توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزونه سئو وردپرس چی پیشنهاد می کنید؟
jahanweb
March 14th, 2016, 19:24
افزونه سئو وردپرس چی پیشنهاد می کنید؟
برای هاستینگ
- - - Updated - - -
به نظر شما اصلا این افزونه ها نصب بشه یا نه؟
m2n
March 14th, 2016, 22:27
افزونه های زیاد هست ولی مونده چجوری تنظیم بشه تا بازدهی بالایی داشته باشه
filasufya
March 15th, 2016, 01:18
افزونه "all in SEO" تا حد بسیار زیادی کمک میکنه،حتی اگر اطلاعات زیادی در مورد سئو نداشته باشید تنظیمات پیش فرض وبسایتو استاندارد میکنه
Santourio
March 15th, 2016, 01:28
دو افزونه WordPress SEO by Yoast و All in One SEO Pack برترین افزونه های وردپرسی شناخته شده هستند.
استفاده و تنظیماتشون رو باید درست انجام بدید یا در غیر این صورت هر گونه تنظیمات اشتباه میتونه باعث بشه برای مثال از هر 10 صفحه یکی ایندکس بشه.
موفق باشید.
CYCLONER
March 15th, 2016, 01:33
با سلام
افزونه yoast seo توصیه میشود
Alexa.host
March 15th, 2016, 01:45
افزونه سئو وردپرس
yoast بهترین انتخابتونه ولی برای بهتر جواب گرفتن باید کانفیگ درستی بشه
iHSG
March 15th, 2016, 09:17
به نظر من خودت نکات سئو رو رعایت کنی خیلی بهتر از افزونه است.
من که هیچ وقت این افزونه ها رو نصب نمیکنم اما براحتی سایتم در گوگل ثبت میشه و میاد بالا.
M_Piyer
March 16th, 2016, 18:54
yoast seo خوب هستش
IrIsT
March 16th, 2016, 18:59
سلام.
من خیلی از پلاگین هارو تست کردم.اما میون اینها yoast فوق العادست.
با گوگل خیلی زود جور میشه.
اما یک مشکلی که داره رم زیاد میگیره تو نسخه جدیدش.
- - - Updated - - -
گفتین هاستینگ,فرقی نداره.چه هاستینگ چه غیر هاستینگ.یوست بهرینه و پیشنهاد میشه
محمد محمدیی
March 16th, 2016, 20:42
با سلام.
All in One SEO Pack بی نظیر است./
Raiden
March 16th, 2016, 21:39
سلام و عرض ادب.
بدون شک نصب این افزونه ها میتونه در بهبود وضعیت سایت شما موثر باشه.
و درمورد افزونه اگر به صورت حرفه ای تنظیمات رو میتوانید کانفیگ کنید ، افزونه WordPress SEO By Yoast رو به شما پیشنهاد میدم که از پشتیبانی قوی و خوبی هم برخورداره.
و اگر نمیخواهید زیاد درگیر کانفیگ تنظیمات بشید به شما افزونه All In One SEO رو پیشنهاد میکنیم ، که به صورت پیش فرض تنظیمات رو به صورت استاندارد انجام داده.
البته افزونه های زیاد دیگری هم برای SEO سایت وردپرسی هستند که به معرفی این دو که شناخته شده و مطالب آموزشی فراوانی از آنها در نت موجود است بسنده کردیم.
Majiiid
March 16th, 2016, 23:08
اگر میخواهید بصورت حرفه ای به بحث seo سایتتون بپردازید حتما yoast رو انتخاب کنید