شما یک شرکت طراحی سایت رو در نظر بگیر که تازه کارشو شروع کرده و 10 تا مشتری داره.
سرور در دفتر کار یا منزل باید راه اندازی بشه (حتما باید پیش خودمون باشه) اصلا فکر زیر ساخت و ... رو هم نکنید.
قرار نیست سرور تقسیم بشه و هاست باهاش بفروشیم
فقط قراره 10 تا سایت خودمون رو باهاش بالا بیاریم (سایت ها بازدید زیادی ندارن)
قسط داریم از یک شرکت ااینترنت مثل شاتل اینترنت با سرعت 2 الی 8 مگابایت بگیریم. ( حدودا هزینه اینترنت + برق میشه ماهانه بین 60 تا 100)
من سایت ها رو با سرور مجازی رم 1 گیگم بالا اوردم هیچ مشکلی نداشته.
هارد هم زیاد نیاز نیست.
سی پیو رو زیاد سر در نمیارم ولی روی سرور سی پنل و .. نصب نمیکنیم ، سرور خیلی سبک هست.
1-چه مشخصاتی سرور بگیریم؟
2-از کجا سرور رو باید خریداری کنیم (منظورم ابزارات + رک + مودم قوی و ... هست چون تو شهر ما فروشگاهی با موضوع سرور و قطعات اون وجود نداره)
3-چقدر هزینه راه اندازی و سرور + رک و نصب میشه؟
4-آیا غیر از هزینه برق + اینترنت ، هزینه دیگه ای بصورت ماهانه داره؟
دوستان لطفا در مورد زیرساخت چیزی نگید که 1% هم نمیخوام سرور زیر ساخت بشه.
با تشکر فراوان.
HostCenter.host
March 15th, 2016, 02:03
ببینید بحث راه اندازی سرور برای میزبانی سایت (هاستینگ) مسئله ساده ای نیست! شما اگر آپتایمه دیتاسنتر های ایرانی یا حتی برخی دیتاسنترهای مطرح خارجی رو نگاه کنید، می بینید که با وجود این همه تجهیزات و استفاده از چندین سرویس دهنده اینترنت و بکاپ ایترنتی و ... باز به مشکل خوردن و بیشترشون قطعی های زیادی داشتن که غیر قابل قبول برای بحث هاستینگ هست.
و فکر اینکه شما بخواید داخل محل سکونت سروری برای میزبانی سایت راه اندازی کنید اونم برای مشتریاتون کاره حرفه ای و درستی نیست.
برای مثال اگر در منطقه شما یک کابل برگردان ساده انجام بشه بیش از 2 3 روز قطعی اینترنت خواهید داشت... و صدها مورد دیگه...
و اینکه اینترنتی که شما از شاتل یا isp های دیگه می گیرید به صورت اشتراکی هستند نه اختصاصی که بشه بهش اطمینان کرد و سرعت 2 تا 8 مگابیتی که می فرمایید بسیار کم هستش برای میزبانی ...
به هرحال تصمیم با شماست می تونید چنین کاری رو انجام بدید.
نهایت چند سایت داینامیک یا استاتیک می خواید بالا بیارید با سرورتون و چه میزان بازدید دارن سایت ها؟ کمی اطلاعات بدید تا بهتر بشه پیشنهاد سخت افزاری داد خدمتتون
mrpepero20000
March 15th, 2016, 02:26
برای مثال اگر در منطقه شما یک کابل برگردان ساده انجام بشه بیش از 2 3 روز قطعی اینترنت خواهید داشت...
سلام
منظورتون رو متوجه نشدم!!!!
- - - Updated - - -
چه میزان بازدید دارن سایت ها؟ کمی اطلاعات بدید تا بهتر بشه پیشنهاد سخت افزاری داد خدمتتون
مثلا برای یک رستوران سایت طراحی میکنیم
برای یک مغازه
و ....
سایت ها بازدید زیادی نخواهند داشت که مشکل پهنا و .. داشته باشیم.
سایت های تازه و ساده.
و انگشت شمار هستند ، یعنی قرار نیست سرور رو تقسیم کنیم یا حتی هاست بفروشیم.
قراره همین 10 -20 تا سایت های خودمون رو میزبانی کنیم
همین!!!
- - - Updated - - -
سرعت 2 تا 8 مگابیتی که می فرمایید بسیار کم هستش برای میزبانی ...
ما قرار نیست هاست بفروشیم
و میزبانی 500 تا سایت باشیم.
سایت های ما محدود هستن
در حال حاضر 5 تا سایت داریم.
با این فرض که تعدادشون رو 20در نظر بگیریم.
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
چون اگه سرعت سرور 8 مگابایت باشه و بخواد بین 20 تا هاست تقسیم بشه
برای هر هاست 400 کیلوبایت میوفته.
با این فرض که تو یک ثانیه 3 نفر تو سایت باشن برای هر کدوم حدودا نزدیک 150 الی 200 تا سرعت میمونه.
و در حال حاضر سرعت اکثر ایرانی ها هم 250 کیلوبایت میباشد که سرعت واقعی حدودا 210 - 200 هست.
mrpepero20000
March 15th, 2016, 02:31
درود ، بدلیل ضعف شبکه اینترنت مخصوصا در مناطق مسکونی و از همه مهمتر ضعف سیستم برق رسانی حتی با فرض تهیه ups و لوازم مورد نیاز باز هم امکان راه اندازی بدون دردسر یا حداقل با کمترین دردسر ایده شما حتی برای یک سایت معمولی و شخصی وجود نداره ، هر چقدر هم هزینه قطعات و ادوات مربوطه کنید بازهم نیازمند ندیریت و مانیتورینگ آپتایم دارید و مانند خیلی از شرکتها نیازمند نیروی متخصص و وآشنا به امور شبکه و ...
خب اینطور که معلومه باید سرور زیر ساخت بشه؟
هزینه ی زیرساخت ماهانه اینطور که شنیدم 300-400 هزار تومان هست درست؟؟؟
mrpepero20000
March 15th, 2016, 02:40
هزینه تهیه یا اجاره یک سرور چه اختصاصی و چه مجازی بستگی به میزان منابع درخواستی داره بطور مثال میزان فضای هارد یا ترافیک مورد نیاز یا موارد دیگر سخت افزاری از جمله ram و cpu و ... با توجه به توضیحات شما یک سرور مجازی معمولی نهایتا ماهانه با مبلغی کمتر از ۱۰۰ هزارتومان پاسخگوی نیاز شما هست
من سایت ها رو با سرور مجازی رم 1 گیگ هم بالا اوردم
چون سیستم های سرور ساده هست.
حتی سی پنلم نیاز نیست روی سرور نصب بشه.
ما سرور مجازی نیاز نداریم
ما قسط خریداری قطعات یک سرور اختصاصی را داریم. (کیس+رک+و ...)
از کجا میتونیم خریداری کنیم
و هزینه چقدر هست؟
dashjalal
March 15th, 2016, 03:03
سلام خدمت شما دوست عزیز . اینترنتی که در اختیار شما قراره قرار بگیره سرعت آپلود چقدر داره ؟
معمولا سرویس دهنده های اینترنتی سرعت آپلود تا یک مگابیت رو میدن که برای سایت اصلا مناسب نیست .
بحث کانفیگ های سرور هم وسط میاد .
اگر اینترنتتون قطع و وصلی داشته باشه سایت داون خواهد شد .
در این مورد دوستی قرار بود سروری داخل خونشون راه اندازی کنن و شرکتی توی تهران این کارو انجام میداد که کابلی شخصی میکشید و پورت یک گیگابیت میداد فک کنم به محل مورد نظر . که البته میگفت از سمت مخابرات هم نیست اما دقیقا یادم نیست . اما قیمتی که میگفتن بالای ده میلیون تومن بود سالانه که اصلا خب نمیصرفه .
توی محل هم میشه سروری راه اندازی کرد با هارد مناسب . مین برد باید قوی باشه حالا اگر قطعات دیگه قوی نباشن . چون بحث همیشه روشن بودنش هست . هارد هم اس اس دی و یا هارد های گیمینگ مثل وسترن خاویار .
نیازی به رک نیست . اما خنک سازی رو نباید فراموش کنید . اون اتاق باید همیشه خنک باشه و کمی سرد . چون قطعات قراره همیشه روشن باشن .
بک آپ هم نباید فراموش بشه . یک هارد اضافی روی سیستم برای کپی کردن اطلاعات روی هارد دیگه به عنوان بک آپ .
شاید اگر من این کارو میکردم دوتا سیستم شبیه هم داشتم که اگر برای سیستم دیگه مشکلی پیش اومد سریع این یکی دیگه رو وصل کنم تا سایتا داون نباشه تا مشکل رفع بشه . یا هر ماه یکی از سیستم ها روشن باشه که مسلما باید اطلاعاتشون شبیه هم باشه .
اما نمیشه خیلی تخصصی در آوردش .
همیشه احتمال نقص و داون شدنش هست .
همین الانی که دارم پیام میدم ، سرویس دهنده ی هاست ایرانی من ، چهار تا سایتمو فرستاده هوا و بک آپی هم نمیده :) .
سایت در لحطه کار میکنه و کاربر کاری به تخصص ما نداره و کیفیت رو میخواد . پس توی لحظه کار باید حرفه ای تحویل داده بشه . یعنی هر ثانیه ، حرفه باید لمس بشه .
اگر اطلاعاتی دارید که نمیخواید سرویس دهنده های ایرانی اونو پشتیبانی کنن که بتونن بخونن یا به سورس دسترسی داشته باشن ، سرویس دهنده های خارجی بد نیستن .
شرمنده اطلاعات مفید تری نتونستم بدم .
mrpepero20000
March 15th, 2016, 12:15
سلام
بنده میرم شرکت شاتل یا جا های دیگه این بحث رو مطرح میکنم
ببینم سرعت واقعی اپلودی که به ما میدن چقدره
و قطع و وصلی هاش چطوریه.
بعدش تایپیک رو ادامه
میدم با تشکر.
hadiroohi
March 15th, 2016, 12:25
روی سرویس اینترنت adsl آپلود رو غیر ممکنه بتونید بیشتر از 1.5 مگ یا نهایت 2 مگ بگیرید و این برای سایتهای شما ااصلا مناسب نیست، چون این سرعت مهمه برای بازدید کننده
ولی در مورد سرویس پهنای باند که قیمتشم خیلی بالاست قضیه فرق داره و هر سرعتی که میگیرید اشتراکی هست هم آپلود هم دانلود
ourweb
March 15th, 2016, 13:46
چیزهای که نیاز دارید یک سرور g6 hp ya g8 بخرید یک فایورال سیسکو بخرید یا مارک های دیگه یک اینترنت 5 مگ با پینگ داخلی خوب که بین 80 میلی ثانیه باشه 4.2.2.4 که حتما وایلریس باشه همچنین یک روتر برد قوی میکروتیک + یک ups gate 600 برای روشن گذاشتن سرور تا 30 الی 1 ساعت بعد می توانید بیایید سر مدیریت سرور که اون هم ما می توانیم کمک کنیم
mrpepero20000
March 15th, 2016, 17:07
چیزهای که نیاز دارید یک سرور g6 hp ya g8 بخرید یک فایورال سیسکو بخرید یا مارک های دیگه یک اینترنت 5 مگ با پینگ داخلی خوب که بین 80 میلی ثانیه باشه 4.2.2.4 که حتما وایلریس باشه همچنین یک روتر برد قوی میکروتیک + یک ups gate 600 برای روشن گذاشتن سرور تا 30 الی 1 ساعت بعد می توانید بیایید سر مدیریت سرور که اون هم ما می توانیم کمک کنیم
سلام جناب
یکسری سوالاتی داشتم.
1-قیمت سرور g6 hp یا hp g8 چقدر هست؟ (قیمت هر دو رو بگید + مشخصات رم-سی پیوو ..)
2-کار فایروال چیه؟ و چی هست؟ آیا دستگاه هست یا قطعه ؟ یکم توضیح بدید
3-منظورتون از پینگ 4.2.2.4 چیه؟
4-وایرلس بودن اینترنت چ ربطی ب سرور داره؟؟
5-روتر برد میکروتیک چی هست و چکار میکنه؟ و چ قیمتی داره؟
6-ups gate 600 چی هست و چکار میکنه و چ قیمتی داره؟
7-وقتی از شاتل یا بایت یا جای دیگه میخوام اینترنت بگیرم چه موضوعاتی رو شرط بزارم و روی چی اهمیت بدم ؟(مثلا بپرسم پهنای باند کدوم بیشتر و از اینجور سوالات)....
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر فراوان.
- - - Updated - - -
ما می توانیم کمک کنیم
شما مراحل راه اندازی و نصب را انجام میدهید؟
هزینه نصب چقدر هست؟
لوازم سرور را نیز شما میفروشید؟(کل وسائل را شما میفروشید؟)
آیا دفتر شما در تهران هست؟
ourweb
March 15th, 2016, 17:10
جناب با من تماس بگیرید تا راهنمایی بازم رو انجام بدم
09375150429 کثیریان هستم
فرستاده شده از ALE-L02ِ من با Tapatalk
alicpk
March 15th, 2016, 17:39
دوست عزیز فکر اینترنت داخلی را از سرتون بیرون کنید و به دنبال اینترنت ماهواره ای باشید
در مورد خرید قطعات میتونید سرور amd ببندید و قیمتش هم بسیار مناسب در میاد . اگه اشنا نداشتید با بنده تماس بگیرید بنده کارم فروش کامپیوتر و تجهیزات شبکست و براتون با قیمت همکاری خرید میکنم و از تهران براتون ارسال میکنم . هر چی هم نیاز داشته باشید براتون تهیه میکنم فقط کافیست مشخصات مورد نیازتون را بفرمایید تا قیمت بگیرم
شماره همراه بنده 09139982062 سعیدی
موفق باشید
mrpepero20000
March 15th, 2016, 18:18
به دنبال اینترنت ماهواره ای باشید
سلام ، اینترنت ماهواره ای چطوریه؟ و چ شرایط و هزینه ای داره
لطفا یکم توضیح بدید
با تشکر فراوان.
Root ~:#
March 15th, 2016, 18:39
سلام ، اینترنت ماهواره ای چطوریه؟ و چ شرایط و هزینه ای داره
لطفا یکم توضیح بدید
با تشکر فراوان.
یه توصیه برادرانه :
شما که داری هزینه میکنی ! سرور ت رو ببر یه دیتاسنتر معتبر کولو کن /
اینطوری که شما دارید فکر میکنید 10 که هیچ 100 برابر دردسر و مشکلاتش بیشتره .
اینترنت من که روزی 30 ~ 40 بار قطع میشه :) حالا با این وضع کاربری برای شما باقی نمیمونه حتی با گران ترین و مدرن ترین سخت افزار ها !
اینترنت ماهواره ای خلاف قوانین انجمن باید باشه و ممنوع هست استفاده ازش .
بعدش هم بصورت Offline هست / البته انلاین هم میشه ولی نه به این شکل که شما میخواید .
mrpepero20000
March 15th, 2016, 22:42
فعلا برای یک مدت تصمیم گرفتیم سرور اختصاصی المان تهییه کنیم
تا یک مدت پیشرفت کنیم و بتونیم هزینه بیشتری رو بابت سرور ایران بدیم.
در مورد سرور هترنز لطفا راهنمایی کنید: http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=162313
dashjalal
March 16th, 2016, 04:53
به هیچوجه نیازی نیست که سرور اختصاصی بگیرید و چون بازدید بالایی ندارید اصلا نیازی هم نیست وی پی اس بگیرید .
هاست داخل ایران هست که براتون سالیانه 140 هزار تومان هزینه داشته باشه و هرچی هم که بخواید بتونید سایت روش بالا بیارید و بازدید در لحظه ی خوبی هم داشته باشه و روزانه تا ده هزار بازدید رو راحت جواب بده .
حالا که میخواید سرور خارج از محیط شخصی بگیرید ، با توجه به بازدیدی که فرموده بودید ، این رو میگم که به هیچوجه وی پی اس و یا سرور خریداری نکنید .
هزینه ی سرور و وی پی اس به یک کنار که ماهانه هست . هزینه ی نگهداری و تنظیمات امنیتی اون رو هم در نظر بگیرید . سالانه بالای دویست سیصد هزار تومن براتون خرج داره مخصوصا اگر داخل ایران باشه .
هاست تهیه کنید برای کارتون بهتر هست . من فروشنده نیستم . کارم طراحی و بهینه سازی هست و سرویس دهنده های زیادی رو تست کردم و تجربه ی کار باهاشون رو داشتم . سایت های مختلفی رو بالا آوردم . توصیه میکنم که با توجه با مشخصاتی که گفتید ، اصلا سرور مجازی یا سرور شخصی نگیرید .
تاپیکی که لینک کرده بودید ، دیدم . اون سرور مشخصات خیلی بالایی داره و خیلی هزینه داره .راحت ماهی بالای دویست هزار تومن . تعداد بازدید روزانه ی هر سایتی که راه میندازین چقدر هست ؟
mrpepero20000
March 16th, 2016, 19:17
راحت ماهی بالای دویست هزار تومن
اره خب ، حدودا ماهی همین حدودا هزینه باید بدیم.
- - - Updated - - -
به هیچوجه نیازی نیست که سرور اختصاصی بگیرید
برای امنیت نمیتونم زیر سرور اختصاصی حساب کنم.
یا باید سرور اختصاصی پیش خودمون باشه یا سرور اختصاصی توی شرکت های بزرگی مثل هترنز.
- - - Updated - - -
تعداد بازدید روزانه ی هر سایتی که راه میندازین چقدر هست ؟
بازدید خیلی کمی دارن. (بیشترشون تازه راه افتادن)
سیستم هاشون خیلی ارزش دارن. ارزشی بالا تر از 50 میلیارد تومان.(البته قسط فروش نداریم ، چون نمیشه 1-2 سال زمانی که بصورت تیمی روش صرف شده رو به قیمت کشید!!)
فقط یک سوالی داشتم.
ما میخواهیم روی سرور vmware نصب بشه ، نمیدونم ابزارات نیاز داره یا نه؟
آیا کسی هست که کانفیگ های vmware را انجام دهد؟ (قیمت در صورت توانایی)
- - - Updated - - -
تنظیمات امنیتی اون رو هم در نظر بگیرید .
حدودا 1-2 سال روی همین موارد کار کردیم.
سیستم هاش خیلی قدرتمند هستند.
متاسفانه نمیتونم زیاد توضیح بدم.
- - - Updated - - -
مخصوصا اگر داخل ایران باشه .
تنها در صورتی میتونه توی ایران باشه که سرور هاش پیش خودمون باشه.
حالا اینا رو بیخیال
من به پیشنهاد یکی از دوستان عمل کردم.
چون ایشون گفتن که شرکت های خارجی اونقدر بزرگ هستن و مشتری دارن که به فکر د ز د ی و کپی فایل نیستن.
البته قسط توهین به شرکت یا جای خاصی ندارم.
برای همین بنده هم قسط دارم مستقیم از دیتاسنتر خریداری کنم.
soheil869
March 16th, 2016, 19:24
اره خب ، حدودا ماهی همین حدودا هزینه باید بدیم.
- - - Updated - - -
برای امنیت نمیتونم زیر سرور اختصاصی حساب کنم.
یا باید سرور اختصاصی پیش خودمون باشه یا سرور اختصاصی توی شرکت های بزرگی مثل هترنز.
- - - Updated - - -
بازدید خیلی کمی دارن. (بیشترشون تازه راه افتادن)
سیستم هاشون خیلی ارزش دارن. ارزشی بالا تر از 50 میلیارد تومان.(البته قسط فروش نداریم ، چون نمیشه 1-2 سال زمانی که بصورت تیمی روش صرف شده رو به قیمت کشید!!)
فقط یک سوالی داشتم.
ما میخواهیم روی سرور vmware نصب بشه ، نمیدونم ابزارات نیاز داره یا نه؟
آیا کسی هست که کانفیگ های vmware را انجام دهد؟ (قیمت در صورت توانایی)
- - - Updated - - -
حدودا 1-2 سال روی همین موارد کار کردیم.
سیستم هاش خیلی قدرتمند هستند.
متاسفانه نمیتونم زیاد توضیح بدم.
- - - Updated - - -
تنها در صورتی میتونه توی ایران باشه که سرور هاش پیش خودمون باشه.
حالا اینا رو بیخیال
من به پیشنهاد یکی از دوستان عمل کردم.
چون ایشون گفتن که شرکت های خارجی اونقدر بزرگ هستن و مشتری دارن که به فکر د ز د ی و کپی فایل نیستن.
البته قسط توهین به شرکت یا جای خاصی ندارم.
برای همین بنده هم قسط دارم مستقیم از دیتاسنتر خریداری کنم.
دوست عزیز
فکر اینکه خونه راه اندازی کنید رو بزارید کنار
اصلا غیر منطقیه کامله ببخشید اینقدر رک گفتم
اگه از اینکه زیرساخت یا جای دیگه بزارین میترسین پس باید غیر قانونی باشه اطلاعتتون و الا که مشکل نداره
این همه سرور ما و دیگران داریم و کسی نمیره پشت سرور
اگر خارج از ایران میخواهید بگیرید از همه دوستان می تونید بگیرید
اگر میخواهید مستقیم بگیرید دردسرهای خودشو داره
اگه خیلی اطلاعات با ارزش هستند حتما باید لایسنس های قانونی تهیه کنید و الا یک دفع سرورتون بن میشه مگه اینه از دیتا سنتر هایی که نمی بندن بگیرین که هزینش بیشتره
کلا من نمی دونم چرا سرور گرفتن تو ایران حدود عدد 200 می چرخه؟!!
اگر شرایط مهم و خوبی مثل این می خواهید توضیح دهید
من سرور ایرانمم فقط گلو کردم بردم زیرساخت با اینکه 3 برابر قیمتش
شما از نظر من شما فکر می کنید که میدونید چی میخواهید و اطلاع دارید
از نظر بنده شما کلا نمی دونید در واثع چه می خواهید برنامه های خیلی از ماهانیز میلیاردی قیمتش هست از اصناف کل کشور گرفته تا بیمه و ...
در هر صورت از نظر من با کسانی که اطلاعات دارند مشورت کنید و راهنمایی بگیرید
کسی که به شما مشورت داده کلا چیزی از اینترنت و شبکه نمی دونسته
دوستان بحث امنیت می کنند بحث امنیت سرور هست و نه سایت شما
لطفا از مشاوران بهتر استفاده کنید
موفق باشید
dashjalal
March 17th, 2016, 02:03
بله اگر از خارج تهیه کنید هم خوبه . فقط بحث امنیت سرور هست . سرور به دو صورت مدیریت شده و غیر مدیریت شده به شما تحویل داده میشه . چه از نظر تنظیمات سیستم عامل و کارایی سرور و چه از نظر امنیت سرور .
اگر بحث امنیت سرور وسط باشه ، یا دوستان ایرانی باید براتون کانفیگ کنن که خب امنیتشون میشه مثل سرویس های داخلی که به شرکت مناسبی باید بدید کانفیگ کنن و یا از خود سرویس دهنده ی خارجی بخواید که براتون تنظیمات امنیتی رو انجام بدن . تنظیمات امنیتی وی پی اس یا وی دی اس رو هم میشه مثل سرور شخصی انجام داد که هزینه ی ماهانه ی خرید این دوتا از سرور شخصی کمتر هست .
یکی از پیشنهادات میتونه این باشه که وی پی اس بگیرید از هرتزنر به صورت مدیریت شده . ولی خب هزینه ی تنظیم داره و خرج زیاد میشه .
یه پیشنهاد دیگه ای هم که میتونم بهتون بکنم و خیلی به صرفه تر در بیاد و بهتره این پیشنهاد رو روش تمرکز کنید . این هست که از سایت آنلاین دات نت ، خریدی انجام بدید . توی آنلاین دات نت ، نمیخواد وی پی اس بگیرید و بهتره سرور شخصی بگیرید چون قیمت هاش خیلی مناسب هست . و مسلما سرور شخصی بهتره تا وی پی اس .
هزینه های ستاپش مناسب هست و هزینه های سرور هاش هم مناسب هست . برای مثال سرور با یک ترابایت فضا ، با هشت گیگ رم و سی پی یو هشت هسته ای همراه با هشت ترید یا هسته مجازی رو میده به ماهی 15.99 یا همون 16 یورو . هزینه ی ستاپ اولیه هم میگیره 20 یورو .
به سایت آنلاین دات نت که رفتید ، برید به قسمت personal range و قیمت هارو نیگاه کنید . باهاشون هم مکاتبه کنید که تنظیمات امنیتی رو هم انجام میدن براتون یا خیر . یه شرکت فرانسوی هست و مدت زمان زیادی هست فعالیت میکنه .
یه نگاهی بندازیدش .
- - - Updated - - -
دوست عزیز
فکر اینکه خونه راه اندازی کنید رو بزارید کنار
اصلا غیر منطقیه کامله ببخشید اینقدر رک گفتم
اگه از اینکه زیرساخت یا جای دیگه بزارین میترسین پس باید غیر قانونی باشه اطلاعتتون و الا که مشکل نداره
این همه سرور ما و دیگران داریم و کسی نمیره پشت سرور
اگر خارج از ایران میخواهید بگیرید از همه دوستان می تونید بگیرید
اگر میخواهید مستقیم بگیرید دردسرهای خودشو داره
اگه خیلی اطلاعات با ارزش هستند حتما باید لایسنس های قانونی تهیه کنید و الا یک دفع سرورتون بن میشه مگه اینه از دیتا سنتر هایی که نمی بندن بگیرین که هزینش بیشتره
کلا من نمی دونم چرا سرور گرفتن تو ایران حدود عدد 200 می چرخه؟!!
اگر شرایط مهم و خوبی مثل این می خواهید توضیح دهید
من سرور ایرانمم فقط گلو کردم بردم زیرساخت با اینکه 3 برابر قیمتش
شما از نظر من شما فکر می کنید که میدونید چی میخواهید و اطلاع دارید
از نظر بنده شما کلا نمی دونید در واثع چه می خواهید برنامه های خیلی از ماهانیز میلیاردی قیمتش هست از اصناف کل کشور گرفته تا بیمه و ...
در هر صورت از نظر من با کسانی که اطلاعات دارند مشورت کنید و راهنمایی بگیرید
کسی که به شما مشورت داده کلا چیزی از اینترنت و شبکه نمی دونسته
دوستان بحث امنیت می کنند بحث امنیت سرور هست و نه سایت شما
لطفا از مشاوران بهتر استفاده کنید
موفق باشید
خیر ایشون میدونن چی میخوان ولی حیف که به یک متخصص خوب دسترسی ندارن و توی تیمشون کسی که سرور راه اندازی کرده باشه و مدیریت کرده باشه نبوده . ایشون کارشون رو میدونن اما در مورد سرور اطلاعاتی ندارن ، که خب چیز مهمی نیست و هرکه را بهر کاری ساختند و وب هاستینگ تاک هم برای همین زمانا و ارتباط همه با هم هست .
با توجه به از دست رفتن سایت هام روی سرویس دهنده ی ایرانی توی هفته ی اخیر و نبود هیچ بک آپی ، نظرم بیشتر سمت خرید شخصی از سرویس دهنده های خارجی بدون واسطه برای کار های مهم و حیاطی هست .
در کل یه بحث واقعیت هست و یه بحث آرامش روان راه انداز سرویس .
شاید واقعیت این باشه که یه سری وسواس های کاری اشتباه هست و پایه ای نداره ، اما از نظر من ، برای یک طراح و یک استارتر یک موضوع خاص ، آرامش روان از هرچیزی مهمتر هست و یک انرژی مضاعف برای ادامه کار هست .
اکثریت دوستان خالصانه کار نمیکنن . یادگرفتن ها در زمینه ی درآمد زیاد بوده برای همین پیشرفت ها کمتر هست تا دوستان خارجی .
توصیه ای که به این دوست عزیزمون میکنم به خاطر حساسیت بالایی که کارشون داره و توی صحبتاشون نشون دادن این هست که از online.net خریدی انجام بدن و بدن خودشون هم کانفیگ کنن . بعدش با آرامش کامل و توی یک جو مناسب فکری به ادامه ی کار سایت هاشون بپردازن .
سایت آنلاین دات نت تجربه ی خوبی توی این کار داره و قیمت هاشم مناسب هست و از گزینه های اصلی من برای راه اندازی سایت روی سرور شخصی هست .
mrpepero20000
March 18th, 2016, 00:54
یا دوستان ایرانی باید براتون کانفیگ کنن که خب امنیتشون میشه مثل سرویس های داخلی که به شرکت مناسبی باید بدید کانفیگ کنن.
سلام
سیستم های ما خاص هستند و هیچ کسی با آنها آشنا نیست. به همین دلیل کسی جز خود ما نمیتونه کانفیگ انجام بده
مشکلی از اون لحاظ نداریم.
هرکه را بهر کاری ساختند
دقیقا ازتون خیلی خوشم امد. ، ما حدودا نزدیک 2 سال هست روی سیستم هامون کار میکنیم و تخصص اصلی ما هم طراحی وب سایت هست. و اولین سیستم ایرانی جهان رو نوشتیم انشالله بزودی معرفی خواهد شد .
ما سرور اختصاصی حرفه ای رو خریداری کردیم هزینه ی 460 هزار تومان را بابت سرور دادیم.
سی پیو قدرتمندی داره و رمش اگه اشتباه نکنم 64 گیگ هست و هاردش هم ssd هست.
انشالله در وقت اداری مشخصات برای ما ارسال خواهد شد.
ممنون از راهنمایی های شما
با تشکر فراوان.
- - - Updated - - -
برای یک طراح و یک استارتر یک موضوع خاص ، آرامش روان از هرچیزی مهمتر هست و یک انرژی مضاعف برای ادامه کار هست .
دقیقا.
- - - Updated - - -
8-| چی غیر قانونی ؟ خخخخخ
نه بابا سیستم رو داریم ثبت ملی میکنیم البته من زیاد با ثبت ملی رضایت ندارم بیشتر رو سطح جهانی فکر میکردم.
مگه تو ایرانم میشه کار غیر قانونی کرد؟ سری دامین و ای پی سرور و کلشو ف ی ل ت ر میکنن خخخخ
شما در نظر بگیر حدود 2 سال روی یک چیزی کار بکنی.
بعد یکی بیاد مفت کپی بکنه و به اسم خودش ثبت کنه و ازش درامد کسب بکنه؟
خب تا ثبت ملی نشده ادم نمیتونه رو این چیزا آرامش داشته باشه
نمیدونم منو درک میکنید یا نه.
بهر صورت خیلی تشکر میکنم از همتون.
soheil869
March 18th, 2016, 00:59
سلام
سیستم های ما خاص هستند و هیچ کسی با آنها آشنا نیست. به همین دلیل کسی جز خود ما نمیتونه کانفیگ انجام بده
مشکلی از اون لحاظ نداریم.
دقیقا ازتون خیلی خوشم امد. ، ما حدودا نزدیک 2 سال هست روی سیستم هامون کار میکنیم و تخصص اصلی ما هم طراحی وب سایت هست. و اولین سیستم ایرانی جهان رو نوشتیم انشالله بزودی معرفی خواهد شد .
ما سرور اختصاصی حرفه ای رو خریداری کردیم هزینه ی 460 هزار تومان را بابت سرور دادیم.
ممنون از راهنمایی های شما
با تشکر فراوان.
- - - Updated - - -
دقیقا.
- - - Updated - - -
8-| چی غیر قانونی ؟ خخخخخ
نه بابا سیستم رو داریم ثبت ملی میکنیم البته من زیاد با ثبت ملی رضایت ندارم بیشتر رو سطح جهانی فکر میکردم.
مگه تو ایرانم میشه کار غیر قانونی کرد؟ سری دامین و ای پی سرور و کلشو ف ی ل ت ر میکنن خخخخ
شما در نظر بگیر حدود 2 سال روی یک چیزی کار بکنی.
بعد یکی بیاد مفت کپی بکنه و به اسم خودش ثبت کنه و ازش درامد کسب بکنه؟
خب تا ثبت ملی نشده ادم نمیتونه رو این چیزا آرامش داشته باشه
نمیدونم منو درک میکنید یا نه.
بهر صورت خیلی تشکر میکنم از همتون.
انشالله كه در ثبت ملي نمي***نش
سرويس شما همين سرويس قبليه هست كه چند سال پيش اجراش كردين سرور جواب نداد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
dashjalal
March 18th, 2016, 01:03
خواهش میکنم . شرکت خوبی هست اون سرویس دهنده .
امیدوارم در ادامه ی کار موفق باشید . و یک طرح خوب رو معرفی کنید تا بتونیم بگیم با این همه آدمی که توی ایران توی برنامه نویسی فقط گنده میان و هاه که همش برای کسب درآمد هست و نه فایده ای برای این کشور ..... ..... ما هم بالاخره بتونیم چیزی رو نشون بدیم و کشورمون فقط مصرف کننده نباشه .
باز هم امیدوارم موفق باشید .
از همه ی دوستان عذر خواهی میکنم اما با سرویس دهنده های ایرانی موافق نیستم اکثرشون . شرکت های زیادی رو تست کردم و اکثرا وقتی مانیتور میکنم اسکریپت های سایت های انواتو رو ، روی سرویس های کانفیگ شدشون ، اکثریت به خاطر کانفیگ های بدشون ، یا فایروال دچار مشکل میشه و سایت داون میشه و باید تغییر آی پی داد و یا سی پی یو درگیر تر میشه نسبت به کانفیگ سرویس هایی که دوستان عزیز خارجی کانفیگ میکنن . پشتیبانی ها هم که بماند .
کی درست میشه این موضوعات نمیدونم .
البته دوسه تا سرویس دهنده ی ایرانی هستن که بد نیستن و قبولشون دارم . خب اینجا هم نمیتونم معرفی کنم مسلما .
شرمنده از این حرفا و شرمنده از اینکه نتونستم بیشتر ایراد بگیرم .
لحظات خوش و آروم .
soheil869
March 18th, 2016, 01:05
بله اگر از خارج تهیه کنید هم خوبه . فقط بحث امنیت سرور هست . سرور به دو صورت مدیریت شده و غیر مدیریت شده به شما تحویل داده میشه . چه از نظر تنظیمات سیستم عامل و کارایی سرور و چه از نظر امنیت سرور .
اگر بحث امنیت سرور وسط باشه ، یا دوستان ایرانی باید براتون کانفیگ کنن که خب امنیتشون میشه مثل سرویس های داخلی که به شرکت مناسبی باید بدید کانفیگ کنن و یا از خود سرویس دهنده ی خارجی بخواید که براتون تنظیمات امنیتی رو انجام بدن . تنظیمات امنیتی وی پی اس یا وی دی اس رو هم میشه مثل سرور شخصی انجام داد که هزینه ی ماهانه ی خرید این دوتا از سرور شخصی کمتر هست .
یکی از پیشنهادات میتونه این باشه که وی پی اس بگیرید از هرتزنر به صورت مدیریت شده . ولی خب هزینه ی تنظیم داره و خرج زیاد میشه .
یه پیشنهاد دیگه ای هم که میتونم بهتون بکنم و خیلی به صرفه تر در بیاد و بهتره این پیشنهاد رو روش تمرکز کنید . این هست که از سایت آنلاین دات نت ، خریدی انجام بدید . توی آنلاین دات نت ، نمیخواد وی پی اس بگیرید و بهتره سرور شخصی بگیرید چون قیمت هاش خیلی مناسب هست . و مسلما سرور شخصی بهتره تا وی پی اس .
هزینه های ستاپش مناسب هست و هزینه های سرور هاش هم مناسب هست . برای مثال سرور با یک ترابایت فضا ، با هشت گیگ رم و سی پی یو هشت هسته ای همراه با هشت ترید یا هسته مجازی رو میده به ماهی 15.99 یا همون 16 یورو . هزینه ی ستاپ اولیه هم میگیره 20 یورو .
به سایت آنلاین دات نت که رفتید ، برید به قسمت personal range و قیمت هارو نیگاه کنید . باهاشون هم مکاتبه کنید که تنظیمات امنیتی رو هم انجام میدن براتون یا خیر . یه شرکت فرانسوی هست و مدت زمان زیادی هست فعالیت میکنه .
یه نگاهی بندازیدش .
- - - Updated - - -
خیر ایشون میدونن چی میخوان ولی حیف که به یک متخصص خوب دسترسی ندارن و توی تیمشون کسی که سرور راه اندازی کرده باشه و مدیریت کرده باشه نبوده . ایشون کارشون رو میدونن اما در مورد سرور اطلاعاتی ندارن ، که خب چیز مهمی نیست و هرکه را بهر کاری ساختند و وب هاستینگ تاک هم برای همین زمانا و ارتباط همه با هم هست .
با توجه به از دست رفتن سایت هام روی سرویس دهنده ی ایرانی توی هفته ی اخیر و نبود هیچ بک آپی ، نظرم بیشتر سمت خرید شخصی از سرویس دهنده های خارجی بدون واسطه برای کار های مهم و حیاطی هست .
در کل یه بحث واقعیت هست و یه بحث آرامش روان راه انداز سرویس .
شاید واقعیت این باشه که یه سری وسواس های کاری اشتباه هست و پایه ای نداره ، اما از نظر من ، برای یک طراح و یک استارتر یک موضوع خاص ، آرامش روان از هرچیزی مهمتر هست و یک انرژی مضاعف برای ادامه کار هست .
اکثریت دوستان خالصانه کار نمیکنن . یادگرفتن ها در زمینه ی درآمد زیاد بوده برای همین پیشرفت ها کمتر هست تا دوستان خارجی .
توصیه ای که به این دوست عزیزمون میکنم به خاطر حساسیت بالایی که کارشون داره و توی صحبتاشون نشون دادن این هست که از online.net خریدی انجام بدن و بدن خودشون هم کانفیگ کنن . بعدش با آرامش کامل و توی یک جو مناسب فکری به ادامه ی کار سایت هاشون بپردازن .
سایت آنلاین دات نت تجربه ی خوبی توی این کار داره و قیمت هاشم مناسب هست و از گزینه های اصلی من برای راه اندازی سایت روی سرور شخصی هست .
دوست عزيز من در خيلي موارد اصلا با نظر شما موافق نيستم
فقط بيشتر موضوع رو عجيب قريب كرديد
اگر سرويس ايراني ميگيد بداست ما هم شركت ايران هستيم و هم خارج از ايران كه با نام خارجيش تو ايران فعاليت نميكنيم
اگر اطلاعات ديگران روي هاست هاي ديگر دوستان پاك شده تقصير خودتون دوست من وقتي اينجا افر ميخوايد و يكي مي گويد اينن امكانات را ميدهم فلان قيمت اما خودتان نميخواهيد و ميريريد سرويس مفت تومني بر ميداريد بايد هم پاك بشه ميخواستيد دنبال مفت ها نرويد
اخه سرويس ايراني تهيه از هتزنر و سرور خارجي؟!!
من كلا با نظرات شما موافق نيستم
خيلي از پروژه هاي ما هم فقط يكبار در ايران انجام شدهاز نظر بنده شما بيشتر استارتر را گمراه ميكنيد تا كمك!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Santourio
March 18th, 2016, 01:06
وقت بخیر
منظورتون اینه که میخواید با سیستم شخصی خودتون مثلا 20 تا سایت راه بندازین و الان میخواید بدونید چه چیز هایی نیاز هست برای راه اندازی چنین سیستمی درسته ؟
اگر چنین چیزی هست بگید کامل براتون توضیح بدم
dashjalal
March 18th, 2016, 01:17
دوست عزيز من در خيلي موارد اصلا با نظر شما موافق نيستم
فقط بيشتر موضوع رو عجيب قريب كرديد
اگر سرويس ايراني ميگيد بداست ما هم شركت ايران هستيم و هم خارج از ايران كه با نام خارجيش تو ايران فعاليت نميكنيم
اگر اطلاعات ديگران روي هاست هاي ديگر دوستان پاك شده تقصير خودتون دوست من وقتي اينجا افر ميخوايد و يكي مي گويد اينن امكانات را ميدهم فلان قيمت اما خودتان نميخواهيد و ميريريد سرويس مفت تومني بر ميداريد بايد هم پاك بشه ميخواستيد دنبال مفت ها نرويد
اخه سرويس ايراني تهيه از هتزنر و سرور خارجي؟!!
........
سرويس شما همين سرويس قبليه هست كه چند سال پيش اجراش كردين سرور جواب نداد؟
سلام دوست عزیز . شما فقط از حرف های ما ایراد گرفتید به اون دوستمون اول کل کارش رو بردید زیر سوال ... و بعدش نظرات من رو بدون پرسش زیر سوال بردید .
من اینجا حرفی نمیزنم چون کلی هست و همینطور مدیریت گیر خواهد داد . به تعداد پست های من نگاه کنید !!! تاریخ عضویت رو همینطور .
دلیلش ناراضایتی از نت ایران بود .
رفتم آفر گرفتم ؟ رفتم مفت گرفتم ؟ چرا ندونسته نظر دادید ؟ شما برند سازی کردید با اون آواتار پس باید بشدت رعایت کنید . ماهی بیست تومن مفت نیست . اگر بک آپی نمیداشتم همه چیز رو از دست میدادم . شرکتی که وعده به بک آپ میده یعنی راحت شدن خیال مشتری .
اینجا اسمی از اون سرویس دهنده نیاوردم فقط به این دلیل که شرمندگیش رو حس کردم و در نهایت فقط تغییر سرویس میدم .
این رو به شما دوست عزیز نوید میدم ، به خاطر مشکل پیش اومده برای من و همینطور تعصبی بودن سرویس دهنده هامون نسبت به کارهای اکثریت بی کیفیتشون ، بعدا شرایطی رو ایجاد میکنم که هر کسی نتونه به موفقیت توی این بازار پر هرج و مرج فکر کنه . یعنی ، کیفیت کم مساوی میشه با تعطیل شدن سرویس دهنده .
خوشحالم تاپیک تونست به دوستمون کمک کنه .
لحظات خوش و آروم .
soheil869
March 18th, 2016, 01:29
سلام دوست عزیز . شما فقط از حرف های ما ایراد گرفتید به اون دوستمون اول کل کارش رو بردید زیر سوال ... و بعدش نظرات من رو بدون پرسش زیر سوال بردید .
من اینجا حرفی نمیزنم چون کلی هست و همینطور مدیریت گیر خواهد داد . به تعداد پست های من نگاه کنید !!! تاریخ عضویت رو همینطور .
دلیلش ناراضایتی از نت ایران بود .
رفتم آفر گرفتم ؟ رفتم مفت گرفتم ؟ چرا ندونسته نظر دادید ؟ شما برند سازی کردید با اون آواتار پس باید بشدت رعایت کنید . ماهی بیست تومن مفت نیست . اگر بک آپی نمیداشتم همه چیز رو از دست میدادم . شرکتی که وعده به بک آپ میده یعنی راحت شدن خیال مشتری .
اینجا اسمی از اون سرویس دهنده نیاوردم فقط به این دلیل که شرمندگیش رو حس کردم و در نهایت فقط تغییر سرویس میدم .
این رو به شما دوست عزیز نوید میدم ، به خاطر مشکل پیش اومده برای من و همینطور تعصبی بودن سرویس دهنده هامون نسبت به کارهای اکثریت بی کیفیتشون ، بعدا شرایطی رو ایجاد میکنم که هر کسی نتونه به موفقیت توی این بازار پر هرج و مرج فکر کنه . یعنی ، کیفیت کم مساوی میشه با تعطیل شدن سرویس دهنده .
خوشحالم تاپیک تونست به دوستمون کمک کنه .
لحظات خوش و آروم .
چرا من در تاپیک ها و نه تنها در این تاپیک ایراد میگیرم
هرکس به اندازه تجربش صحبت میکنه
درباره بی کیفیت بودن خود مشتری نیز مقصره مشتری های ایران این بازار را ایجاد کرده اند البته این بازار مریض معمولا تو تهران پخش شده که متاسفانه به دلیل جهانی بودن اینترنت به اینترنت نیز کشیده شده است
ما در ایران هم ارایه دهندگان خدمات بسیار خوب داریم
بنده ادعایی ندارم
اما وقتی چیزی را بدانم درست است بدونه در نظر گرفتن منفعت شخصی راه درست را بیان می کنم
اگر ایشون سرور را در شرکت خودشتان راه می انداختن با این هزینه ها راه نمی افتاد
شما می گویید هتزنر آلمان خوب است؟ کاملا در اشتباهیت در جهان هتزنر آلمان به عنوا چیپ سرور و سرورهای ارزان معروف است
ایشون گفتند فکر کنم یک سرور با 64 گیگ رم گرفتم خودشون دقیقا نمیدونن چه چیزی گرفتند
واقعا سوال اینه آیا سرور خارجی برای ایشون مناسب است؟
جواب خیر
عدم دسترسی فیزیکی بزرگترین مشکل ایشون هست
2 وقتی آلمان گرفت باید لایسنس اورجینال ویندوز بزاره روش هزینه اینو در نظر گرفتید؟ البته خیر
آیا فکر کردید که سرعت سایتشان در داخل کشور به شدت پایین می آید خیر نکردید
آیا سرویسی که جدید هست و تازه راه افتاده نباید در محیط یک استان تا یک شهر اول تست شود چرا باید بشود
شما خیلی چیز ها را در نظر نگرفتید و گفتید اما بنده میدانم
من میدانم اطلاعات با ارزش چیست
من میدانم چگونه خیالم راحت باشد قطعاتم سوخت اطلاعاتم از بین نرود
با اینکه بارها از کانفیگ به عنوان امنیت سرور یاد شد استارتر همچنان کانفیگ را با کانفیگ سایتشان اشتباه می گیرند و می گویند ما باید کانفیگ کنیم
عزیز من اگر کمی تند خویانه در این موارد صحبت می کنم چون میدانم ایشون با گرفتن این سرور اشتباه کردند
ایشون حرف از مجازی سازی زدند و به راهنمایی اشتباه دوستان رفتند یک corei7 گرفتند
ایشون نمیدانند رید چیست و هیمنجوری 1 سرور گرفتند و اگر اتفاقی بی افتد نمی داند باید چه کند
مطمعن باشید این تاپیک جز گمراهی سودی برای ایشان نداشت
موفق و مویید باشید
dashjalal
March 18th, 2016, 04:09
مواردی این وسط مطرح هست . سرویس چیپ حالا اگر هاست باشه یا موارد دیگه ای ، با سرور چیپ بشدت فرق میکنه . معمولا سرور ها چیپ نیستن و اگر از هرتزنر هم یک سرور چیپ گرفته بشه مشکلی نمیتونه پیش بیاد . شرکت با تجربه ای هست و توی سرور شخصی مشکلی پیش نمیتونه بیاد .
بهشون توصیه کردم از شرکت online.net خریدی انجام بدن و از اونجا هم تهیه کردن . گرچه مشخصات بالایی خریدن و دقیقا در این مورد نظری نمیتونم بدم و صلاح دید خریدار رو نمیتونم در جریان باشم و مسلما میسپرم به خودشون . و در این باره اصلا نظری نمیدم چون کاملا شخصی هست . چون نظرم رو در مورد چیزی که باید میخریدن قبلش گفتم .
در مورد اینکه در زمینه ی کانفیگ مواردی رو ذکر کردن ، و گفتن که نمیتونن نظری بدن ، ... شاید در این مورد باشه که کلا از وب سرور و موارد خاصی استفاده نمیکنن و همینطور از کنترل پنلی و حتی شاید پی اچ پی و هر زبونی . شاید خودشون مفسری نوشتن و همه ی برانامه ها از سمت خودشون برای اولین بار نوشته شده . شاید وب سروری نوشتن و همه چیز پای خودشون هست برای همین کانفیگ هارو هم خودشون باید انجام بدن .
شاید این سرور رو برای پشتیبانی های انحصاری آینده به صورت قوی خریدن .... چیزی نمیدونم پس باید به خودشون سپرده بشه .
منم اطلاعات کافی در این زمینه رو دارم و میدونم چه چیزی بهشون گفتم . تخصصی توی کانفیگ کامل ندارم ولی آشنایی با کانفیگ دارم و میدونم بیس سرور و پایه ی راه اندازی اون چطوری باید باشه تا بهینه انجام بگیره .
در مورد مواردی که ذکر کردید ، نیازی به خرید لایسنس ویندوز نیست مگر اینکه بخوان ویندوز بذارن که فکر نکنم اینطور باشه به خاطر امنیتی که میگفتن .
در مورد سوختن و موارد دیگه و از بین رفتن اطلاعات ، سایت آنلاین دات نت ، فضایی برای ذخیره سازی به صورت رایگان تا حدی میده . مثلا برای سرور های ارزون تر تا صد گیگ فضا میداد و برای این سرویس به نظرم بیشتر میده . که خب مسلما باید تنظیمات بک آپ اتوماتیک رو انجام بدن که مشکلی در این رابطه نباشه .
در مورد سرعت سایت روی نت ایران ، برای ایرانی ها خوب باز میکنه ولی برای اونوری ها خب نه . مورد زیاد مهمی نیست . مگر حساسیت زیاد روی بهینه سازی باشه که اون رو هم میشه با انجام موارد دیگه کم ارززش کرد و نادید گرفت .
در این زمینه که چطوری سرورشون پشتیبانی بشه و چطوری کانفیگ بشه و کانفیگ های اولیه ی سرور ، مثل مجازی سازی یا هرچیزی ، میتونن از تیم آنلاین دات نت کمک بگیرن .
مشکلی نیست اگر همه چیز رو به اونها بسپرن و پولی بهشون بدن .
اگر از داخل ایران بگیرن هم همون مراحلی رو باید طی کنن که باید با سایت آنلاین دات نت طی کنن . پس فرقی نمیکنه از کجا بگیرن .
تاکید بیشتر من روی موارد توضیح داده شده در این بود که آرامش خیال بیشتری داشته باشن .
من استارتر موضوعاتی بودم که توی نت ایران نبوده . شکست های فراوان داشتم . روش هایی یاد دارم که برای اسپم نشدن داخل نت ایران اصلا اسمی نیاوردم . معنی آرامش خیال رو شدید درک کردم . برای همین این دوستمون رو اینطوری راهنمایی کردم .
مسلما اشتباهاتی پیش خواهد اومد . در زمینه ی خرید سرور میتونن مانیتور کنن سرورشون رو و بعد از شش ماه و یا یک سال ، بر اساس منابع استفاده شده ، سرور اروزن تری خریداری کنن . برای ماه اول پول سربه سر میشه چون باید مجدد کانفیگ بشه ولی باز از ماه های بعد خرجشون کمتر میشه اگر واقعا منابع کمتری نیاز باشه .
به هر حال از سرویس دهنده ی بدی خرید نکردن . شرکت آنلاین دات نت یک شرکت فرانسوی هست و گذشته ی خوبی داشته در این زمینه .
ادامه ی راه دیگه بدست خودشون . قلق کار به مرور میاد دست آدم .
فقط تنها تقاضایی که ازشون دارم اگر قراره در آینده سرویسی رو دست مردم بدن ، به این دقت کنن که پشتیبانی خوب و دوری از غرور رو در سطح خیلی مناسبش حفظ کنن . جای پای جای بقیه نذارن . تا نت ایران کمی رشد کنه .
امیدوارم . شرمنده از نوشته های طولانی . لحظات خوش و آروم .
mrpepero20000
March 18th, 2016, 19:26
سلام
خیلی ممنون از شما دوستان از اینکه تجربه های خوبی را برای ما گفتید.
به امید موفقیت ایران زمین.
با تشکر فراوان