PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست خرید سرور مجازی ایران برای کاهش پینگ ( فقط و فقط پارس پک )

jvcj
March 14th, 2016, 13:27
سلام...از اونجا که پارس پک تو قوانینش زده دیگه سروریس جدید برای کاهش پینگ ارائه نمیشه میخوام بدونم کسی هست بتونه برای ما ازشون این سرویس رو بگیره ؟ خیلی نیاز دارم...حتما حتما حتما میخوام پارس پک باشه..جای دیگه نیاز ندارم..ممنونم

mizbanwebhost
March 14th, 2016, 14:07
با سلام

دوست عزیز اگر فقط پارس پک هست که خودتون از پارس پک خرید کنید .

VipSc
March 14th, 2016, 14:22
دوست عزیز
بنده چندین باز با پارس پک تماس گرفتم برای سرور کاهش پینگ اما گفتند به هیچ عنوان امکان پذیرنیست و الآن هم تعدادی از مشتیریان قدیمی خودشون رو نگه داشتند.
شما میتونید، با مشتریان قدیمیشون تماس بگیرید، cprshop که سرورهاشون از پارس پک هست، بگید که براتون سرور تهیه کنند.
الآن هم تبیان جایگزین مناسبی هست و قیمت پهنای باند 1-1 تبیان با پارس پک یکسان هستش

jvcj
March 14th, 2016, 14:31
دوست عزیز
بنده چندین باز با پارس پک تماس گرفتم برای سرور کاهش پینگ اما گفتند به هیچ عنوان امکان پذیرنیست و الآن هم تعدادی از مشتیریان قدیمی خودشون رو نگه داشتند.
شما میتونید، با مشتریان قدیمیشون تماس بگیرید، cprshop که سرورهاشون از پارس پک هست، بگید که براتون سرور تهیه کنند.
الآن هم تبیان جایگزین مناسبی هست و قیمت پهنای باند 1-1 تبیان با پارس پک یکسان هستش

ممنون از پاسخگویتون....از هرجایی که بگید تست کردم هیجا بهتر از پارس پک برای من نیست....معلوم نیست چرا دیگه ارائه نمی دن ؟ یعنی سود براشون نداره؟
این تاپیکم زدم ببینم یه خدا بیامرزی پیدا میشه مشتری قدیمیش باشه یه حرکت برا ما بزنه هزینشم میدم.

hoster
March 14th, 2016, 14:41
چه درخواست مسخره ای !

هر کی که مشتری قدیمی شرکت ذکر شده باشه خودش به سروش نیاز داره و استفاده میکنه و نمیاد منافع خودشو ول کنه بده به شما