توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر آی پی ویندوز سرور بدون از دست دادن rdp
filasufya
March 16th, 2016, 06:30
سلام دوستان وقت بخیر
من هر وقت آی پی سرور ویندوزمو با نرم افزار های تغییر آی پی عوض میکنم ارتباط RDP رو از دست میدم،شما راه حلی دارید که این ارتباط قطع نشه؟
ناگفته نمونه یک مدت از gorack سرور مجازی داشتم و بعد از تغییر آی پی ارتباط ریموت دسکتاپ قطع نمیشد که اخیرا برای سرویس های این دیتاسنتر هم این ماجرا اتفاق میوفته.
با teamviewer هم تست کردم ولی بعد از تغییر آی پی ارتباط قطع شد.
شما چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟
متشکرم
taba2000
March 16th, 2016, 06:47
از vnc استفاده کن .
Z.eus
March 16th, 2016, 09:15
آی پی سرور ویندوزمو با نرم افزار های تغییر آی پی عوض میکنم ارتباط RDP رو از دست میدم
منظورتون اینکه روی سرور از برنامه های ف-یلرتر شکن استفاده میکنید؟
دلیل این کارتون چیه؟
اگر میخوایید پیج باز کنید، پ-روکسی رو روی مرورگرتون فعال کنید.
soheil869
March 16th, 2016, 23:47
سلام دوستان وقت بخیر
من هر وقت آی پی سرور ویندوزمو با نرم افزار های تغییر آی پی عوض میکنم ارتباط RDP رو از دست میدم،شما راه حلی دارید که این ارتباط قطع نشه؟
ناگفته نمونه یک مدت از gorack سرور مجازی داشتم و بعد از تغییر آی پی ارتباط ریموت دسکتاپ قطع نمیشد که اخیرا برای سرویس های این دیتاسنتر هم این ماجرا اتفاق میوفته.
با teamviewer هم تست کردم ولی بعد از تغییر آی پی ارتباط قطع شد.
شما چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟
متشکرم
دوست عزیز اگر منظورتون اینه که pptp یا کر ی و می زنید و قطع میشید خوب باید هم بشید
اما اگه می خوای برنی و نشی اوپن شی تی ان بزن
filasufya
March 17th, 2016, 03:27
دوست عزیز اگر منظورتون اینه که pptp یا کر ی و می زنید و قطع میشید خوب باید هم بشید
اما اگه می خوای برنی و نشی اوپن شی تی ان بزن
نه قصدم این روش ها نیست،با یک سیستم خاص کار میکنم که حتما باید از آی پی های خاص استفاده کنم،چون آی پی های دیتاسنترها لیست شدند و مورد قبول نیستن.
همونطور که عرض کردم در گذشته با سرورهای gorack میشد اینکارو کرد پس این نشون میده که با تغییر آی پی لزوما نباید RDP رو از دست داد!
به نظر شما با VNC این مشکل حل میشه؟
soheil869
March 17th, 2016, 10:33
نه قصدم این روش ها نیست،با یک سیستم خاص کار میکنم که حتما باید از آی پی های خاص استفاده کنم،چون آی پی های دیتاسنترها لیست شدند و مورد قبول نیستن.
همونطور که عرض کردم در گذشته با سرورهای gorack میشد اینکارو کرد پس این نشون میده که با تغییر آی پی لزوما نباید RDP رو از دست داد!
به نظر شما با VNC این مشکل حل میشه؟
دوست عزيز
شما هر طوري اي پي سرورو قطع كنيد كلا دسترسيتون ازش قطع ميشه!؟
مگه اينكه از توش پراكسي بزنيد
سرورتون اختصاصيه يا vps ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
filasufya
March 17th, 2016, 11:17
دوست عزيز
شما هر طوري اي پي سرورو قطع كنيد كلا دسترسيتون ازش قطع ميشه!؟
مگه اينكه از توش پراكسي بزنيد
سرورتون اختصاصيه يا vps ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگر اختصاصی بود که از مجازی ساز میشد ریموت گرفت و مشکلی نبود،وی پی اس هست دوست عزیز
soheil869
March 17th, 2016, 15:28
اگر اختصاصی بود که از مجازی ساز میشد ریموت گرفت و مشکلی نبود،وی پی اس هست دوست عزیز
اپن وی پ بزن