توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : موارد مورد نیاز برای پشتیبانی سرور
saman9074
March 15th, 2016, 14:15
سلام می خواستم بدونم چه چیزهایی رو باید برای پشتیبانی از یک سرور مجازی یا هاست یاد بگیرم که اگه شد به صورت دورکاری یه جا استخدام شم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
rastindata
March 15th, 2016, 14:17
سلام ، بستگی داره ...
شما میتونید بصورت یه بازاریاب استخدام بشید
یا بصورت پشتیبان که به تیکت ها پاسخ بده
یا بصورت پشتیبان فنی ، که سرورهارو کانفیگ و رفع مشکل کنه و ...
saman9074
March 15th, 2016, 14:21
سلام ، بستگی داره ...
شما میتونید بصورت یه بازاریاب استخدام بشید
یا بصورت پشتیبان که به تیکت ها پاسخ بده
یا بصورت پشتیبان فنی ، که سرورهارو کانفیگ و رفع مشکل کنه و ...
بازاریابیم که خوب نیست اما مثلا اگه خواسته باشم به تیکت ها پاسخ بدم باید با چیزهایی آشنا باشم؟ یا اگه کانفیگ خواسته باشم بکنم چه چیزهایی مهم هستند و الان بیشتر به کارم میان؟
rastindata
March 15th, 2016, 14:23
اگر بخواید به تیکت ها جواب بدید که اول از همه باید کار با whmcs رو یاد بگیرید و تا حدودی کار با کنترل پنل های هاستینگ
اگر بخواید پشتیبان فنی بشید باید نصب و کانفیگ کنترل پنل ها عیب یابی و کار با مجازی ساز ها رو یاد بگیرید
InterServer.ir
March 15th, 2016, 14:37
سلام می خواستم بدونم چه چیزهایی رو باید برای پشتیبانی از یک سرور مجازی یا هاست یاد بگیرم که اگه شد به صورت دورکاری یه جا استخدام شم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
برای پشتیبانی هاستینگ باید قادر به نصب کلیه اسکریپت ها و پلاگین ها و قالب هاشون و کار با کلیه پنل ها باشید تا بتونید خوب کار کنید اگه پشتکار داشته باشید در عرض 1-2 ماه یاد میگیرید .
برای پشتیبانی سرور بیشتر تجربی هست نمی تونید بدون داشتن سرور اختصاصی و ... زیاد در این موارد مهارت پیدا کنید کسی هم سرور اختصاصی دست تازه کار نمیده تا یاد بگیرین .
روی هاستینگ کار کنید بهتر هست سرور زود هست . اگر هزینه کنید کسی به صورت اینترنتی درس بده بهتون سریعتر راه و چاه رو یاد میگیرین .معمولا آموزش برای نصب اسکریپت ها و عیب یابی و ... هزینه بین 200 هزار تا 1 میلیون هست.
w.h.t
March 15th, 2016, 16:20
سلام عزیز
به طور کلی نصب و کانفیگ دایرکت ادمین - سی پنل , عیب یابی , آشنایی با موارد مختلفشون مانند راه اندازی سیستم مستر ریسلر دهی و ...(زیاد مهم نیست این یکی) و...
اینا برای هاستینگ بود که پیش از سرور اختصاصی باید یاد بگیرید
برای ارائه سرور کار با انواع مجازی ساز مثل وی ام ویر که میشه گفت برترین مجازی ساز دنیاست
نصب انواع سیستم عامل ها و انجام کانفیگ های مختلف امنیتی
و...
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم
بروزباشید
saman9074
March 15th, 2016, 18:14
سلام
برای پشتیبانی هاستینگ باید قادر به نصب کلیه اسکریپت ها و پلاگین ها و قالب هاشون و کار با کلیه پنل ها باشید تا بتونید خوب کار کنید اگه پشتکار داشته باشید در عرض 1-2 ماه یاد میگیرید .
برای پشتیبانی سرور بیشتر تجربی هست نمی تونید بدون داشتن سرور اختصاصی و ... زیاد در این موارد مهارت پیدا کنید کسی هم سرور اختصاصی دست تازه کار نمیده تا یاد بگیرین .
روی هاستینگ کار کنید بهتر هست سرور زود هست . اگر هزینه کنید کسی به صورت اینترنتی درس بده بهتون سریعتر راه و چاه رو یاد میگیرین .معمولا آموزش برای نصب اسکریپت ها و عیب یابی و ... هزینه بین 200 هزار تا 1 میلیون هست.
منظورتون از اسکریپت ها چه اسکریپت هایی هست مثلا cms ها؟ من با وردپرس، جوملا، ویبی بولتن آشنایی دارم و کمی کارکردم، با سیپنل هم تقریبا آشنایی دارم (البته درح حدی که سایت خودمو راه بندازم)
اگه لینک آموزشی دارید لطفا ذکر کنید. ممنون
hegza
March 15th, 2016, 18:23
باید بری تو کار
اگر میخوای زود یاد بگیری وی پی اس بگیر و بیاد مثلا یک مدت کنترل پنل ها رو نصب و کانفیگ کن برای خودت و بعد با وبسرویس ها ور برو و... کم کم مظنه دستت میاد.
در کل هیچکس نیست که مطلق بلد باشه. ولی همینکه بلد باشی وقتی یک مشکل پیش میاد چطور راهش رو پیدا کنی و برطرف کنی خیلی مهمه. وگرنه برای تمامی مشکلاتت تو فضای نت قبلا تاپیک زده شده و خیلی موارد نادر پیش میاد نباشه.
مثال روشنی بزنم برات:
طرف میخواد با ماشینی که تازه خریده(و رانندگی هم بلد نیست) میخواد از یک دشت بره تو یک کوهستان بعد الان بیاد سوال کنه با دنده چن تو دشت رانندگی کنم و یا ماشن اومد جلوم گاز رو ول کنم یا کلاچ بگیرم ترمز کنم؟نیش ترمز یا ترمز کامل؟ پس برو رانندگی رو یاد بگیر و دیدت و سوالاتت تغییر میکنه حتی شاید به این نتیجه رسیدی اینکاره نیستی و یا به این نتیجه رسیدی من که اینقدر وارد شدم چرا برم برای دیگران کار کنم و...
nginxweb
March 15th, 2016, 19:00
بازاریابیم که خوب نیست اما مثلا اگه خواسته باشم به تیکت ها پاسخ بدم باید با چیزهایی آشنا باشم؟ یا اگه کانفیگ خواسته باشم بکنم چه چیزهایی مهم هستند و الان بیشتر به کارم میان؟
درود
نگاهی به مطلب زیر هم شاید کمکتون کنه:
http://www.nginxweb.ir/blog/amoozesh-config-server/
IrIsT
March 15th, 2016, 20:09
سلام و درود.
ما خودمون نیاز داریم به کسی که کانفیگر باشه و بتونه هاستینگ رو بچرخونه.خیلی های دیگم نیاز دارن.
اما برای این کار,باید با نصب انواع اسکریپت ها و پورتال ها آشنا باشی.مثلا وردپرس یا مای بی بی یا جوملا یا .... بتونی در حد امکان مشکلاتی که از سمت سرور هست رو تشخیص بدی
بتونی کانفیگ کردن رو یاد بگیری.با کنترل پنل ها آشنایی پیدا کنی.بعدش بتونی از داخل لوگ ها بفهمی مشکل سرور و یا سایت چیه.
گسترده و خیلی خوبه.مقالات آموزشی هست.میتونی این کارو همراه با یکی که این کاره هست انجام بدی.چندبار خراب کاری کنی تا یاد بگیری که چطوری یک هاستینگ رو مدیریت کنی
به تیکت ها جواب بدی.مشتری جلب کنی.پشتیبانیت و جواب دادنت خوب باشه. و ....
منم نیازمند هستم که آموزش هارو داخل سایتمون گذاشتیم
iedb.ir/acc
واسه تیممون هم یکی باشه که هاست هارو بچرخونه.
اینم یادت نره.هرجا که باشی,اطمینان و داشتن علم و دانش در زمینه کاری خیلی مهمه.
saman9074
April 13th, 2016, 17:52
با سلام مجدد، ممنون از راهنمایی هاتون یک سرور مجازی تهیه کردم و دایرکت ادمین نصب کردم و همینطور whmcs و تا حدودی یاد گرفتم، با پلسک هم کمی کار کردم، الان می خوام بدونم در ویندوز سرور چه چیزهایی رو لازم هست تا فرا بگیرم؟
T.Toosi
April 13th, 2016, 18:05
با سلام مجدد، ممنون از راهنمایی هاتون یک سرور مجازی تهیه کردم و دایرکت ادمین نصب کردم و همینطور whmcs و تا حدودی یاد گرفتم، با پلسک هم کمی کار کردم، الان می خوام بدونم در ویندوز سرور چه چیزهایی رو لازم هست تا فرا بگیرم؟
(windows server 2008, enterprise administrator (70-647
(windows server 2008 active directory configuring (70-640
(windows server 2008 network infrastructure configuring (70-642
(windows server 2008 applications infrastructure configuring (70-643
باسلام این سر فصل های مهمی هستند که باید یک مدیر سرور یا پشتیبان یاد داشته باشد، البته کار شما با یک کانفیگ شبکه و ران کردن iis راه می افتد، میتوانید تک تک سر فصل ها را سرچ کنید برای آموزش یا دوره های mcitp شرکت یا کتاب هایش را تهیه کنید.