود فلر سایت رو قعط میکنه و پیغام آفلاین میده و دیگه نمیازه وارد سایت شم تا 5 دقیقه
سرور هستش ، وسرور و سایت خیلی خیلی امن هست ، توسط چند هکر مورد حمله قرار گرفته و نتونستن اتک هایی مثل اس کیو ال یا ایکس ایکس اس بزنن
مشکل از کانفیگ هستش که به سرورتون فشار میاد.کانفیگ درستی نکردین و خودتون جواب خودتونو دادین.واسه همینه که با کلودفایر میبینی باز نمیشه.چون سرورت مشکل داره.خوب کلود فایر سرورتو که کانفیگ نمیکنه.فقط روی دامینت هستش.
تو باید سرور خودتو خوب کانفیگ کنی.وگرنه کلود بهانست.
این تیکه رو نفهمیدم.چند هکر حرفه ای تست کردن سرور و دیدن sql و xss نداره؟این هکرهای بزرگ نمیدونن که مشکل برنامه نویسی به سرور ربطی نداره؟مگه فایروال اپلیکیشن نصب کنی که جلو بعضی از sql و xss رو بگیره.وگرنه هیچ ربطی نداره.
سرور باید بررسی بشه.نه اینکه سایتت و باگ های سایتت.درسته که حتی مشکل برنامه نویسی هم مهمه.که این باگ ها جواب نده.اما سرور و لود و داون شدن و بالارفتن لود,هیچ ربطی نداره.
سرورت و اسکریپتی که استفاده میکنی,دو قضیه جداگانه هستش.
soheil869
March 16th, 2016, 20:00
دوست عزیز اگر اشکال از کانفیگ شما باشه چه تو کلود باشید چه نباشید به شما فشار باید بیاد
سوال بعدی
مشتریان شما فقط ایرانی هستند؟
davood_71
March 16th, 2016, 20:03
دوست عزیز اگر اشکال از کانفیگ شما باشه چه تو کلود باشید چه نباشید به شما فشار باید بیاد
سوال بعدی
مشتریان شما فقط ایرانی هستند؟
بله کلا بازدید کننده گان همه ایرانی هستن
IrIsT
March 16th, 2016, 20:05
پس مطمئن باشید که کانفیگ خوب نیست.
دوستان گفتن.اگه کانفیگ خوب نباشه.اگه روی هرچی باشی,بازم هک میشی و داون میشی.
باید سرورت بررسی بشه واسه چی لودت بالا میره.این باید بررسی شه.
soheil869
March 16th, 2016, 20:12
بله کلا بازدید کننده گان همه ایرانی هستن
روی vps ران کردید؟
davood_71
March 16th, 2016, 20:14
پس مطمئن باشید که کانفیگ خوب نیست.
دوستان گفتن.اگه کانفیگ خوب نباشه.اگه روی هرچی باشی,بازم هک میشی و داون میشی.
باید سرورت بررسی بشه واسه چی لودت بالا میره.این باید بررسی شه.
سرور تک هسته ای هست
رم 1 گیگ
لود بالانس اگر همزمان 10 نفر کلیک کنن میره روی 1.0 تا 1.5
به فایروال وب اپلیکیشن روی سایت هست
یه فایروال وب اپلیکیشن (comodo waf) روی سرور هست
مانیتورنیگ آنتی ویروس و آنتی شلر فعال هست
و فضای خالی رم معمولا 90 تا 110 مگا بایت هست
وب سرور هم آپاپی php_fpm هست
soheil869
March 16th, 2016, 20:15
از نظر من میخواهید کلاد فلیر کار کنید
سرویس ssd سرور مجازی آلمان تهیه کنید
و کلاد را به اون وصل کنید یا یک جای دیگر به جز ایران
davood_71
March 16th, 2016, 20:18
از نظر من میخواهید کلاد فلیر کار کنید
سرویس ssd سرور مجازی آلمان تهیه کنید
و کلاد را به اون وصل کنید یا یک جای دیگر به جز ایران
متاسفانه حتما باید سرور داخل ایران باشه و من از دیتانستر آسیا تک سرویس گرفتم
- - - Updated - - -
سرور هم vps هست مجازی سازی vm هم هست کاملا اختصاصی
soheil869
March 16th, 2016, 20:20
- - - Updated - - -
دلیلتون اینه حجم زیادی از اطلاعات جا به جا می کنید؟
یا دلیل دیگری دارد که نمی خواهید توضیح دهید؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
دلیلتون اینه حجم زیادی از اطلاعات جا به جا می کنید؟
یا دلیل دیگری دارد که نمی خواهید توضیح دهید؟
davood_71
March 16th, 2016, 20:22
سایت حجم بالایی در آینده داره
شبکه اجتماعی هست و کلی عکس و فیال ویدیو روشه
و اگر مشکلی واسه سرور پیش بیاد خیلی سخت میشه با خارج در ارتباط بود
سرعتش هم توی ایران بیشتره
واسه مجوز هم بهتر اینجوری میدن ، چون سرور داخل ایران هست
soheil869
March 16th, 2016, 20:23
سایت حجم بالایی در آینده داره
شبکه اجتماعی هست و کلی عکس و فیال ویدیو روشه
و اگر مشکلی واسه سرور پیش بیاد خیلی سخت میشه با خارج در ارتباط بود
سرعتش هم توی ایران بیشتره
واسه مجوز هم بهتر اینجوری میدن ، چون سرور داخل ایران هست
کاری که گفتم بکنید
میتونید تو یاهو تلگرام پیام دهید توضیح کامل آنجا به شما بدهم
کلود بمانید
IrIsT
March 16th, 2016, 20:25
سرور تک هسته ای هست
رم 1 گیگ
فهمیدم چی شد.
شما اینارو نصب کردین یعنی دیگه خیلی امنه؟نگاه کنید رمتون پایینه.1 گیگ هستش و هاستینگ داری و چندتا سایت و پشتیبانی میکنی.درسته؟چندتا سایت هستش؟خوب اینو در نظر بگیر که اینایی که نصب کردی و کنترل پنلت و ماژول های دیگه چقدر رم میگیره.
بعدش خوب معلومه رم کم میمونه.
از لحاظ لود,نگاه کنید لود 1 هیچ مشکلی نداره.دیگه اگه پربازدید شه چون کانفیگ خوب نیست لود همینطوریه.
وقتی میگن لود میره بالا,طوری که دیداس میشی و تا 50 و 60 هم دیدم که سروری رفته زیر دیداس.اما بخاطر کانفیگ بدش بوده.
شما باید سرورتون رو هم یک افزایش کوچیک بدین هم اینکه یکم کانفیگ کنید.اینکه همه چیو نصب کنی که ایمن نمیشه.
باید کانفیگ شه.اگه خواستی یک موقع باهام در تماس باش تا سرورت رو چک کنم.ببینم مشکل از چیه.کانفیگتو باید ببینم.یک چک میکنم و کمکتون میکنم مشکلتون برطرف شه.
در تماس باشید.چون توضیحات کامل داده شد و اینکه مشخصاتی که گفتین,سرور هم یکم مشکل داره.و اینکه کانفیگ سرویس ها هم باید انجام شه.
اگه از آلمان استفاده کنید و بد نیست.اگه بیشترین بازدیدتون هم ایران باشه,با آلمان و ... مشکلی پیش نمیاد.اما اگه فقط و فقط ایران میخواید,یک سرور خوب باید انتخاب کنید.هزینه هم زیاد میشه واسه ارتقا.
با همون قیمت میتونی یک vps خارجی خوب بگیری.
davood_71
March 16th, 2016, 20:27
کاری که گفتم بکنید
میتونید تو یاهو تلگرام پیام دهید توضیح کامل آنجا به شما بدهم
کلود بمانید
ممنون
فقط یه سوال کلی دارم
در کل لازم هست از کلود استفاده کنم؟ از پنل رایگان استفاده میکنم ، سایت هم کش نمیشه ، چون صفحه اصلی کاربران ، از دیتابیس میخونه
soheil869
March 16th, 2016, 20:27
سرور تک هسته ای هست
رم 1 گیگ
این الان مال شبکه اجتماعیه ؟ :|
davood_71
March 16th, 2016, 20:30
سرور تک هسته ای هست
رم 1 گیگ
خب باز دید کننده خیلی کم هست خیلی خیلی تازه راه اندازی شده و میشه گفت غیر خودم و چند نفر دیگه باز دید کننده ای نداره ، میشه گفت فعلا در مرحله تست هست تا باگ هاش پیدا شه و برطرف شه
IrIsT
March 16th, 2016, 20:32
سرور تک هسته ای هست
رم 1 گیگ
خوب منم همینو میگم.
سرور مشخصات پایین.شبکه اجتماعی.با نصب ماژول ها و فعال سازی سرویس ها و کنترل پنل و ......
معلومه که به مشکل میخوره.اونم بدون کانفیگ
من الان سرورم کانفیگه.10 تا هاست که 3 تاش تا 2 هزارتا بازدید کننده داشتن,رم 5 گیگ داده بودم.لود بیشتر زیر یک بود.دیگه تو اوجش 1 میشد یا یکم بالاتر.
حالا بدون کانفیگ و رم یک و یک شبکه احتماعی و .... نمیخواد لود بره بالا؟
kamijon
May 30th, 2018, 14:30
سلام
دوستان مشابه کلودفلر به جز داخل ایران دیگه کجاها هستند.
مثلا روسیه یا چین همچین جیزی شبیه کلودفلر دارد یا خیر؟
ممنون میشم اگر هست معرفی کنید.
BuyHardware
May 30th, 2018, 15:19
سوالتون مثل این میمونه که بخواید ایران خودرو رو با Ford یا BMW مقایسه کنید.
عزیز من این کجا و اون کجا
یکم واقع بین باشید